- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.101
Tesekkurler hosbuldum beyazmelek0116.. Buraya uye olmanin faydasini hemen gordum.. Sabah kahvaltiya misafirim vardi pogaca filan yapmistim hic yemedimBuraya yediklerimi yazacagim icin daha dikkatli yedim. Peynir, zeytin, domates, salatalik, firinda mucver, kuruyemis ve Cok az meyve..aksama da corba salata yogurt dusunuyorum. Sporumu aksam 9 gibi yapicam(30 day shred level 3)
Iyide benim porsiyonlarım büyük oluyor..Sınırı 1000 yapıyorum taş çatlasın 1200 oluyor genelde de 600 800 o aralarda ama menulerine bakıyorum asla 2000 yoktur hatta 1500 de yoktur çünkü hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz sadece ben hiç ekmek yemiyorum canım
Ama yediklerinin miktarı ne kadar çok olursa olsun kalorisi düşük ve sağlıklı yiyecekler inan bana geçmez yani genel olarak diyorum tabi bazen geçebilir ama asla 1500 değilIyide benim porsiyonlarım büyük oluyor..
Genelde çorba salata ve yoğurt bunlardan tabaklarimi çok dolduruyorum..
1000 kaloriyi geçiyordur diye düşünüyorum..
Nefis gözüküyor:)Eki Görüntüle 1793012
Dolu dolu doyurucu bir kahvaltı yaptım..
Nefis bir sade türk kahvesi içelim mi arkadaşlar?
Afiyet olsun.Günaydınlimonlu suyumu içtim yarım domates yarım salatalık 2 zeytin az peynir yarım yumurta sarısı bir yudum pide ekmeği çay kaşığı krem peynir yedim biraz karışık oldu bugün
Canım arkadaşım valla nasıl da kahve istettin canımı hemen bende yapıyorum şimdi birlikte içmiş olalım
5 milimi yaparken sayin yoneticimDüzene gircem galiba :)
Kahvaltı kültürü edinmeye basliyorum sayenizde
1yumurta
Dereotu
Peynir
Lor
Zeytin
2parca tava böregi
Dal tarcınlı papatya
Eki Görüntüle 1793043
Oglum seviyo mecbur yapıyorum tirtikliyorum kenar kisimlarindan sayılmaz mı?5 milimi yaparken sayin yoneticimAy__Prensesi seni acilen goreve davet ediyorum
Tr lelli arkadasimiz tava boregi olayini abartiyor bir ambargo koymaya ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?