- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.161
Bende merak ettimYazilanlari yeni okudum.hos olmamis tabii..kimse kimseye kizmasin..forumda herkes bi parca bana gore..simdi iki arkadasimiz demis ben yazmam yok ben girmem fiilan..olmadi hanimlar bir an once butunleselim..hepimizinde birbirimize ihtiyaci var.
Maria_can nerdesin? Bu arada gulcum lafini cok begendim..Siyah giyinmek istemiyorsan 3beyazdan uzak durcan demissin hosuma gitti
Merhaba canım:)Merhabalar bayanlar:) burada saat sabah 10 kahvaltimi yaptim. 1 haslanmis yumurta ,2 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek, 1 tane ceviz, fazladan iki kasik pirinc salatasi yedimkomsum getirmis tadina bak dedi o yuzden yedim.. Birazdan kizimla alisverise gidicez 1 saat yuruyecem sonra gelip aksam misafirler icin hazirliga baslicam yogun bir gun beni bekliyor..
Evet baya fark var armada:) 1,5 saattir kostur kostur yuruyorum..terler akiyor sirtimdan Aksama da misafir var yaptiklarimin tadina bakacak kadar yicem mecburenMerhaba canım:)
Olsun yedin bir kere napalim.. Bir sonraki öğün telafi edersin yada 15dk fazla yürürsün..
Ayy çok tuhaf birşey biz burda geceyi yaşarken sen orda gündüzü yaşıyorsun..
Benimde gündüz aklıma geldi Selma hiç bugün gelmedi dedim demek ki sen orda uyuyordun yani geceydi..
Arada sende ne yediğini ne kaçırdığını yaz istersenBende durumlar iyi cocuklar iyiyse bende iyiyimbeyazlardan yemiyom zaten iki gun once ciger tablama yedim sadece.
Menüyü çok sevdim.. Cok hafif olmuşÖğlende tavuk göğsü akşam yemeğinde kereviz yemeği 3 kaşık bulgur pilavı marul salatası yedim.
Böyle terledigine göre orda hava sıcak olmalıEvet baya fark var armada:) 1,5 saattir kostur kostur yuruyorum..terler akiyor sirtimdan Aksama da misafir var yaptiklarimin tadina bakacak kadar yicem mecburenama bu son misafir artik bi sure kimseyi davet etmicem yoksa diyetim sikintiya giriyor zaten gram gram gidiyor
Tabiki öyle tadına bakmadan olmaz ama en hafif şekilde atlatmaya çalışmalısın.. Her hafta tartıda eksileri görmek kolay değil.. Irade istikrar disiplin gerekli..Haklisin misafir bereket demek.. Arkadaslarla muhabbet etmeyi onlara ikramda bulunmayi cok seviyorum AMA nefsime Engel olamiyorum oyle lezzetli ozenli masayi goruncebir aydir ayni kilodayim almadim da vermedim de hep bu misafirlik olaylarindan artik sikica yuklenmek istiyorum diyetime ellili rakamlari gormek istiyorummmm
kesinlikle haklisin.arkadaş fazla alinganlik yapmiş sonucta bukadar hamur işi yenmez bence kilo verirken.ben her turlu eleştiriye açigim mesela :) benimde aksaçalarim çok oluyordu yoksa çoktan hedefome ulaşmiştimSen kendini kandırıyorsun abartılacak kadar çünkü zaten kilo vermem zor diyorsun senin için bunları söylüyoruz sen bize alınıp paylaşım yapmicaksin ama burası zaten yanlislarimizi görmemiz için birlikte birşeyler yapmak için oluşturulmuş bi topik senin masum dediğin şey 1 saatlik tempolu spor 2 simit 1 simitte masum değil kim demiş masum die bence senin kilon az die üstüne gitmiyorsun yani canına tak etmiş bi görüntün yok bu yüzden de ben zaten zayıfım siz kendinize bakın gibi bişey oluyor sen 2 günde bir tava böreği diyorsun hafta 1 yesen belki böyle bi tepki görmezdin sen bu topige katıldıktan olumlu olumsuz her yorumu alacaksın ha siz beni rahat bırakın ben sadece yazayım tamam diyip geçin diyorsan tamam sıkıntı yok biseycik demeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?