Kendim Diyetim. ( resimli)

Neler var icinde kac kalori hesaplayalim
Bir dilim tam bugday ya da cavdardan 60 70 kalori alcan dusun
Hazır yufka,peynir var (kenarinda peynir bile yoktu)
Ortaboy tavada arkasi önü kizarana kadar pisiriyorum oglum cok seviyo surekli istiyo bende kitir kenarlaridan tirtikliyorum
Kac kaloridirki acep.

Ortaboy tavada arkasi önü kizarana kadar pisiriyorum oglum cok seviyo surekli istiyo bende kitir kenarlaridan tirtikliyorum
Kac kaloridirki acep.
Yag sut yogurt yokmu:)
100 gram sade yufka 201 kaloriymis ve beyaz ekmek yemzken beyaz undan hamur yemek

Düzene gircem galiba :)
Kahvaltı kültürü edinmeye basliyorum sayenizde

1yumurta
Dereotu
Peynir
Lor
Zeytin
2parca tava böregi
Dal tarcınlı papatya
Eki Görüntüle 1793043
Kahvaltı çok güzel görünüyor Ellerine sağlık.. Afiyet olsun..
5 milimi yaparken sayin yoneticim Ay__Prensesi seni acilen goreve davet ediyorum
Tr lelli arkadasimiz tava boregi olayini abartiyor bir ambargo koymaya ne dersin
Arkadaşım haklı börek olmaz ki kahvaltıda hiç olmaz ve hergun hergun de olmaz.. !!

Kilo vermeni durdurur ve yavaşlatır..

Gel sen bugün tam kepek ekmegi al yada tam çavdarda olur tam buğdayda olur..

Börek cısss canım.. Hem sonrada diyorsun kilo veremiyorum..

Siyah giymek istemiyorsan 3 beyazlardan uzak duracaksın..

Kac kaloridirki acep.
Sanırım 1 dilimi yani 50 gr gelse 130 kalori gösteriyor.

Yogurt yag yok icinde
Tavanin alt kismina yag suruyorum sadece kisik ateste pisiyo
Ben egzersiz olmadan veremicem yediklerim bana cok gelmiyo
Dün aksam kilo vermissin dediler hatta ama tartida ayniyim
Spor sart bana üsenmezsem :)

Afiyet olsun.

Eeee güzel olmuş.. Bende 1 er 2şer lokma herşeyin tadına bakıyorum..

Abartmadigimiz sürece kendimizi frenledigimiz sürece sorun yok..
Nefsimizi korlemek böyle bişey olsa gerek :) sonuçta tadiyorum amann 22 sene yedim zaten artık yemesem de olur :) kendimi süper motive ederim

Yogurt yag yok icinde
Canim tabiki sart sporsuZ olmaz aldigin 300
400 kaloriyi egale etmis olacaksin
Sonra gitsin kilolar...
Ye otur ye otur yapiyorduk simdi hem sglikli yemeye calisiyoruz hem spor yapiyoruz
Ay dusunuyorumda yaptigim borek pogaca tatlilari cok fena oluyorum ne guzel gunlerdi ama kendimi sisman ve yasli hissetmek cok kotuydu

Yogurt yag yok icinde
Egzersiz illaki şart lakin sen kendi beynini kilo veremiyorum diye şart kesmissin herşey beyinde bitiyor beynimiz midemizi ele geçiriyor aslında midemizin beynimizi yönetmesi lazım ilk önce kilo veremiyorum lafını çıkar kafandan sen 2 günde bir tava böreği yersen tabi veremezsin üstelik metabolizmanızı alt üst edersin

Surda bir yerde gulmekten yerlere yatan bi smile olacakti ...hah buldum

Ben abartildigini dusunuyorum
gordugunuz uzere tabak pasta tabagi (servis tabagi degil)borekde ikisi avucumun ici kadar olur yanyana koysam
Bunun benim kilo veremememle alakali oldugunu dusunmuyorum.
Ben gun icinde hic ekmek yemiyorum.
2dilim ekmekle tost
Yada tam 2dilimle yada 1tam simitle kahvalti yapanlara göre gayet masum bence.
Neyse paylasim yapmayip kendi kafama göre form tutmaya devam edim ben
Kilo veremesemde koruyorum en azindan

Sen kendini kandırıyorsun abartılacak kadar çünkü zaten kilo vermem zor diyorsun senin için bunları söylüyoruz sen bize alınıp paylaşım yapmicaksin ama burası zaten yanlislarimizi görmemiz için birlikte birşeyler yapmak için oluşturulmuş bi topik senin masum dediğin şey 1 saatlik tempolu spor 2 simit 1 simitte masum değil kim demiş masum die bence senin kilon az die üstüne gitmiyorsun yani canına tak etmiş bi görüntün yok bu yüzden de ben zaten zayıfım siz kendinize bakın gibi bişey oluyor sen 2 günde bir tava böreği diyorsun hafta 1 yesen belki böyle bi tepki görmezdin sen bu topige katıldıktan olumlu olumsuz her yorumu alacaksın ha siz beni rahat bırakın ben sadece yazayım tamam diyip geçin diyorsan tamam sıkıntı yok biseycik demeyiz

Benim adima konusmayin bence
"Demek istiyorsun"diyerek itham edemezsiniz beni
İyi gunler hanimefendicim.

Demek istiyorsun lafı nerde hanımefendi ben kendi düşüncemi söyledim bence dedim demek gibi oluyor dedim hayırdır ben itham göremiyorum gosterirmisin?
Ben zayifim siz kendinize bakin demek istiyomusum ya(ithamdır)
der gibisi ne?
Polemige girmicem sizinle

Konu sahibi Ay__Prensesi destegin icin tesekkur ederim arkadasim 5li rakamlari tez zamanda görmen dilegiyle..

der gibisi ne?

Konu sahibi Ay__Prensesi destegin icin tesekkur ederim arkadasim 5li rakamlari tez zamanda görmen dilegiyle..
Orda hiç bir itham yok cümle yazılısından da açıkça net eleştiriye açık olmanızı dilerim.

der gibisi ne?

Gercekten alinacak hic birsey yok muhabbete...yaptiginiz bos bir alinganlik , sayfamizda hic boyle birsey olmadi simdiye kadar...beyaz kelebek bize ne kadar kizip burda kalmamizi sagladi...gercekten bende 3. Kez tava boregi gordugum icin abarttim sonuna kadar ve burda beraber bir yoldaysak uyarmak zorundaydim...
Herkes kendi kendine istedigini yiyip ben kilo vericem diye kendini kandirabilir....
Mavikelebek0 arkadasim yanlis birsey demedin bosver muhabbetimizi tartismayla kirletmeye gerek yok...
Kilo verilecekse herkes yedigine ictigine dikkat edicek, kacamak diye gelip kendimizi sikayet etigimiz seyler masum bir ogun parcasi olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…