Kendim Diyetim. ( resimli)

Hoşgeldin inan burası doğru bir yer

Canim vanilya ve tarcin tadi geliyor once dogus mistik cayda....sutle adeta sahlep gibi oluyor , yadirgamazsin emin ol cok guzel...
Yorumlarini okudum icen herkes cok sevmis

Sahlebi cok severim sahlebe benzemesi simdiden hosuma gitti
İlk gordugum yerden alıcam.

Baska önerebilceniz bitki caylari varsa talibim

Denediklerim;

Bögürtlen,kusburnu,form,kayisili,papatya,yesilcay,adacayi(hic sevmedim),kışcayı

Teşekkür ederim canım benim .. valla elimden geldiğince daha fazla spor yapmaya çalışıyorum tek kilo vermek için değil bi enerji geliyor yürüyüp ter atınca mutlu oluyorum

Eki Görüntüle 1792593

Bu kadar adından bash etmişken icememezlik olmazdı demi..

Ben tarçın süt yerine içtim. Zaten içinde tarçın varmış..
Tarcinin gerçekten çok faydası var kilo vermeye. Benim abimde 25 kiloyu gecik verdi 3 buçuk 4 ay içinde ve hala kilosunu koruyor hergün zerdecal tarçın zencefil yedi ve hala yiyiyor benim için iyi bir örnek

Tarcinin gerçekten çok faydası var kilo vermeye. Benim abimde 25 kiloyu gecik verdi 3 buçuk 4 ay içinde ve hala kilosunu koruyor hergün zerdecal tarçın zencefil yedi ve hala yiyiyor benim için iyi bir örnek
Ooo çok iyi kilo vermiş..

Valla bende meyvenin üzerine kahveme sütüme koyuyorum.. Canım hiç tatlı istemiyor..kan şekerini düzenliyor.. Bende çok faydasını gördüm..

Ooo çok iyi kilo vermiş..

Valla bende meyvenin üzerine kahveme sütüme koyuyorum.. Canım hiç tatlı istemiyor..kan şekerini düzenliyor.. Bende çok faydasını gördüm..
Birlikte böyle havalar iyice ısınsın daha iyi vericez kilolarimizi gerçi senin azıcık var :) bende çok seviyorum tarcini herşeye yakışıyor bitki çayımın içine bile çubuk tarçın koyarım illa ki

Merhaba kizlar
Aramiza yeni katilan arkadasim hosgeldin
Sabah kahvaltim domates kasar beyaz peynir, limonlu sicak su.ekmek bitmis yemedim
Esim 12 de patates kizartmasi istedi kahvaltisinda. Ekmeksiz azicik yedim onunla sonra 1 kucuk dilim cezerye yedim
Saat 16 da spora gittim
16 30- 18 00 arasi sporumu yaptim
18 30 da yarim tabak bezelye yemegi havuclu patatesli yanina 1 bardak ayran ictim
Aksam eve donerken meshur mistik cayi aldim.su kaynatiyordum bi baktim kii sutle onerilir diyo. Esimle bana yaptim. Guzelmis. Tavsiyeniz icin cok tesekkurler
Simdi esimi ise, oglusumu uykuya gonderdim. Coook yorgun hissediyorum kendimi ama temizlik yapmam lazim
Ben temizlige baslayim tembellik yapmadan
Opuyorum sizi coook
Sali gunu muthiss eksi kiloyla karsinizda olacagim

Tesekkurler hosbuldum beyazmelek0116.. Buraya uye olmanin faydasini hemen gordum.. Sabah kahvaltiya misafirim vardi pogaca filan yapmistim hic yemedimBuraya yediklerimi yazacagim icin daha dikkatli yedim. Peynir, zeytin, domates, salatalik, firinda mucver, kuruyemis ve Cok az meyve..aksama da corba salata yogurt dusunuyorum. Sporumu aksam 9 gibi yapicam(30 day shred level 3)

Sınırı 1000 yapıyorum taş çatlasın 1200 oluyor genelde de 600 800 o aralarda ama menulerine bakıyorum asla 2000 yoktur hatta 1500 de yoktur çünkü hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz sadece ben hiç ekmek yemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…