- 6 Mart 2016
- 89
- 170
- 93
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.081
Hoşgeldin inan burası doğru bir yerSu an 65.2 kiloyum. Boy 162. Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum karatay tarzi beslenmeye calisiyorum ama bazi aksamlar cayin yaninda tatli seyler yerken buluyorum kendimibunu sizinle birlikte asmayi dusunuyorum..biribirinizi Cok iyi motive ediyorsunuz. Bu arada spor olarak gunluk Jillian Michaels 30 day shred yapiyorum Cok guzel terletiyor
Yorumlarini okudum icen herkes cok sevmisCanim vanilya ve tarcin tadi geliyor once dogus mistik cayda....sutle adeta sahlep gibi oluyor , yadirgamazsin emin ol cok guzel...
Afiyet olsun canım.. 2 yürüyüş çok iyi olmuş..Öğle yemeğim mercimek çorbası taze yeşil fasulye domates bide acı turşu biber ve bugün yaklaşık 2 saat yürüdüm fena bi gün değil
Tarcinin gerçekten çok faydası var kilo vermeye. Benim abimde 25 kiloyu gecik verdi 3 buçuk 4 ay içinde ve hala kilosunu koruyor hergün zerdecal tarçın zencefil yedi ve hala yiyiyor benim için iyi bir örnekEki Görüntüle 1792593
Bu kadar adından bash etmişken icememezlik olmazdı demi..
Ben tarçın süt yerine içtim. Zaten içinde tarçın varmış..
Ooo çok iyi kilo vermiş..Tarcinin gerçekten çok faydası var kilo vermeye. Benim abimde 25 kiloyu gecik verdi 3 buçuk 4 ay içinde ve hala kilosunu koruyor hergün zerdecal tarçın zencefil yedi ve hala yiyiyor benim için iyi bir örnek
Birlikte böyle havalar iyice ısınsın daha iyi vericez kilolarimizi gerçi senin azıcık var :) bende çok seviyorum tarcini herşeye yakışıyor bitki çayımın içine bile çubuk tarçın koyarım illa kiOoo çok iyi kilo vermiş..
Valla bende meyvenin üzerine kahveme sütüme koyuyorum.. Canım hiç tatlı istemiyor..kan şekerini düzenliyor.. Bende çok faydasını gördüm..
Bide bişey sorucam günlük toplam ne kadar kalori alıyorsun?Ooo çok iyi kilo vermiş..
Valla bende meyvenin üzerine kahveme sütüme koyuyorum.. Canım hiç tatlı istemiyor..kan şekerini düzenliyor.. Bende çok faydasını gördüm..
Yedi derken çayını mı içtiTarcinin gerçekten çok faydası var kilo vermeye. Benim abimde 25 kiloyu gecik verdi 3 buçuk 4 ay içinde ve hala kilosunu koruyor hergün zerdecal tarçın zencefil yedi ve hala yiyiyor benim için iyi bir örnek
Bildiğin yedi üstüne de şu içtiYedi derken çayını mı içti
1500 2000 yakın falan alıyorumdur..Bide bişey sorucam günlük toplam ne kadar kalori alıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?