- 6 Mart 2016
- 89
- 170
- 93
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.141
Canım benim cooooookkk teşekkür ederim bende böyle olsun istemezdim ama biz bunları soyleyemiceksek neden buradayız ki sen bana hatamı söylemezsen bana iyilik değil kötülük yapmış olursun ve sen beni uyandığında kızmak bi tarafa bin defa teşekkür ederim çünkü hayattaki en büyük yanlışlardan biri insanın kendini kandirmasiGercekten alinacak hic birsey yok muhabbete...yaptiginiz bos bir alinganlik , sayfamizda hic boyle birsey olmadi simdiye kadar...beyaz kelebek bize ne kadar kizip burda kalmamizi sagladi...gercekten bende 3. Kez tava boregi gordugum icin abarttim sonuna kadar ve burda beraber bir yoldaysak uyarmak zorundaydim...
Herkes kendi kendine istedigini yiyip ben kilo vericem diye kendini kandirabilir....
Mavikelebek0 arkadasim yanlis iaey demedin bosver muhabbetimizi tartismayla kirletmeye gerek yok...
Kilo verilecekse herkes yedigine ictigine dikkat edicek, kacamak diye gelip kendimizi sikayet etigimiz seyler masum bir ogun parcasi olamaz...
Aynen canimCanım benim cooooookkk teşekkür ederim bende böyle olsun istemezdim ama biz bunları soyleyemiceksek neden buradayız ki sen bana hatamı söylemezsen bana iyilik değil kötülük yapmış olursun ve sen beni uyandığında kızmak bi tarafa bin defa teşekkür ederim çünkü hayattaki en büyük yanlışlardan biri insanın kendini kandirmasi
Oyuzden burda degilmiyiz canim zaten eleştiriye açık olmasam alırım bir defter yazarım dursun öyle burdayız ki elestirilelim eleştiri yapalım hatamizi görelim doğru bildiklerimizin doğruluğunu yanlışlığını olcelimAynen canim
Sahsen ben hata yapmamaya calisiyorum ve bir kacamak yaptigimda gelip direk yaziyorum sizlere
Her turlu tepkiye acigim
Beyazumuttt04 arkadaşım açıksözlü olarak söylemen kendince doğru olabilir ama oda sonuçta kilo vermek isteyen bir arkadaşımız ve zaten onun için burada, konuya biraz daha ılımlı yorumlar yaparsan kimse incinmez, gün aşırı veya hergün börek yemeyi tasvip etmiyor olabilirsin hepimiz gibi, ama bu konuya da "sen zaten zayıfım siz kendinize bakın veya hergün börek yiyerek kilo veremezsin zaten" gibi cümleler ile yapıcı olamazsın yıkıcı olursun kusura bakma. Bizim buradaki topik arkadaşlığımızda hiç böyle şeyler yaşamadık kaç aydır. Geçen günde benim tereyağlı kahvem içinde gereksiz olmamış mı tereyağı diye yorum yapmıştın. Gereksiz olduğunu düşünebilirsin ama bunu fazladan yağ almış olabilirsin gibi cümleler ile fikrini söyleyebilirdin. Tabiki birbirimize yön vereceğiz ama incitecek sözlerle değil.Canım benim cooooookkk teşekkür ederim bende böyle olsun istemezdim ama biz bunları soyleyemiceksek neden buradayız ki sen bana hatamı söylemezsen bana iyilik değil kötülük yapmış olursun ve sen beni uyandığında kızmak bi tarafa bin defa teşekkür ederim çünkü hayattaki en büyük yanlışlardan biri insanın kendini kandirmasi
Ben onu sana söyledim ve bilmediğim bişey öğrendim ben kırıcı olduğumu hiç düşünmüyorum eğer sıkıntının benden çıktığını düşünüyorsanız topikten çıkabilirim isterseniz saygısızca hiçbir şekilde konuşmadım alınmasını gerektiren bir şey göremiyorum zayıflamaya niyeti ola bilir kacamak ta yapmış olabilir fakat bana bunun doğruluğunu kanıtlayacak kacamak dediğin böyle olur 2 olur dediğim gibi kara verip çıkmamı istiyorsanız çıkabilirim.Beyazumuttt04 arkadaşım açıksözlü olarak söylemen kendince doğru olabilir ama oda sonuçta kilo vermek isteyen bir arkadaşımız ve zaten onun için burada, konuya biraz daha ılımlı yorumlar yaparsan kimse incinmez, gün aşırı veya hergün börek yemeyi tasvip etmiyor olabilirsin hepimiz gibi, ama bu konuya da "sen zaten zayıfım siz kendinize bakın veya hergün börek yiyerek kilo veremezsin zaten" gibi cümleler ile yapıcı olamazsın yıkıcı olursun kusura bakma. Bizim buradaki topik arkadaşlığımızda hiç böyle şeyler yaşamadık kaç aydır. Geçen günde benim tereyağlı kahvem içinde gereksiz olmamış mı tereyağı diye yorum yapmıştın. Gereksiz olduğunu düşünebilirsin ama bunu fazladan yağ almış olabilirsin gibi cümleler ile fikrini söyleyebilirdin. Tabiki birbirimize yön vereceğiz ama incitecek sözlerle değil.
