- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.741
ooyy canım benim kıyamam sana yaa..
Fazlada abartmış sayılmazsın sonuçta vücudunda o besinlere ihtiyacı var..
BakViolet Life neler yemiş çoğu aburcubur senin hediklerin faydalı...
Biraz egzersiz yaparsın olur biter geriside bebeğine süt olsun canım..
Ahhh bu eşler napacaz böyle bilmiyorum hem kilolu bayan sevmezler hemde sende ye diye tuttururlar..
Aslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz beebirak tanimasini netede ugramazsiniz.simdiden bu beni dusunduruyo..bekleyin la beni bari 65 olim kaldi 9 kilo
bana böyle heberlerle gelin yahuu ...Yedikten hemmem sonra bisikletteydim şef
Simdi 400 gramin 300 u gitti
Simdi icim rahat
Uyuyabilirim
Bide kocacim demez mii
Askim evde pasta malzemesi var mi diye. Yok canim, istiyosan git disarda ye gel dedim. Bitter cikolata almistik bugun. Onu yiyelim mi dedi. Bende getirdim sen ye ama ben yemicem dedim veee yemedim tabiii. Yarin kahvemin yanina kucucuk bir dilim ayirdim
Ay komsum ben seni birakirmiyim bak ayrilmamam icin neler yedim
Saka maka insallah hep berber 6 ve 0 i yan yana gorene kadar birlikteyiz
Hatta istedmiz kilolara ulasinca aramizda kura cekip birbirimize hediye yollayalim hos bi ani olur hepimize ne dersiniz
Ben sizleri hic unutmak istemiyorum....
Nerde zamaninda yedigimiz ictigimjz ayri gitmeyn kuzenler arkadalar...
Hepimiz biz bizeyiz burda iyiki varsiniz sizi seviyorum[/QUOTE
valla aynen öyle canım..
Burası benim için çok değerli sanal manal ama artık yakinimdan birileri oldunuz bana destek oldunuz her zaman yanımda oldunuz bende hepinizi çok seviyorum..
Iyi sizleri tanıdım, iyiki karşıma çıktınız..
EvetViolet Life , güzel düşündün bu hediye fikri çok hoşuma gitti .. Neden olmasın tabikide olur ben varım..
bak simdi çok duygulandımmmm.....heyy Tuğba hanım orda dur bakalım..
Biz öyle arkadaşlarımızı yarı yolda bırakacak birileri değiliz Senin ideal kilona ulaşana kadar burda başında seni bekleyecem bir yere gitmeyecem hergun bana ifade vereceksin..
Hem zaten yolumuz daha coook uzunVerdiğimiz kiloları korumamız lazım Her zaman sağlıklı beslenerek burda olmayı düşünüyorum.. ..
Anlaştık mı?
hepsini kosulsuz kabul ediyorum..Ay komsum ben seni birakirmiyim bak ayrilmamam icin neler yedim
Saka maka insallah hep berber 6 ve 0 i yan yana gorene kadar birlikteyiz
Hatta istedmiz kilolara ulasinca aramizda kura cekip birbirimize hediye yollayalim hos bi ani olur hepimize ne dersiniz
Ben sizleri hic unutmak istemiyorum....
Nerde zamaninda yedigimiz ictigimjz ayri gitmeyn kuzenler arkadalar...
Hepimiz biz bizeyiz burda iyiki varsiniz sizi seviyorum
Eki Görüntüle 1786863 yine coook acıktım tabaklarımı doldurdum maşallah
Meyvelerin üzerine yoğurt ve tarçın döktüm harika oldu .. Ben çok beğendim severek yedim..
Sanki bir pasta dilimi gibiydi.. Altında meyveli kek ve üzerine kreması süslemesi vardı..
AFİYET OLSUN CANIKOMEki Görüntüle 1786863 yine coook acıktım tabaklarımı doldurdum maşallah
Meyvelerin üzerine yoğurt ve tarçın döktüm harika oldu .. Ben çok beğendim severek yedim..
Sanki bir pasta dilimi gibiydi.. Altında meyveli kek ve üzerine kreması süslemesi vardı..
yapma bebeğim ...o kiloya kolay gelmedin yeme dedim yemeyinSoyledim mi bilmiyorum ama yarin kpeder geliyorher zaman gelsin basimizin ustunde yeri var ama gecen kvalide gelince pideler yagli yagli yemekler 65 i gormusken yine oyle hata yapmak istemiyorum. Yapmicammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?