Kendim Diyetim. ( resimli)

Bende merak ettim Maria_can pazar gününden sitede aktif degil.. Umarım bir sorunu yoktur..

Eeee sende nasıl gidiyor durumlar ? Beyazlardan uzak durabiliyor musun ? tuanairem

Merhabalar bayanlar:) burada saat sabah 10 kahvaltimi yaptim. 1 haslanmis yumurta ,2 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek, 1 tane ceviz, fazladan iki kasik pirinc salatasi yedim komsum getirmis tadina bak dedi o yuzden yedim.. Birazdan kizimla alisverise gidicez 1 saat yuruyecem sonra gelip aksam misafirler icin hazirliga baslicam yogun bir gun beni bekliyor..

Merhaba canım:)

Olsun yedin bir kere napalim.. Bir sonraki öğün telafi edersin yada 15dk fazla yürürsün..

Ayy çok tuhaf birşey biz burda geceyi yaşarken sen orda gündüzü yaşıyorsun..

Benimde gündüz aklıma geldi Selma hiç bugün gelmedi dedim demek ki sen orda uyuyordun yani geceydi..

Bende merak ettim Maria_can pazar gününden sitede aktif degil.. Umarım bir sorunu yoktur..

Eeee sende nasıl gidiyor durumlar ? Beyazlardan uzak durabiliyor musun ? tuanairem
Bende durumlar iyi cocuklar iyiyse bende iyiyimbeyazlardan yemiyom zaten iki gun once ciger tablama yedim sadece.

Öğlende tavuk göğsü akşam yemeğinde kereviz yemeği 3 kaşık bulgur pilavı marul salatası yedim.

Evet baya fark var armada:) 1,5 saattir kostur kostur yuruyorum..terler akiyor sirtimdan Aksama da misafir var yaptiklarimin tadina bakacak kadar yicem mecburen ama bu son misafir artik bi sure kimseyi davet etmicem yoksa diyetim sikintiya giriyor zaten gram gram gidiyor

Böyle terledigine göre orda hava sıcak olmalı
Birde ben misafiri çok severim en şekilde ağırlamak isterim hem eve bereket getirir..

Bende tam tersi oluyor nedense o telaş ve misafirin memnuniyetini düşünmekten stresten hiç birşey yiyemiyorum..

San kolay gelsin tatlim.. Bize burda uyku saati geliyor.

Diyetine dikkat et

Haklisin misafir bereket demek.. Arkadaslarla muhabbet etmeyi onlara ikramda bulunmayi cok seviyorum AMA nefsime Engel olamiyorum oyle lezzetli ozenli masayi gorunce bir aydir ayni kilodayim almadim da vermedim de hep bu misafirlik olaylarindan artik sikica yuklenmek istiyorum diyetime ellili rakamlari gormek istiyorummmm

Tabiki öyle tadına bakmadan olmaz ama en hafif şekilde atlatmaya çalışmalısın.. Her hafta tartıda eksileri görmek kolay değil.. Irade istikrar disiplin gerekli..

Kaçırdığın zaman hemen spora yüklen yediklerini enerjiye çevirmen lazım.. En basiti ip atlayabilirsin.. Acayip vücud çalıştırıyor ve terletiyor..

Ne güzel aktif bor gündü günlük:))

15dk bacak kardio yaptım
10000 adım attım iyi kalori yaktım
3 lt suyumu içtim.

YYani bu haftanın 4 günü spor yapmış oldum bakalım yarın neler yapacaz..

günaydin kizlar bizim burada saat 08:25 ve ben artik yuruyusumu yapip geldim bile hava çok güzel :) birazdan kahvaıtimi yapicam hiş iştahim yok ama.buaralar forumu pek takip edemiyorum bazi sagıik sorunlarim var idrar yolu enfeksiyonu çikti haliyle vucudum şiş ödem attirici ne öneriniz var? emzirdigim için ilaciçemem

kesinlikle haklisin.arkadaş fazla alinganlik yapmiş sonucta bukadar hamur işi yenmez bence kilo verirken.ben her turlu eleştiriye açigim mesela :) benimde aksaçalarim çok oluyordu yoksa çoktan hedefome ulaşmiştim

Merhaba guzellikler
Bugünümü anlatayim
Sabah 1 haslanmis yumurta kasar beyaz peynir 2 dilim k ekmegi 1 cay kasigi tahin pekmez 1 bardak form cay
Oglen dun aksam aldigim cikolatayla diyet cay
15:30 da hast randevum vardi. 5 dk isim surer. Sonra eve gelip yemegimi yiyip aksam 7 9 arasi spora giderim diye dusunuyordum ama son anda fikir değiştirdik. Hastaneden sonra spora git dedi esim. Hastanede isim uzun surdu. 17 19 arasi spora gittim
Spor salonunda son gunumdu
Ama evde devammm
Plates step ZUMBAA yapacagimm
Eve geldigimde 7 bucuktu. Cok actim. Saat gec diye salata yapip yedim. 3 tanede yulafli bisküvi yedim
Yatarkende limonlu biberli yogurdumu yeyip yattim
( bu msji dun aksam yazarken sarjim bitti, sarja takip acmadim teli.onun icin simdi gonderiyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…