Kendim Diyetim. ( resimli)

Canım mantarli makarna istedi
1tabak mantarli makarna yedim (saat 7gibi)
(Sogan,biber,maydanoz,pulbiber,mantar falan sos yaptim)

Simdide esimle yesilcay iciyoruz.

Yesilcaya ara vermistim
Bugun 2.kupam oldu
Kesinlikle ödem attiriyo unutmazsam icerim artık sık sık

Kizlar tv de duydum emziren anneler yeşil çay içebilir bi sıkıntı yok diyo doğru mu ki ?
Bunu arastirirken gördüm simdi

Bildiğiniz gibi yeşil çay kafein içermektedir ve emziren annenin aşırı kafein tüketimi bebekte kahve uyarımına yol açabilir. Kafeinle uyarılmış bebek uykusuzluk yaşayabilir ve göz bebekleri büyür. Uzmanlar emziren annelerin bebekte olumsuz bir etki yaratmayacak miktarda kafein alabileceklerini söylüyorlar ancak bu miktarın ne kadar olduğu hakkında en doğru bilgiyi doktorunuzdan alabilirsiniz

Alintidir..

Bende suan sık icmemeye karar verdim cunku carpinti yapiyomus kafein orani yuksekmis ben bunu bilmiyodum.

Kusura bakmayın arkadaşlar yemeğe misafirim vardı siteye giremedim..

Yarın bol bol eksili gün olsun .. Herkese iyi geceler :)

Gunaydin guzel bayanlar

Hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun...

Kadinlarin baslara tac edildigi bir ulke oluruz insallah...

Kilomu ben yazayim 65.5 gecen hafta 65.1 di carsamba evime donuyorum ve tekrar spor diyet asiliyorum , annemlerle 3 haftalik macerami -400 gramla atlattim, hamilelikden onceki pantolonlarim gomleklerim hepsi oluyor, buyukleri birakip onlari yanima aliyorum

Eve gideyim fena doncem araniza ebrucumla plateside ozledim

Merhaba güzel anneler ve geleceğin güzel anne adayları . Kadınlar günü nüz kutlu olsun. Boool eksili bir gün diliyorum hepinize canlarım ben bu gün tartılmaya karar verdim ve 72kiloyum haftasonu kaçamak larıma rağmen geçen hafta tartılmadım bilmiyorum ama önceki hafta en son 73 falandım

Tebrikler canım..

Eksierle burda olman çok iyi... Küçük beden giyisilere girmenin mutluluğu tarif edilemez..

Merhaba canım günaydın.

Günaydın hanımlar. .. herkez bu hafta mutlu anlaşılan bende mutluyum
Geçen hafta: 69.7
Bu hafta :69.1
Aynı zamanda regliyim bitince sonuç daha da değişir heralde

Mutlu günler

Çok şükür hepimiz ne istedigimizi biliyoruz ve istedigimiz hedefe doğru ilerliyoruz..

Sende sonuçlar güzel.. Tebrikler canım

veeeee işte benim kilom

Allahım şükürler olsun sana bir daha asla bu kilolara gelemeyeceğimi düşünüyordum olmaz yapamam diyordum ama herşey beyinde bitiyor aklımı kullandım nefsime uymadım ve istediğim kilolara geri döndüm ve istediğim giyisilerin içinde kendimi muhteşem hissediyorum..

Geçen hafta kilom 2.400
Bu haftaki kilom 61.600

Yani eksi kilo - 800

tebrik ederim sizi
hedefiniz kaçtı?

Darisi bizlerin başına..... Tebrikler canım. ...

Tebrik ediyorum bebegim cok mutluyum senin adinada kendi adimada..simdi kahvaltimi yapiyorum.egitimim var ureticilere guzel guzel giynip cikcam.sabah ekmek almaya gittim pantalonum belimden dusmesin diye dua ederek geldim eve..allaha cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…