Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlar 20 lik diş sancisi çekiyorum cektirmem gerekicek galiba yüzüm baya şişti lokal anestezi uygulaniyormus bazı doktorlar 3-4 saat sonra ilk sütü sagip atıp emzirilebilir diyo bazıları 8-12 saat sonra oğlum da hep emmek ister sık sık napicam ben bilgisi olan varmı ? Kaç saat sonra emzirebilirim ?

Bebek anestezi yi direk almadığı emerek aldığı için midede sindirim sistemiyle kiriliyomus o yüzden bikaç saat sonra ilk sütü sagip atıp emzirilebiliyormus ne diyosunuz

Akşam yemeğinde bir tane gödek yedim pişi de diyorlar çok pişmanım yanında yağsız tuzsuz marul salatası ve sebze çorbası bugün 950 kalori almışım

Mantarli makarna yedim yine ben (cok fena canim istiyo bu aralar
2kasik fasülye piyazı yedim
Ayran ictim

Sonunda caaaaaaanım topigime girebildim.. Ne yoğun bir gündü.. Oofff !

Şimdi neler yaptık bakalım.. Saat 2 gibi komşuya çaya gittik 1 kase patates salası yedim 1 tana biber dolma yedim 1 tane az şekerli türk kahvesi içtim..

Eve geldim aksam yemeğimi yaptım 1 porsiyon taze fasulye yedim 2 kaşık pirinç pilav yedim..

Akşamdan sonra eşimin canı tatlı istedi kalktık baklava almaya gittik.. Ben 2 dilim baklava yedim oooff tartı günün verdiği rahvetle oldu olan

Neyse cezama razı oldum
30 dk içinde 1500 ip atladım ve gündüzde yürüyüş yapmıştım geri kalanını da evde tamamladım

Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum 3 lt suyumuda içtim..

Şimdi iyi geceler güzellikler

Gunaydin canlar
Dun peynir zeytin 1 dilim k.ekmek bitki cayimla kahvaltimi yaptim. Oglene dogru 2 tane fıstıklı cezerye yedim. Saat 1 bucuk gibi oglusa hazirladigim makarnadan kucuk 1 kase 1 kofte azicik yogurt yedim. 2 bucukta disari ciktik. Sozde baba ogul gezeceklerdi bende spora gidecektim ama biraz yuruyelim birlikte dedik saat 4 olmus. Neyse eve gidelim dedik 4 bucuk oldu arkadas aradi
Bende zayiflamak spora baslamak istiyorum.bugun gitmediysen birlikte gidelim mi dedi olur dedim. 17 de salondaydim. 40 dk kosu bandi. Sonra arkadas geldi bi yarim saat te onunla yurudum kostum. Basenleri calistiran bisikleti 15 dk yaptim. 15 dk a da diger bisikletteydim. 20 mekik cekip dus alip ciktim ama epey terledim
Gwldigimde saat 19 10 du. Eee tabi o saatten sonra bisey yenmez. Ilk defa saat 10 da uyumusum yorgunluktan
Aksam sporu daha iyi geldi bana. Bugun aksam 19 21 arasi gidecegim
Malesef spor salonunda son gunlerim
Sonra ins aksatmadan evde devam

Resim yuklemeye calistim ama olmuyor
Dunku kilom 65.6 ydi
Simdi 65.0
-600 gr
keske bugun sali olsaymis

Kizlar birkac gundur moralim nedensiz bir sekilde cok bozuk. Depresyondayim diyebilirim. En ufak seyleri kafamda buyutuyorum. Dun 1 buyuk yas pasta yiyecektim nerdeyse ama emegime yazik dedim, son anda vazgeçtim. Bu aralar diyetimi bozmaktan cok korkuyorum, Destek olun bana

Diyetini bozunca daha mutlu olmucaksin ki hatta daha da mutsuz olucaksin pes etmek yok emeklerini düşün bak giden 600 grama ne kadar seviniyorsun ne kadar mutlu etmiştir seni çıkar bu düşünceleri kafandan mutlu ol herşey cooooookkk güzel olacak

Amman sakin.
Yani yaz geliyo daha ince seyler giyicez bunu düsünün.
Yedigimizde o moralimizi bozan sey gecmiyo ki baska bisiyle oyalayin kendinizi kitap okuyun.
Acin muzik dinleyin sizde söyleyin hatta.
Aglayın..
Yürüyün yürümek cok iyidir strese
Uyuyun.

Kendi kendine stres yaptığın şey her neyse çok düşünme unutmaki gelip gelip geçici..

Aynada gördüğün guzellik sana yeter

Bence biraz uzaklaş başka şeyler üzerinde yoğunlaş.. Ben canım sıkkın olduğunda bebeğimle daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum onun mutluluğu benide mutlu ediyor..

Sana tavsiyem biraz alışveriş yapabilirsin kendine yeni birşeyler alabilirsin yada kozmetik ürünleride olabilir..

Üzülme boşver..

Günaydınnn

Sabah 1bardak su ictim

Bugun erken aciktim ama yine kahvaltilik istemedi canım

Mısırgevreği - süt.

Eki Görüntüle 1791569

Yide aç kalmaktan iyidir.. Bence yarın yarın kendine 1 tane yumurta haşlayabilirsin..
Yumurta yemesi daha keyifli insan doyduğunu hissediyor..

bak melegim yemekten önce doğuş mistik çay iç chaili..acayip iştihını kesiyor..ve ininki dun esimin doğum gunuydu bi çatal ucu dahi alıp yemedim..mistik çayı içerken ayrıyeten 3-5 tane çeviz kırıp içerken yiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…