- 6 Mart 2016
- 89
- 170
- 93
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.041
Proteinin vücuttaki metabolizmayı çalıştırdığı ve yağ yakımında da faydalı olduğu herkes tarafından biliniyor.Peki ya tarçın? Evet tarçında zayıflatıyor ve tatlı krizini, önlüyor. Başka bir yazıda tarçın hakkında uzunca değineceğim.Şimdi gelelim tarçınlı süte.Bilim adamlarının araştırmaları sonucu günde 2 bardak tarçınlı süt ile ayda 4 kilo verileceğini savundu ve kanıtladı. Özellikle Sabah kalkınca içilen tarçınlı sütün faydaları oldukça fazla. Tarçın muhteşem bir şeker dengeleyicidir.Peki ne zaman tarçınlı süt içilmeli?İlla onu 5 6 gibi mi içmemiz lazım?
Süper olmuşBende bu akşam 1.bucuk porsiyon hamsi buğulama marul salatası yedim
Amin ...Bir uykum var bir uykum var buralarda aksamda cabuk oluyor zaten saat 8 ken 11 gibi hissettim...
Insan kac yasina gelirse gelsin anne babasinin evinde yatmak ekmegini yemek bambaska ya, Allah ana babalarimiza hayirli saglikli uzun omur nasip etsin
Ooo süper bir gün olmus. Maşallah sana çok iyi gidiyorsun:)Merhaba fistiklar
Sabah kasarli omlet 1 dilim kepek ekmek 1 bardak form cay ictim. Oglusla birlikte kahvalti yapinca bi ona bir kendime aliyorm. Az olunca da doydugumu hissediyorum. Oglen 2 kucuk dilim fistikli cezerye, bol tarcinli salep ( gul salep icebiliyo muyuz. Ben sutu sade icemiyorum. Salep ide hamileligimde sevdim ) saat 3 bucuk ta da3 patlicanla karniyarik yaptim. 1 kucuk bana 2 esimeydi. 1 tane yedim bide esiminkinin ucundan azicik aldim. 3 bardak ayran ictim. Saat 19 21 arasida suppeeerrr spor yaptim simdi kanepede uzaniyorum. Uff cok yorulmusum ama sporu cook seviyorum vee kendimi supeeerr hissediyorum
Hedefe ulasana kadar bu isten vazgecmek yok
Beyazmelek basladigi hicbir isi yarim birakmaz
Amin canım.. Cümlemizin annesini babasını başımızdan eksik etmesin.. Gidipte rahat ettiğim bir baba ocagi var..Bir uykum var bir uykum var buralarda aksamda cabuk oluyor zaten saat 8 ken 11 gibi hissettim...
Insan kac yasina gelirse gelsin anne babasinin evinde yatmak ekmegini yemek bambaska ya, Allah ana babalarimiza hayirli saglikli uzun omur nasip etsin
Günaydın günaydın canım benim..Gunaydin sportmen kizlar
Hepimize az kalorili bir gun olur insallah
Gercekten sahlep cok kalori bende markette bakip bakip kalorisine koyuyorum yerine bide sut girince isin icine
Daha bir kere ictim oda cay bardagiydi...
Sahlep yerine dogus mistik cay icmek sutle daha iyi cunku seker ve kivam disinda farki olmuyor
Sen bu yediklerinle anca formda kalıyorsun demektir.. Bilemediğin bir rahatsızlığın olabilir mi ?Günaydın
Ben 5gündür agzima ekmek koymadim
Ama 2gün 1ögün makarna yedim(mantarli biberli)
Yediklerimide genel anlamda yazdim
Cikolata hic yemedim
Caylarimi da ya hic sekersiz yada tek sekerle ictim
Kahvemi sekersiz ictim.
Spor,egzersiz yapmadım
3gün saglam yürüdüm
Ama bende böyle oluyo bi tikanip kaliyo veremiyorum
(regle 5gün var) belki bunun etkisindende tartida suan goremiyo olabilrim.
Hevesim kiriliyo benimde.
Diyorum ya kilolu olunca inanin vermesi daha kolay
Ben cok zorlaniyorum
Esim bile ben okadar yesem dikkat etsen 5kilo vermistim diyo
Mesela dün aksam sadece salata ve 2minik parca izgara tavuk yedim ayran ictim.
Meyve bile yemedim papatya cayi icip uyudum.
Direnicem bakalim nolcak.
Ths(tirod) sınırda benim bazen de sinirin cok az üzerindeSen bu yediklerinle anca formda kalıyorsun demektir.. Bilemediğin bir rahatsızlığın olabilir mi ?
Tabi regl dönemi yakın olunca tartıda 2 kiloya kadar fark ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?