Kendim Diyetim. ( resimli)

Canım sana şunu söyleyeyim d vitamini ve demir değerlerini biliyormusun normal mi? Bak ben de çok zor kilo veriyordum tahlilleri mide yaptırmıştım aile hekimi normal dedi yolladı. Ben bu yavaş kilo vermemi çok araştırdım kendimce, ve bunu duyunca tahlilleri me bidaha baktım veeeee d vitamini normalde 30-50arasında olması gerekirken benim 9 muş meğerse. Ama alt sınır olarak 9baz alınmış tahlil kağıdında. Yani ciddi yetersizlik seviyesinde. Ben şu an kendime 2 haftadır d vitamini takviyesi yapıyorum oğlumun devit 3 damla sından ve ampul olarakta alıp içtim ve yarın yine baktırıcam değerlerime. Umarım sana bir faydası dokunur çünkü benimde yerimde bir başkası olsa baya kilo vermişti haftanın 5günü spor yapıyorum ve sürekli emziriyorum.

Detayli olarak hatirlamiyorum
Cok yakin zamanda da kan testi yaptirmadim haftaya bi baktirim hemde ths kontrol etmis olurum yine.
D vitamininede bakiyolarmi saglik ocaginda hatirlatamadim suan.

Benimde hamilelikten beri kan degerim düşük gebelikte bile çok zor kullandım ilaçları şimdi tekrar gitmem lazım takviye almak için ama hala gidicem işte
Bende aşırı yorgunluk oluşturuyo

Canim vanilya ve tarcin tadi geliyor once dogus mistik cayda....sutle adeta sahlep gibi oluyor , yadirgamazsin emin ol cok guzel...

Canim vanilya ve tarcin tadi geliyor once dogus mistik cayda....sutle adeta sahlep gibi oluyor , yadirgamazsin emin ol cok guzel...
Evet bitki çaylarından sorumlu Violet Life

Hepimizi alıştırdı bırakamıyoruz bitki çayı içmeden duramıyoruz

Su an 65.2 kiloyum. Boy 162. Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum karatay tarzi beslenmeye calisiyorum ama bazi aksamlar cayin yaninda tatli seyler yerken buluyorum kendimi bunu sizinle birlikte asmayi dusunuyorum..biribirinizi Cok iyi motive ediyorsunuz. Bu arada spor olarak gunluk Jillian Michaels 30 day shred yapiyorum Cok guzel terletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…