- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.881
Güzel bir pazar gününden herkese GÜNAYDIN... Arkadaşlar, eşimin tarafında olduğum için ufak tefek kaçamak lar yemiş olabilirim. Ama gerçekten eski sürekli tatlı vs.. İsteyen halim tamamen yok olmuş herkes kilo verdiğimi farketti ve kvalidem bence daha kilo verme kilon iyi normal sin çok zayıflarsın diyor. Mutlu oldum tabi bu tepkileri alınca. Gerçekten kızlar koşu bandında koşarken ayaklarım da nasırlar oluştu aslında ayakkabıyla koşmak gerekiyor ama yapamadım bir türlü ses çok çıkar falan diye. Ama bundan sonra böyle yapıcam. Yani bu tepkileri fazlası ile hakettim diye düşünüyorum canlarım inşallah daha da iyi olucam
Güzel bir pazar gününden herkese GÜNAYDIN... Arkadaşlar, eşimin tarafında olduğum için ufak tefek kaçamak lar yemiş olabilirim. Ama gerçekten eski sürekli tatlı vs.. İsteyen halim tamamen yok olmuş herkes kilo verdiğimi farketti ve kvalidem bence daha kilo verme kilon iyi normal sin çok zayıflarsın diyor. Mutlu oldum tabi bu tepkileri alınca. Gerçekten kızlar koşu bandında koşarken ayaklarım da nasırlar oluştu aslında ayakkabıyla koşmak gerekiyor ama yapamadım bir türlü ses çok çıkar falan diye. Ama bundan sonra böyle yapıcam. Yani bu tepkileri fazlası ile hakettim diye düşünüyorum canlarım inşallah daha da iyi olucam
beseye canim ne kadar guzel, onlar bizim daha guzel olmamizi istemiolar ondan demistir boyle iyisin diye
Bide tabiki ayakkabiyla kos ben halinin ustunde bile ayakkabi giyyorum...
B beyazmelek0116 canimcim sende yemeye devam et acik bufeymis kebapciymis allahdan kebapcida yemedin yani, gecmis olsun bu arada iyi olmus erkenden uyudugun bende uyumak istiyorum uyyamiyorum ama
Teşekkür ederim canım evet dikkat ediyorum yinede.tebrik ederim canim. Cevrendekiler farkedip soyleyince daha motive oluyor insan. Cok kacamak yapma ama biliyorsun bu kilolar zor gidip kolay geliyor
Amin canım tabi başka dert vermesin Allah. Buradaki kaçamak larım şöyle,yemek saati düzenim olmadı kalabalık ta mecburen böyle olur bilirsiniz, yine sabah bir yumurta, zeytin, peynir standart kahvaltı yapıyorum üzerine evdekiler kalkınca bidaha hazırlanan kahvaltıdan mecburen bir iki çatal alıyorum ben 7de kalktığım için acıkıyorum ve büyük oğlum da erken uyanıyor oda acıkıyor dolayısıyla biz yiyoruz. Birde dün evin gelini olarak börek ve kurabiye yaptım çok ta güzel olmuşlardı, toplam da 5-6 tane yemişim dir kurabiyemden ama çok küçük ceviz den bile küçük birde pide vs. Ekmek olarak tam tahıllı yeme şansım olmuyor böyle şeyler akşam yemekten sonra da 1 bardak gazoz içtim. Çok ta aşırıya kaçmamışım dimiSanada GÜNAYDIN
Böyle güzel tepkiler alınca insanın hoşuna gidiyor vee daha bir hevesleniyor..
Kaçamak hepimizde oluyor fazla aşırıya kaçmamak şartı ile telafi ediyoruz..
Bende dün akşam doğum gününe gittim ince bir pasta yedim.. Eee baktım herkes yiyor bende yemeyecem dedim baktım herkes üzüldü biz yiyoruz sende ye diyince 1 ince bir dilim yedim..
Tekrar eve gelince bol bol su içtim maden suyu limon içtim ve bugünkü kahvaltımı daha hafif tutarak telafi edecem..
Tabiki sende emek verip mücadale ediyorsun.. Güzel sonuçlar almak hakkın..!
Motiveni yüksek tut kilo verilir gider Allahım başka dert verip derman aratmasın..
