Kendim Diyetim. ( resimli)

GÜNAYDIN GÜNAYDIN hanımlar

2 lt suyun içine 2 tane limon sıktım gün boyu bu suyu içip bitireceğim..

Limonun yağ yakma etkisi çok fazla.. Sizde mutlaka deneyin içtiğiniz 1 bardak suyun içine bile 2 damla limon suyu damlatin.. Çayınıza çorbanıza salatanıza limonunuzu eksik etmeyin..!

Denenmiştir.. Kilo verdirdiği gerçektir..!

Hadi bakalım hemen mutfağa

Günaydın
Şu limonlu su super iyi bisi
Limonada bayiliyorum
Caylarimi azicik atiyorum fakat limonlu su icmiyorum tansiyonumu düsürüyo(benim tansiyonum normalde düsük zaten)
Daha da düsüyo bas dönmelerim basliyo

Benim sıkıntım aslinda şu ben sabah kahvalti yapamiyorum

Yani zorliyorum kendimi suslu puslu tabaklarla falan yok bu seferde bitiremiyorum

Yani tee lise dönemimden beri benim kahvalti kulturum yok malesef
Yanimda birileri olursa (esim,arkadaslarim,kalabalik falan) ozaman yapiyorum ama boyle tek hic canim istemiyo.

Bu sabah esim cayin yaninda bisküvi yemek istedi onun biskuvisinden 4tane yedim

Suan hic bisi canim istemiyo ben bu kahvalti yapmamalar yuzunden kilo veremiyo olabilirim sanirim.

Zaten eşine Hergün çay yapıyorsun.. Sende hemen ekmek peynir 1 zeytin 1 yumurta yavaş yavaş alışana kadar kendini zorlamadan yiyebilirsin..
Gerçekten kahvaltı önemli.. Mutlaka alışman lazım..

Zaten eşine Hergün çay yapıyorsun.. Sende hemen ekmek peynir 1 zeytin 1 yumurta yavaş yavaş alışana kadar kendini zorlamadan yiyebilirsin..
Gerçekten kahvaltı önemli.. Mutlaka alışman lazım..
Sabah 6.30 da hemde mumkunati yok yiyemem midem almiyo
Bakalim sizden feyz almaya calisiyorum belki boyle boyle bi duzene girer.

Benim de kahvaltı sorunum var malesef çünkü geç uyanıyorum işe gitmediğim günler kalktığım gibi de spora yürüyüşe gidiyorum kalktığımda limonlu şu türk kahvesiyle geçiştiriyorum şimdi bişeyler hazırlayıp yiyicem herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…