- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.001
Yok canım ben kafamdan koymadım nette falan görmedin mi bununla ilgili birsürü konu varGereksiz olmamış mı tereyağı alışkanlık haline gelmesin bence
Yok hiç görmedim tercih etmem ama sen beğendiysen sıkıntı yokYok canım ben kafamdan koymadım nette falan görmedin mi bununla ilgili birsürü konu var
Diyetini bozunca daha mutlu olmucaksin ki hatta daha da mutsuz olucaksin pes etmek yok emeklerini düşün bak giden 600 grama ne kadar seviniyorsun ne kadar mutlu etmiştir seni çıkar bu düşünceleri kafandan mutlu ol herşey cooooookkk güzel olacakResim yuklemeye calistim ama olmuyor
Dunku kilom 65.6 ydi
Simdi 65.0
-600 gr
keske bugun sali olsaymis
Kizlar birkac gundur moralim nedensiz bir sekilde cok bozuk. Depresyondayim diyebilirim. En ufak seyleri kafamda buyutuyorum. Dun 1 buyuk yas pasta yiyecektim nerdeyse ama emegime yazik dedim, son anda vazgeçtim. Bu aralar diyetimi bozmaktan cok korkuyorum, Destek olun bana
Amman sakin.Resim yuklemeye calistim ama olmuyor
Dunku kilom 65.6 ydi
Simdi 65.0
-600 gr
Kizlar birkac gundur moralim nedensiz bir sekilde cok bozuk. Depresyondayim diyebilirim. En ufak seyleri kafamda buyutuyorum. Dun 1 buyuk yas pasta yiyecektim nerdeyse ama emegime yazik dedim, son anda vazgeçtim. Bu aralar diyetimi bozmaktan cok korkuyorum, Destek olun bana
Kendi kendine stres yaptığın şey her neyse çok düşünme unutmaki gelip gelip geçici..Resim yuklemeye calistim ama olmuyor
Dunku kilom 65.6 ydi
Simdi 65.0
-600 gr
Günaydınnn
Sabah 1bardak su ictim
Bugun erken aciktim ama yine kahvaltilik istemedi canım
Mısırgevreği - süt.
Eki Görüntüle 1791569
Bende yumurtayi seviyorum.Yide aç kalmaktan iyidir.. Bence yarın yarın kendine 1 tane yumurta haşlayabilirsin..
Yumurta yemesi daha keyifli insan doyduğunu hissediyor..
gunaydın canım
bak melegim yemekten önce doğuş mistik çay iç chaili..acayip iştihını kesiyor..ve ininki dun esimin doğum gunuydu bi çatal ucu dahi alıp yemedim..mistik çayı içerken ayrıyeten 3-5 tane çeviz kırıp içerken yiyorum..Resim yuklemeye calistim ama olmuyor
Dunku kilom 65.6 ydi
Simdi 65.0
-600 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?