Amin canım tabi başka dert vermesin Allah. Buradaki kaçamak larım şöyle,yemek saati düzenim olmadı kalabalık ta mecburen böyle olur bilirsiniz, yine sabah bir yumurta, zeytin, peynir standart kahvaltı yapıyorum üzerine evdekiler kalkınca bidaha hazırlanan kahvaltıdan mecburen bir iki çatal alıyorum ben 7de kalktığım için acıkıyorum ve büyük oğlum da erken uyanıyor oda acıkıyor dolayısıyla biz yiyoruz. Birde dün evin gelini olarak börek ve kurabiye yaptım çok ta güzel olmuşlardı, toplam da 5-6 tane yemişim dir kurabiyemden ama çok küçük ceviz den bile küçük birde pide vs. Ekmek olarak tam tahıllı yeme şansım olmuyor böyle şeyler akşam yemekten sonra da 1 bardak gazoz içtim. Çok ta aşırıya kaçmamışım dimi
Sağol canım teşekkür ederim güzel sözlerin için
Maşallah Sana ne hamarat gelinmişsinkv kp şanslılar..
Yani yemek düzeni önemli onu bir kenara bırakalım hani dediğin gibi kalabalık ortamda olunca uyum sağlamak zorunda kalıyorsun..
Tabiki acıktığın için birşeyler yemelisin..
Sana tavsiyem öğün aralığı en az 3 saat tutmalısın.. Birde mini kurabiye diyip börek diyip geçme.. Onlar vücuduna birşey kazandirmaz hani emzirdigin için süt yapmaz.. Tabiki tadına bakabilirsin bir tane 2 tane hadi neyse 3 tane yiyebilirsin ama birilerinin sen zayıfladın bu kilon iyi kilo verme artık sözleri seni ve diyetini etkilemesin.. Hamur işi şeker un bunlar kilo vermeni etkiler yavaşlatır
Sen kendi vücudunu daha iyi tanıyorsun.. Ufak kaçamak olursa akşam yemeğini hafif tutmaya çalış canım
Evet tatlım bundan sonra bende öyle yapacağım nasırlar çok fenabeseye canim ne kadar guzel, onlar bizim daha guzel olmamizi istemiolar ondan demistir boyle iyisin diye
Bide tabiki ayakkabiyla kos ben halinin ustunde bile ayakkabi giyyorum...
B beyazmelek0116 canimcim sende yemeye devam et acik bufeymis kebapciymis allahdan kebapcida yemedin yani, gecmis olsun bu arada iyi olmus erkenden uyudugun bende uyumak istiyorum uyyamiyorum ama
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama üye değildim yeni üye oldum sizleri tanıyorum çünkü hergün ne yazdınız ne yaptınız diye bakıyorum aranıza katilabilirmiyim?
Olur tabiki canim neden olmasin bende yaklasik 73le basladim 65 im su an , 3 haftadirda annemlerdeyim kilo veremedim ama almadimda...veremedim cunku egzersizimi yapamiyorum kafama gore, arada kacamak seylerde oldu..Tabi tanıtirim22 yaşındayım 167 boyundayim şimdilik 79 kiloyum 2 şubatta 86 ile başladım diyet ve spora yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum hedefim 60 umarım olur
Bide 5 haftada 7 kilomu verdinTabi tanıtirim22 yaşındayım 167 boyundayim şimdilik 79 kiloyum 2 şubatta 86 ile başladım diyet ve spora yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum hedefim 60 umarım olur
Aynen bende hic uymam zaten yenilmesi ve yenilmemesi gereken seyler belli bide ben günlük kalori sayimi yapiyorum onun bana cok katkisi oluyorOlur tabiki canim neden olmasin bende yaklasik 73le basladim 65 im su an , 3 haftadirda annemlerdeyim kilo veremedim ama almadimda...veremedim cunku egzersizimi yapamiyorum kafama gore, arada kacamak seylerde oldu..
demekki almadan bile idare edebilecegim istdigim kiloya ulasinca
Buda motivasyon oldu bana...
Evimde olsam simdi 63 un ile altindaydim belki...
Bizim yaptigimiz diyet degil aslinda saglikli ve yetecek kadar beslenmeye calisiyoruz..
Sahsen ben bir diyet listesine asla uyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?