Kendim Diyetim. ( resimli)

Aynen bende hic uymam zaten yenilmesi ve yenilmemesi gereken seyler belli bide ben günlük kalori sayimi yapiyorum onun bana cok katkisi oluyor
Supersin canim geriden gelip bizi gececekmisin yoksa
Insallah hizli giden kilolari geri almazsin:)

Sabah 2kasik kadar peynirli yumrta
2dilim tava böregi(bu ara taktik buna)
1kupa limonlu cay

Pazara ciktim 2saate yakın yurudum yani

Hemen eve gelice (saat 4gibi)1tabak lahana corbasi (bol acılı) yalniz ben ictigimden bitiremedim hala
3tane etimek yedim.

Suan hic aç degilim kahve yapim bari kendime

Tarcinli sütümüde hazirlim aksam icerim

(Ben sutun icine dal tarcin atip kaynatiyorum sonra 2saat kadar öyle duruyo aksamda isitip iciyorum özü geciyo icine böyle seviyorum)

Ayrica bugun aktardan yesilcay aldim bayadir icmiyodum demler icerim bundan sonra bol bol
Antioksidan.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama üye değildim yeni üye oldum sizleri tanıyorum çünkü hergün ne yazdınız ne yaptınız diye bakıyorum aranıza katilabilirmiyim?
Merhaba canım hoşgeldin..

Tabiki gelebilirsin burda hepimizin amacı kilo vermek.. Sen kararlısın hatta kilo vermeye devam ediyorsun...

Sana destek oluruz bildiklerimizi paylaşırız motive ederiz.. Yeterki pes etmeyelim

Yeşil çay fikrini sevdim..

Akşamları çorba ile gecirmen güzel.. Aktivitede var daha ne olsun..

Tartıda eksileri mutlaka göreceksin:)

Çok teşekkür ederim zaten diyete başladığım günden beri ben sizinle birlikteydim ama sizin benden haberiniz yoktu hemen hemen sizin yaptıklarınızı uyguluyorum hatta tartınma günümüz bile aynı yaptığımız kürler aynı oyuzden hep takip ediyordum en sonunda dedim ben niye üye olmuyorum diye ve bugün sizlerde beni tanıdınız çok mutluyum

Bende çok mutlu oldum..

Bizi takip ederek kilo vermen beni biraz şaşırttı ve hoşuma gitti..

Faydamız olduysa ne mutlu bize

Sende artık bizimle berabersin.. bizde senden haberdar olmak isteriz..

Bende bugün güzel bir kahvaltı yaptım öğle yemeği yemedim çünkü 1 aydır en sevdiğim yiyecek olan cigkofte yemiyordum erkek arkadaşımla 6 gibi 200 gram cigkofte yedim 2 fincan yeşil çay bir sade soda 2 fincanda sade kahve içtim birazdan evde sporumu yapicam bugün 8000 adım attım çünkü

Bende çok mutlu oldum..

Bizi takip ederek kilo vermen beni biraz şaşırttı ve hoşuma gitti..

Faydamız olduysa ne mutlu bize

Sende artık bizimle berabersin.. bizde senden haberdar olmak isteriz..
Evet özellikle seni hep takip ettim azmin konuşman menülerin kürlerin sende kendimi hissettim belkide oyuzden hergün hep sizinleydim uzaktan uzaktan olmaz dedim ve burdayım

Bir güzel günün daha sonuna geldim.. Çok şükür kaçamak yapmadan bitti ve kapattık..

Sabah kahvaltıya misafir vardı giremedim 2 dilim tam kepek ekmek ve peynir yedim.. Akşama doğru tarçın süt içtim..
Akşam yemeğim salata yedim tekrar saat 10 gibi 1 avuç fıstık yedim..

3 lt suyumu içtim
1500 ip atladım
1 saat yürüyüş yaptım

Iyi geceler günlüğüm ve günlük arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…