Kendim Diyetim. ( resimli)

Misafirlikler benide ölduruyor....yarin bir yere gidecez,diyetteyiz kisir yap yesillikten gorunmesin dedik. Onuda yemem normalde ama tatlidan iyidir

Misafirlikler benide ölduruyor....yarin bir yere gidecez,diyetteyiz kisir yap yesillikten gorunmesin dedik. Onuda yemem normalde ama tatlidan iyidir

o da iyiymis
Allahtan benimki oglen. Aksam olsaydi belki en hafif varsa sutlu tatli yerdim baska bisey yemezdim. Cunku verdigim kilolarla kavga ederek ayrildik, tekrar onlari cagirmak istemiyorum
Seni burda ilk defa gordum ve sende bizim gibi diyettesin heralde. Nasil gidiyor, ne kadar kaldi hedefe

Isırgan otu içebilirsin hem ödem attırıcı hem de idrar yolu enfeksiyonu için, sütü artırıcı bir bitki güvenle içebilirsin

Akşam yemeğim şehriye li çorba tavuk haşlama 3 kaşık bulgur 3 kaşık turplu yoğurt sirkeli marul salatası
Sanırım fazla geldi migdem şişti
Bugün öğle yemeği yemediğim içinde olabilir

Merhaba,aslinda takipteyim sayfanizi,cok yazmiyorum ben 65 kilodan gram oynamiyordum diyetisyene gittim,suan tam 57 kiloyum boyum 1.60. Diyetisyenin dolayisiyla benim hedefim 54 diyete devam ediyorum.20 gunde bir menum degisiyor... spor yapiyorum salona uyeyim.

Süpersin

Mesela neler yiyorsunuz kaç saatte bir, biraz bilgi verebilir misiniz bize de

Kizlar telden zor oluyor toplu yazayim. 2 ayda 6 kilo verdim. Son ay gram gram veriyorum son gunlerde 58 ve 57 de cok kaldim. Spor ilk gunler gibi yapamiyorum.sporuda evde yapmaya basladim.en cok ip atladim.gunluk 500 ile 1000 arasi. Calisiyorum aksam 19da evdeyim yemk yap hem kendime hem esime.ayri ayri. Yemek saatlerim 6.30,9.30,11.00,13.00,15.00 17.30 19.30 ve 21.30 yani cok yiyorum... en cok biberiye cayi badem ve greyfurt tukettim. Vakit oldukca yazacagim.istediginizi sorabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…