- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.921
iyiyim canım işe yeni geldim...73.5 tim dun sabah yani 1300 gr ama bugun74.2 dim hayırlısı artık yarın kaç çıkacazTugbam sen napıosun nerelerdesin bakim ?
Diyetten haber canım nasıl gidiyor kendini nasıl hissediyorsun var mı gelişme?
geçmis olsun komsum çok üzüldüm hasta olmana allahtan en kısa zamanda sifa vermesini diliyorrumCanim napalim ben azcik hasta oldum diye eski gunlere dondum
Agzimda tat almiyor zaten sen napiosun iyimisin
Zaten eşine Hergün çay yapıyorsun.. Sende hemen ekmek peynir 1 zeytin 1 yumurta yavaş yavaş alışana kadar kendini zorlamadan yiyebilirsin..Günaydın
Şu limonlu su super iyi bisi
Limonada bayiliyorum
Caylarimi azicik atiyorum fakat limonlu su icmiyorum tansiyonumu düsürüyo(benim tansiyonum normalde düsük zaten)
Daha da düsüyo bas dönmelerim basliyo
Benim sıkıntım aslinda şu ben sabah kahvalti yapamiyorum
Yani zorliyorum kendimi suslu puslu tabaklarla falan yok bu seferde bitiremiyorum
Yani tee lise dönemimden beri benim kahvalti kulturum yok malesef
Yanimda birileri olursa (esim,arkadaslarim,kalabalik falan) ozaman yapiyorum ama boyle tek hic canim istemiyo.
Bu sabah esim cayin yaninda bisküvi yemek istedi onun biskuvisinden 4tane yedim
Suan hic bisi canim istemiyo ben bu kahvalti yapmamalar yuzunden kilo veremiyo olabilirim sanirim.
iyiyim canım işe yeni geldim...73.5 tim dun sabah yani 1300 gr ama bugun74.2 dim hayırlısı artık yarın kaç çıkacaz
Afiyet olsun canım arkadaşım sofran çiçek bahçesi gibi. Önce gözümüzü doyuruyor sonra midemizi :)Eki Görüntüle 1790258
Kahvaltımı yaptım..
Bahar gelmiş çiçekler açmış soframda
Bende bu limonu ve tarçını tuttum bırakmam
Kilo vermede en etkili besin..
Sabah 6.30 da hemde mumkunati yok yiyemem midem almiyoZaten eşine Hergün çay yapıyorsun.. Sende hemen ekmek peynir 1 zeytin 1 yumurta yavaş yavaş alışana kadar kendini zorlamadan yiyebilirsin..
Gerçekten kahvaltı önemli.. Mutlaka alışman lazım..
tamam bebeğim canım benim
Kizlar tv de duydum emziren anneler yeşil çay içebilir bi sıkıntı yok diyo doğru mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?