- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.061
Canım sana şunu söyleyeyim d vitamini ve demir değerlerini biliyormusun normal mi? Bak ben de çok zor kilo veriyordum tahlilleri mide yaptırmıştım aile hekimi normal dedi yolladı. Ben bu yavaş kilo vermemi çok araştırdım kendimce, ve bunu duyunca tahlilleri me bidaha baktım veeeee d vitamini normalde 30-50arasında olması gerekirken benim 9 muş meğerse. Ama alt sınır olarak 9baz alınmış tahlil kağıdında. Yani ciddi yetersizlik seviyesinde. Ben şu an kendime 2 haftadır d vitamini takviyesi yapıyorum oğlumun devit 3 damla sından ve ampul olarakta alıp içtim ve yarın yine baktırıcam değerlerime. Umarım sana bir faydası dokunur çünkü benimde yerimde bir başkası olsa baya kilo vermişti haftanın 5günü spor yapıyorum ve sürekli emziriyorum.Günaydın
Ben 5gündür agzima ekmek koymadim
Ama 2gün 1ögün makarna yedim(mantarli biberli)
Yediklerimide genel anlamda yazdim
Cikolata hic yemedim
Caylarimi da ya hic sekersiz yada tek sekerle ictim
Kahvemi sekersiz ictim.
Spor,egzersiz yapmadım
3gün saglam yürüdüm
Ama bende böyle oluyo bi tikanip kaliyo veremiyorum
(regle 5gün var) belki bunun etkisindende tartida suan goremiyo olabilrim.
Hevesim kiriliyo benimde.
Diyorum ya kilolu olunca inanin vermesi daha kolay
Ben cok zorlaniyorum
Esim bile ben okadar yesem dikkat etsen 5kilo vermistim diyo
Mesela dün aksam sadece salata ve 2minik parca izgara tavuk yedim ayran ictim.
Meyve bile yemedim papatya cayi icip uyudum.
Direnicem bakalim nolcak.
Detayli olarak hatirlamiyorumCanım sana şunu söyleyeyim d vitamini ve demir değerlerini biliyormusun normal mi? Bak ben de çok zor kilo veriyordum tahlilleri mide yaptırmıştım aile hekimi normal dedi yolladı. Ben bu yavaş kilo vermemi çok araştırdım kendimce, ve bunu duyunca tahlilleri me bidaha baktım veeeee d vitamini normalde 30-50arasında olması gerekirken benim 9 muş meğerse. Ama alt sınır olarak 9baz alınmış tahlil kağıdında. Yani ciddi yetersizlik seviyesinde. Ben şu an kendime 2 haftadır d vitamini takviyesi yapıyorum oğlumun devit 3 damla sından ve ampul olarakta alıp içtim ve yarın yine baktırıcam değerlerime. Umarım sana bir faydası dokunur çünkü benimde yerimde bir başkası olsa baya kilo vermişti haftanın 5günü spor yapıyorum ve sürekli emziriyorum.
Canım sana şunu söyleyeyim d vitamini ve demir değerlerini biliyormusun normal mi? Bak ben de çok zor kilo veriyordum tahlilleri mide yaptırmıştım aile hekimi normal dedi yolladı. Ben bu yavaş kilo vermemi çok araştırdım kendimce, ve bunu duyunca tahlilleri me bidaha baktım veeeee d vitamini normalde 30-50arasında olması gerekirken benim 9 muş meğerse. Ama alt sınır olarak 9baz alınmış tahlil kağıdında. Yani ciddi yetersizlik seviyesinde. Ben şu an kendime 2 haftadır d vitamini takviyesi yapıyorum oğlumun devit 3 damla sından ve ampul olarakta alıp içtim ve yarın yine baktırıcam değerlerime. Umarım sana bir faydası dokunur çünkü benimde yerimde bir başkası olsa baya kilo vermişti haftanın 5günü spor yapıyorum ve sürekli emziriyorum.
Ben çeri domates rendeleyip yaptım.. Severek yedi çokta güzel oldu.. 10. Ay bitti 11. Ayımızın içindeyiz.. 9. Aydan sonra domates verilebilir..Bebeklere Salça yasak diye biliyorum domates rendeli pisirip bişeyler yapabilirmiyiz acaba
Evet yapılıyor ben orda yaptırdımDetayli olarak hatirlamiyorum
Cok yakin zamanda da kan testi yaptirmadim haftaya bi baktirim hemde ths kontrol etmis olurum yine.
D vitamininede bakiyolarmi saglik ocaginda hatirlatamadim suan.
Canim vanilya ve tarcin tadi geliyor once dogus mistik cayda....sutle adeta sahlep gibi oluyor , yadirgamazsin emin ol cok guzel...Bu sabah zorladim kendimi (zeytinleri bitiremedim)
Dereotu
Yumurta
Yesil,siyah zeytin
2cay kasigi tahin pekmez
Peynir
Limonlu,dal tarcinli kusburnu.
Eki Görüntüle 1792296
Mistik cayın tadi hakkinda bilgi alabilirmiyim
Kullananlar beni aydinlatirsa sevinirim.
Tadini merak ettim denemek istiyorum.
Hiç durmadan mi atlıyorsunEki Görüntüle 1792464
Limon suyumu içtim şimdi biraz ip atlayalım..kardio zamanı.. Eki Görüntüle 1792465
30 dk içinde 1500 ip atlamaya var mısınız?
Evet bitki çaylarından sorumluCanim vanilya ve tarcin tadi geliyor once dogus mistik cayda....sutle adeta sahlep gibi oluyor , yadirgamazsin emin ol cok guzel...
Alırız tatlımMerhaba kizlar beni de araniza alir misiniz
100 tane atlıyorum 2 dk nefesleniyorum..Hiç durmadan mi atlıyorsun
Tesekkurler beyaz_kelebek..tek basima bu kilolardan kurtulmak cok zor.. Burada sizle birlikte paylasim yaparak daha kararli olacagimi DusunuyorumAlırız tatlım
Hoşgeldin canım.. :)Tesekkurler beyaz_kelebek..tek basima bu kilolardan kurtulmak cok zor.. Burada sizle birlikte paylasim yaparak daha kararli olacagimi Dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?