- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.021
sabah kahvaltını peynir zeytin domates salatalık ne bilim omlet hatta tahin pekmez yiyebilirsin...mısır gevreği sağlıklıdır belkide ama çabuk acıktırır..sahsen ben doydugumu bilmem..bide kahvaltı gunun en önemli ögunu:) sadece öneri oluruk söyluyorum uygulayıp uygulamamak sana kalmıs canımGünaydınnn
Sabah 1bardak su ictim
Bugun erken aciktim ama yine kahvaltilik istemedi canım
Mısırgevreği - süt.
Eki Görüntüle 1791569
bebeğim ben sabah kahvaltımda tahin pekmez yiyorum artıkEki Görüntüle 1791625
Dünkü kaçmaktan sonra kahvaltımı hafif yaptım.. Aslin hiç acıkmadım bile ama mecburen yedim..
Bugünde kv ile misafirliğe gidecez inşallah ufak atlatırım..
1 tatli kaşığı kadar yiyebilirsin.. Abarrmadigin surece sorun olmaz..bebeğim ben sabah kahvaltımda tahin pekmez yiyorum artıkama aksamda çorba salata afiyet olsun bu arada
bak melegim yemekten önce doğuş mistik çay iç chaili..acayip iştihını kesiyor..ve ininki dun esimin doğum gunuydu bi çatal ucu dahi alıp yemedim..mistik çayı içerken ayrıyeten 3-5 tane çeviz kırıp içerken yiyorum..
Sana tavsiyem kahvaltılık gevrek seviyorsan tercihini yulaf tan yana kullan, çünkü mısır gevreği nin glisemik indeksi çok yüksek. Kan şekerindeki Ani iniş çıkışlar diyette istenmeyen birşeydir naçizane tavsiyemGünaydınnn
Sabah 1bardak su ictim
Bugun erken aciktim ama yine kahvaltilik istemedi canım
Mısırgevreği - süt.
Eki Görüntüle 1791569
Tmm canım musait olduğum zamanda sana msj olarak atarım.. Bir çoğunu sildim ama google fotoğraflarda yedekleniyor.. Karatay kurallarınıda bulur gönderirim..Ay__Prensesi gulum senden bisey rica edebilir miyim
Kahvalti aksam yemegi resimlerini silmediysen bana ozelden atabilir misin bikac tane
Arkadas baslamak istiyor, nasio besleneyim diye soruyor. Bide karatay diyeti maddelerini diyecegim
Iyi bence çalıştığın için düzenin olmayabilir.. Peynir biraz fazla geldi bana..Bugün çalıştığım için sporumu yapamıyorum akşama yapicam inşallah sabah 1 yumurta 1 buçuk litre su içtim bide öğlende de yarım simit 3 kibrit kutusu beyaz peynir domates salatalık roka 2 fincan da yeşilcaysizce iyi mi kötü mü?
Aynen ama çok seviyorum bayagdirda peynir yemiyorum dayanamadımIyi bence çalıştığın için düzenin olmayabilir.. Peynir biraz fazla geldi bana..
Afiyet olsun canım benim..Aynen ama çok seviyorum bayagdirda peynir yemiyorum dayanamadım
İlla onu 5 6 gibi mi içmemiz lazım?Eki Görüntüle 1791947
Tarçın süt içelim ama her gun içelim.. Kalsiyum alalım arkadaşlar..
Ben Hergün içiyorum ama Hergün foto paylaşmıyorum bazen unutuyorum.
Canlarimmm ben geldim hepinizi com izledim kotam bitmisti...
Evime geldim bi kac saat once tartildim ayni ciktim 65.5 yani
Amaaa giderken pantolon vardi o daha bol oluyor rahat oldu yani.demekki kilo vermedigim donemde vucut topladi
ama özellikle tuzu az yağsız aldım ama yinede pek bişey farketmez ama kendimi avutuyorumAfiyet olsun canım benim..
Hani yağlı yani peynir o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?