Kendim Diyetim. ( resimli)

vaayyy süpersiniz insan gerçekten kilo verdikçe çıtayı az daha yükseltiyor demi? darısı başımıza
O zaman Amin diyelim gerçek olmasında katkıda bulunalım inşallah..

Aynen öyle oldu. Kilo verdikçe hedefi yükselttim..
İlk başlarda bu kadar gelebileceğimi tahmin etmedim.. Hani 65 yada 60 olsam yada 75 küsurden 5 kilo versem rahatlarım diye düşünüyordum.. Artık kendime daha çok güveniyorum ozguvenim yerine geldi..

inşallah AMİN, çok sağolun.
kilo vermek ne güzel bir duygu yaaa,karşılığı hiç birşeyle değişilmez

Tebrik ediyorum bebegim cok mutluyum senin adinada kendi adimada..simdi kahvaltimi yapiyorum.egitimim var ureticilere guzel guzel giynip cikcam.sabah ekmek almaya gittim pantalonum belimden dusmesin diye dua ederek geldim eve..allaha cok sukur.
Tuğbacım seni ilk defa bu kadar azimli ve istekli gördüm.. İçindeki o heyecanı mutluluğu anlayabiliyorum tatlım..
Seni o güzel kıyafetler içinde hayal edebiliyorum

Kolay gelsin canım.. Ben istediğim Tuğba işte buuu

Canım benim en içten duygularımla tebrik ediyorum seni maşallah sana tatlım hedefi ne ulaştın artık neredeyse darısı başımıza

SÜPERSİN CANIM TEBRİKLERRR....
SANKİ BEN VERMİŞİM GİBİ MUTLU OLDUMM

inşallah AMİN, çok sağolun.
kilo vermek ne güzel bir duygu yaaa,karşılığı hiç birşeyle değişilmez
Bende bende inan çok mutluyum çok hafifim

Hem aynada kendimi güzel görüyorum hem istediğim giyisiler içine girebiliyorum (bıkmıştım o tuniklerden)
Hem çevremdeki insanlar bana hayranlıkla bakıyorlar nasıl zayıfladın çok güzel oldun diyolar (eşim buna dahil) en çokta eşim için

Daha daha bir sürü sebep sayabilirim

Canım benim en içten duygularımla tebrik ediyorum seni maşallah sana tatlım hedefi ne ulaştın artık neredeyse darısı başımıza
Amin inşallah darısı seninde başına olsun hemde en kısa zamanda olsun beseye

Sende bu duyguları yaşamayı en çok hak eden birisin.. Çünkü gerçekten istiyorsun ve başaracaksın canım benim :))

GÜNAYDIN canım..

İstanbul manzarası sütlü yulaf ezmesi :)

Kahvaltı sevmeyen biri için güzel bir altarnatif hemde iyi bir başlangıç..

Afiyet olsun
Cook tesekkurler canim
Sayende motive oluyorum
Tebrik ederim 5lere azicik kalmis
Ben veremessem sen devam edersen zaten ayni kiloda olucaz :)
Yulafi seviyorum
Kabizlik yasayanlarada önerim burdan
Bagirsak calistirmakda birebir.
Uzerine tarcinda serpilebilir ben sade seviyorum

Kizlarrrr hepinizi tebrik ediyorum görüyorum ki herkes sonuçlardan memnun kendimize verebileceğimiz en güzel kadınlar günü hediyesi bu sanırım hepimizin kadınlar gününü kutluyorum herşey gönlünüzce olur

Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.2

Lakin tartinmamam gereken bir dönemdeyim bu sonuç bile süper benim için

Süpersin

Sonuçlar harika..

Super bir enerji ile geldin topige.. Sevindim ..

Seninde kadınlar günün kutlu mutlu olsun..

Pes etmeden yola devam

Ay__Prensesi
Canim harikasin supersin muhtesemsin tebrik ediyorum

Bende evde olsaydim sana yakin olacktim , umudum kirilivercek gibi oluyo

Insallah bizde gorcez bu kilolari bizi birakma
Tabiki göreceksin tabiki sende hedefine ulaşacaksın

Bırakmak yok yola devam.. Seninde istediğin kilona geldiğinde bizde seni kutlayacaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…