- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.981
Tebrikler ederim sporcu anneKilzar oku oku bitmedi
Ama her msji okuduğumda yuzumde gulucukler oldu. Ne guzel hepimiz eksilerdeyiz
Gülüm supersin sen yaa. Tugbacigim cok tebrik ediyorum seni ve tum arkadaslari
Bildiginiz uzere bu hafta kpeder bendeydi biraz kacamaklar oldu. Gitti. Bu hafta daha iyi sonuc alacagimdan eminim. Bide 1 2 gune regl olacagim siskinligim var
Gecen hafta 65.8
Bugun 65. 6
-200
Tebrikler ederim sporcu anne
Gidecek o kilolar merak etme ama kendinide bırakma tatlım emeklerin boşa gitmesin..
Birlikte ictigimizi var sayıyorum
afiyet olsunEki Görüntüle 1791061 arkadaşlar çok güzel bir Türk kahvesi oldu. Sizle paylaşmak istedim tereyağlı ve ben azcık ta tarçın koydum mükemmel oldu. Ben şekersiz sevmezdim ama sanki şekerli gibi olmuş
Bende tebrik ederim melegim..butun engellerr ragmen sonuc guzel en azindan giden bisey var.regl donemindende olur ama bitiminde daha cok kilon gitmis oluyoKilzar oku oku bitmedi
Ama her msji okuduğumda yuzumde gulucukler oldu. Ne guzel hepimiz eksilerdeyiz
Gülüm supersin sen yaa. Tugbacigim cok tebrik ediyorum seni ve tum arkadaslari
Bildiginiz uzere bu hafta kpeder bendeydi biraz kacamaklar oldu. Gitti. Bu hafta daha iyi sonuc alacagimdan eminim. Bide 1 2 gune regl olacagim siskinligim var
Gecen hafta 65.8
Bugun 65. 6
-200
Tebrkler canim sonuc cok guzel..pes etme vermeye devamKizlarrrr hepinizi tebrik ediyorum görüyorum ki herkes sonuçlardan memnun kendimize verebileceğimiz en güzel kadınlar günü hediyesi bu sanırımhepimizin kadınlar gününü kutluyorum herşey gönlünüzce olur
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Lakin tartinmamam gereken bir dönemdeyim bu sonuç bile süper benim için
Tebrikler canim sende Mukemmelsingünaydin arkadaşlar.bu hafta kilom 65.geçen hafta 66.giden 1kilo :) kili veren herkesi tebrik ediyorum
Canimsin yaa.gozlerim doldu..bu enerjiyi senden aliyorum..iyiki varsinTuğbacım seni ilk defa bu kadar azimli ve istekli gördüm.. İçindeki o heyecanı mutluluğu anlayabiliyorum tatlım..
Seni o güzel kıyafetler içinde hayal edebiliyorum
Kolay gelsin canım.. Ben istediğim Tuğba işte buuu
Tebrikler canimGünaydın hanımlar. .. herkez bu hafta mutlu anlaşılan bende mutluyum
Geçen hafta: 69.7
Bu hafta :69.1
Aynı zamanda regliyim bitince sonuç daha da değişir heralde
Mutlu günler
Tebrikler canim
Komsu hu hu beni tebrik etmiyonmu senAy__Prensesi
Canim harikasin supersin muhtesemsin tebrik ediyorum
Bende evde olsaydim sana yakin olacktim , umudum kirilivercek gibi oluyo
Insallah bizde gorcez bu kilolari bizi birakma
Cooooookkk teşekkür ederim en güzel sonuç sende süpersinTebrkler canim sonuc cok guzel..pes etme vermeye devam
Canım ben pişerken attım içine hemen hemen 1çay kaşığı kadar attım.afiyet olsun, tereyağını ne zaman atıyosunuz bide ne kadar attınız?
Gereksiz olmamış mı tereyağı alışkanlık haline gelmesin benceCanım ben pişerken attım içine hemen hemen 1çay kaşığı kadar attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?