Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydınnn

Sabah 1bardak su ictim

Bugun erken aciktim ama yine kahvaltilik istemedi canım

Mısırgevreği - süt.

Eki Görüntüle 1791569
sabah kahvaltını peynir zeytin domates salatalık ne bilim omlet hatta tahin pekmez yiyebilirsin...mısır gevreği sağlıklıdır belkide ama çabuk acıktırır..sahsen ben doydugumu bilmem..bide kahvaltı gunun en önemli ögunu:) sadece öneri oluruk söyluyorum uygulayıp uygulamamak sana kalmıs canım

Tamam canim deneyecegim tesekkurler
Aslinda benimde istahim cok kesildi. O pasta acliktan degil de sanki onu yeyince mutlu olacakmisim gibi hissettim ama yedikten sonra tartildigimda 2 kat mutsuz olacagimi biliyorum hani bi reklam da var ya, sizin tatiliniz gelmis diyor
Benimki o hesap
Yaz gelsinde tatile gidelim.cok sikildim burdan
Tabikii oglumla ilgilenirken oyunlar oynarken cok mutlu oluyorum ama kucuk seyler buyuyor
Neden mutsuzsun deseler, bisey diyemem
Halime hamd olsun ailemle ilgili bir problemim yok ama bilmiyorum bu aralar cok tuhaflastim

Günaydınnn

Sabah 1bardak su ictim

Bugun erken aciktim ama yine kahvaltilik istemedi canım

Mısırgevreği - süt.

Eki Görüntüle 1791569
Sana tavsiyem kahvaltılık gevrek seviyorsan tercihini yulaf tan yana kullan, çünkü mısır gevreği nin glisemik indeksi çok yüksek. Kan şekerindeki Ani iniş çıkışlar diyette istenmeyen birşeydir naçizane tavsiyem

Ay__Prensesi gulum senden bisey rica edebilir miyim
Kahvalti aksam yemegi resimlerini silmediysen bana ozelden atabilir misin bikac tane
Arkadas baslamak istiyor, nasio besleneyim diye soruyor. Bide karatay diyeti maddelerini diyecegim

Ay__Prensesi gulum senden bisey rica edebilir miyim
Kahvalti aksam yemegi resimlerini silmediysen bana ozelden atabilir misin bikac tane
Arkadas baslamak istiyor, nasio besleneyim diye soruyor. Bide karatay diyeti maddelerini diyecegim
Tmm canım musait olduğum zamanda sana msj olarak atarım.. Bir çoğunu sildim ama google fotoğraflarda yedekleniyor.. Karatay kurallarınıda bulur gönderirim..

Bugün çalıştığım için sporumu yapamıyorum akşama yapicam inşallah sabah 1 yumurta 1 buçuk litre su içtim bide öğlende de yarım simit 3 kibrit kutusu beyaz peynir domates salatalık roka 2 fincan da yeşilcay sizce iyi mi kötü mü?

Iyi bence çalıştığın için düzenin olmayabilir.. Peynir biraz fazla geldi bana..

Canlarimmm ben geldim hepinizi com izledim kotam bitmisti...

Evime geldim bi kac saat once tartildim ayni ciktim 65.5 yani

Amaaa giderken pantolon vardi o daha bol oluyor rahat oldu yani.demekki kilo vermedigim donemde vucut topladi

Canım hoşgeldin, iyiki geldin..

Olabilir Canım sıkılaştın belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…