Kendim Diyetim. ( resimli)

Yedikten hemmem sonra bisikletteydim şef
Simdi 400 gramin 300 u gitti
Simdi icim rahat
Uyuyabilirim

Bide kocacim demez mii
Askim evde pasta malzemesi var mi diye. Yok canim, istiyosan git disarda ye gel dedim. Bitter cikolata almistik bugun. Onu yiyelim mi dedi. Bende getirdim sen ye ama ben yemicem dedim veee yemedim tabiii. Yarin kahvemin yanina kucucuk bir dilim ayirdim

Aslanim benim kim tutar seni...melegim azmine hayranim..gulcumle sen istedigin kiloya geldiginizde bizide tanimazsiniz bee birak tanimasini netede ugramazsiniz.simdiden bu beni dusunduruyo..bekleyin la beni bari 65 olim kaldi 9 kilo

Aaa uyku sersemi msji tam anlamamisim.
sadece gule diyorsun sandim.olurmu hic oyle arkadasimmm
Beraber basladik. Beraber devam edecegiz

bana böyle heberlerle gelin yahuu ...
Yüzümde güller açtı valla.. NNasılda kararlısın valla bravo sana.. Azmine hayranım canım..

Şuraya bir yakılan kalori miktarını koyalım..
Ayriyetten 30 dk cardio yaptım ter içinde kaldım ve 10000 adim attım..

Iyi geceler güzellikler

bak simdi çok duygulandımmmm.....sizleri çoook seviyorum@BEYAZ_KELEBEK B beyazmelek0116 Violet Life

hepsini kosulsuz kabul ediyorum..hediye guzel fikirbende seni seviyorummmmmmmm canım

Güne limon ve elma sirkesi karşımı içerek başladım..

Tarif; Yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi içine sıcağa yakın bir bardak su ilave ediyorum ve aç karnına içiyorum.. 1 hafta boyunca yapabilirsiniz sonra 1 kaç gün ara verip tekrar baslayabilirsiniz...

Limon yağ yakmaya yardımcı oluyor , elma sirkesi ödem atıyor..

Afiyet olsun canlar

yine coook acıktım tabaklarımı doldurdum maşallah

Meyvelerin üzerine yoğurt ve tarçın döktüm harika oldu .. Ben çok beğendim severek yedim..

Sanki bir pasta dilimi gibiydi.. Altında meyveli kek ve üzerine kreması süslemesi vardı..

Eki Görüntüle 1786863 yine coook acıktım tabaklarımı doldurdum maşallah

Meyvelerin üzerine yoğurt ve tarçın döktüm harika oldu .. Ben çok beğendim severek yedim..

Sanki bir pasta dilimi gibiydi.. Altında meyveli kek ve üzerine kreması süslemesi vardı..

Eki Görüntüle 1786863 yine coook acıktım tabaklarımı doldurdum maşallah

günaydin hanimlar.nasilsiniz?dun itibarile leslie e başladim bugun 2mil yaptim bide 25 dk kardiyo karişik zumba.bu hafta çok dikkat edecegim. iyi sonuçlar istiyorum.bide sizin eşiniz ye diye tutturuyor ama benimki yeme zayifla diyor acilen zatiflammam lazim :)

Soyledim mi bilmiyorum ama yarin kpeder geliyor her zaman gelsin basimizin ustunde yeri var ama gecen kvalide gelince pideler yagli yagli yemekler 65 i gormusken yine oyle hata yapmak istemiyorum. Yapmicammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…