Hayır tabiki de çıkıp çıkmamak söz konusu değil, sana böyle bir şey söyleyemem burası hepimize açık bir yer. Ve ben buna tek başına karar veremem ki böyle bir şey söylemek istemedim. Sadece ılımlı yorumlar yapalım dedim. Yaptığımız ve yediğimiz şeyler birbirimize yanlış gelebilir ama daha ılımlı ve yapıcı cümleler kurmaya çalışırsak iyi olur. Bu benim fikrim yanlış anlamaBen onu sana söyledim ve bilmediğim bişey öğrendim ben kırıcı olduğumu hiç düşünmüyorum eğer sıkıntının benden çıktığını düşünüyorsanız topikten çıkabilirim isterseniz saygısızca hiçbir şekilde konuşmadım alınmasını gerektiren bir şey göremiyorum zayıflamaya niyeti ola bilir kacamak ta yapmış olabilir fakat bana bunun doğruluğunu kanıtlayacak kacamak dediğin böyle olur 2 olur dediğim gibi kara verip çıkmamı istiyorsanız çıkabilirim.
Ben ılımlı olduğumu düşünüyorum ki sende o tereya olayında da alınmışsın demekki sıkıntı bende . Konu sahibininde olayları okuyup aranızda bir karar verebilirsiniz çünkü gerçekten benim dediklerim kırıcı ve saygısızca gelmiyor bana her türlü eleştiriye açığım.Hayır tabiki de çıkıp çıkmamak söz konusu değil, sana böyle bir şey söyleyemem burası hepimize açık bir yer. Ve ben buna tek başına karar veremem ki böyle bir şey söylemek istemedim. Sadece ılımlı yorumlar yapalım dedim. Yaptığımız ve yediğimiz şeyler birbirimize yanlış gelebilir ama daha ılımlı ve yapıcı cümleler kurmaya çalışırsak iyi olur. Bu benim fikrim yanlış anlama
Ay iyiki geldin canim benimAaaaa kizlar nolmus burdaaa
Yakisiyor mu hic bize boyle yapmak
Hadi opusup kapatalim konuyu
Bugun gelin bana, size guzel bi pasta yapayim kendimize gelelimsaka bi yana bu konuda kimsenin sucu yok ve herkes kaldigi yerden devam...
Yasandi bitti
hepinizi seviyorum
Iyiki varsiniz
Afiyet olsun bebisEki Görüntüle 1793179
Ben ara öğün olarak bol tarçınlı sütlü meyveli musli yedim..
Biraz enerjiye ihtiyacım var.. Deli gibi ev temizliği yapıyorum:))
Aynen canım bende bir bardak süte biraz müsli ekledim birde değişiklik olsun diye hindistan cevizi koydum çok güzel olduEki Görüntüle 1793179
Ben ara öğün olarak bol tarçınlı sütlü meyveli musli yedim..
Biraz enerjiye ihtiyacım var.. Deli gibi ev temizliği yapıyorum:))
Teşekkür ederim Tugbam..Afiyet olsun bebis
Aynen bende değişiklik olsun dedim.. Bak hindistan cevizi hiç aklıma gelmedi.. Bir dahaki sefere deneyeceğim..Aynen canım bende bir bardak süte biraz müsli ekledim birde değişiklik olsun diye hindistan cevizi koydum çok güzel oldu
Ben buraya zaten sizi sevdiğim için geldim hatta siteye üye olmamim nedeni sizsiniz bende böyle olsun istemezdim ben hem diğer bayanın adına hem kendi adıma özür dilerim tek istediğim hiçbirimiz alınganlık yapmayalım olur ya beni yanlış anlarsınız açık açık söyleyin kimseyi zaten kırmak üzmek gibi bir niyetim yok valla beynim ağrıyor ne kötü bir gün herseyden soğudum..Burdaki yazılanların hiç birini okumamış sayıyorum.. Tabiki görmezden gelmiyorum.
Hepimizin burdaki amacı aynı ama herkesinde vücud yapısı farklı.. Kalori miktarini sporunu herkes kendine göre ayarlıyor.. Aynı zamanda hepimizin karekteride farklı.. Gerek konuşma uslubumuz olsun gerek olaylara bakış açımız olsun birbirimizi tanımayan insanlarız..
Fikir ayrılıklarına düşmüş olabiliz en iyisi fazla alınganlık yapmadan ve konuyu daha fazla uzatmadan kimseyi rencide etmeden kapatalım..
Hepimiz aklımız başımızda olgun hanımlarız..
Hepinizde çok iyisiniz cok anlayislisiniz.. Hepinizi çok seviyorum
Komsum asil sen nerelerdesin ozledim senii..hakkatenYazilanlari yeni okudum.hos olmamis tabii..kimse kimseye kizmasin..forumda herkes bi parca bana gore..simdi iki arkadasimiz demis ben yazmam yok ben girmem fiilan..olmadi hanimlar bir an once butunleselim..hepimizinde birbirimize ihtiyaci var.
Maria_can nerdesin? Bu arada gulcum lafini cok begendim..Siyah giyinmek istemiyorsan 3beyazdan uzak durcan demissin hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?