- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.961
O zaman Amin diyelim gerçek olmasında katkıda bulunalım inşallah..vaayyy süpersinizinsan gerçekten kilo verdikçe çıtayı az daha yükseltiyor demi? darısı başımıza
inşallah AMİN, çok sağolun.O zaman Amin diyelim gerçek olmasında katkıda bulunalım inşallah..
Aynen öyle oldu. Kilo verdikçe hedefi yükselttim..
İlk başlarda bu kadar gelebileceğimi tahmin etmedim.. Hani 65 yada 60 olsam yada 75 küsurden 5 kilo versem rahatlarım diye düşünüyordum.. Artık kendime daha çok güveniyorum ozguvenim yerine geldi..
Tuğbacım seni ilk defa bu kadar azimli ve istekli gördüm.. İçindeki o heyecanı mutluluğu anlayabiliyorum tatlım..Tebrik ediyorum bebegim cok mutluyum senin adinada kendi adimada..simdi kahvaltimi yapiyorum.egitimim var ureticilere guzel guzel giynip cikcam.sabah ekmek almaya gittim pantalonum belimden dusmesin diye dua ederek geldim eve..allaha cok sukur.
Bende seni tebrik ediyorum..günaydin arkadaşlar.bu hafta kilom 65.geçen hafta 66.giden 1kilo :) kili veren herkesi tebrik ediyorum
Canım benim en içten duygularımla tebrik ediyorum seni maşallah sana tatlım hedefi ne ulaştın artık neredeyse darısı başımızaEki Görüntüle 1790878 veeeee işte benim kilom
Allahım şükürler olsun sanabir daha asla bu kilolara gelemeyeceğimi düşünüyordum olmaz yapamam diyordum ama herşey beyinde bitiyor aklımı kullandım nefsime uymadım ve istediğim kilolara geri döndüm ve istediğim giyisilerin içinde kendimi muhteşem hissediyorum..
Geçen hafta kilom 2.400
Bu haftaki kilom 61.600
Yani eksi kilo - 800
SÜPERSİN CANIM TEBRİKLERRR....Eki Görüntüle 1790878 veeeee işte benim kilom
Allahım şükürler olsun sanabir daha asla bu kilolara gelemeyeceğimi düşünüyordum olmaz yapamam diyordum ama herşey beyinde bitiyor aklımı kullandım nefsime uymadım ve istediğim kilolara geri döndüm ve istediğim giyisilerin içinde kendimi muhteşem hissediyorum..
Geçen hafta kilom 2.400
Bu haftaki kilom 61.600
Yani eksi kilo - 800
Bende bende inan çok mutluyum çok hafifiminşallah AMİN, çok sağolun.
kilo vermek ne güzel bir duygu yaaa,karşılığı hiç birşeyle değişilmez
Amin inşallah darısı seninde başına olsun hemde en kısa zamanda olsunCanım benim en içten duygularımla tebrik ediyorum seni maşallah sana tatlım hedefi ne ulaştın artık neredeyse darısı başımıza
Teşekkür ederimSÜPERSİN CANIM TEBRİKLERRR....
SANKİ BEN VERMİŞİM GİBİ MUTLU OLDUMM
GÜNAYDIN canım..
Cook tesekkurler canimGÜNAYDIN canım..
İstanbul manzarası sütlü yulaf ezmesi :)
Kahvaltı sevmeyen biri için güzel bir altarnatif hemde iyi bir başlangıç..
Afiyet olsun
SüpersinEki Görüntüle 1790878 veeeee işte benim kilom
Geçen hafta kilom 2.400
Bu haftaki kilom 61.600
Yani eksi kilo - 800
Sonuçlar harika..Kizlarrrr hepinizi tebrik ediyorum görüyorum ki herkes sonuçlardan memnun kendimize verebileceğimiz en güzel kadınlar günü hediyesi bu sanırımhepimizin kadınlar gününü kutluyorum herşey gönlünüzce olur
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Lakin tartinmamam gereken bir dönemdeyim bu sonuç bile süper benim için
Tabiki göreceksin tabiki sende hedefine ulaşacaksınAy__Prensesi
Canim harikasin supersin muhtesemsin tebrik ediyorum
Bende evde olsaydim sana yakin olacktim , umudum kirilivercek gibi oluyo
Insallah bizde gorcez bu kilolari bizi birakma
Pes edermiyim hiç hep sizinleyimSonuçlar harika..
Super bir enerji ile geldin topige.. Sevindim ..
Seninde kadınlar günün kutlu mutlu olsun..
Pes etmeden yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?