- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.181
Misafirlikler benide ölduruyor....yarin bir yere gidecez,diyetteyiz kisir yap yesillikten gorunmesin dedik. Onuda yemem normalde ama tatlidan iyidirMutlu az kacamakli veya kacamaksiz haftasonlari diliyorum hepimize
Bende sirf diyetim icin kimseye gitmiyordum ama bugun oglen arkadsa gitcez oglusumla. Cok uzun zaman oldu ikramlik yemeyeli. Egerkiii kendimi tutamaz yersem aksam yemek yemicem. Eve gelince spor yapacagim
Misafirlikler benide ölduruyor....yarin bir yere gidecez,diyetteyiz kisir yap yesillikten gorunmesin dedik. Onuda yemem normalde ama tatlidan iyidir
Isırgan otu içebilirsin hem ödem attırıcı hem de idrar yolu enfeksiyonu için, sütü artırıcı bir bitki güvenle içebilirsingünaydin kizlar bizim burada saat 08:25 ve ben artik yuruyusumu yapip geldim bile hava çok güzel :) birazdan kahvaıtimi yapicam hiş iştahim yok ama.buaralar forumu pek takip edemiyorum bazi sagıik sorunlarim var idrar yolu enfeksiyonu çikti haliyle vucudum şişödem attirici ne öneriniz var? emzirdigim için ilaciçemem
Nasıl kıydın kendine
Seni ilgilendirmez taaaammmii hanfendiNasıl kıydın kendine
Afiyet olsun
Seni ilgilendirmez taaaammmii hanfendi
Merhaba,aslinda takipteyim sayfanizi,cok yazmiyorumo da iyiymis
Allahtan benimki oglen. Aksam olsaydi belki en hafif varsa sutlu tatli yerdim baska bisey yemezdim. Cunku verdigim kilolarla kavga ederek ayrildik, tekrar onlari cagirmak istemiyorum
Seni burda ilk defa gordum ve sende bizim gibi diyettesin heralde. Nasil gidiyor, ne kadar kaldi hedefe
mrb cnm ne kadar surede 57 ye düştün pekiMerhaba,aslinda takipteyim sayfanizi,cok yazmiyorumben 65 kilodan gram oynamiyordum diyetisyene gittim,suan tam 57 kiloyum boyum 1.60. Diyetisyenin dolayisiyla benim hedefim 54 diyete devam ediyorum.20 gunde bir menum degisiyor... spor yapiyorum salona uyeyim.
Miktar fazla olmadığı sürece afiyet olsun yenir..
Iyidir iyi..Akşam yemeğim şehriye li çorba tavuk haşlama 3 kaşık bulgur 3 kaşık turplu yoğurt sirkeli marul salatası
Sanırım fazla geldi migdem şişti
Bugün öğle yemeği yemediğim içinde olabilir
SüpersinMerhaba,aslinda takipteyim sayfanizi,cok yazmiyorumben 65 kilodan gram oynamiyordum diyetisyene gittim,suan tam 57 kiloyum boyum 1.60. Diyetisyenin dolayisiyla benim hedefim 54 diyete devam ediyorum.20 gunde bir menum degisiyor... spor yapiyorum salona uyeyim.
Mesela neler yiyorsunuz kaç saatte bir, biraz bilgi verebilir misiniz bize deMerhaba,aslinda takipteyim sayfanizi,cok yazmiyorumben 65 kilodan gram oynamiyordum diyetisyene gittim,suan tam 57 kiloyum boyum 1.60. Diyetisyenin dolayisiyla benim hedefim 54 diyete devam ediyorum.20 gunde bir menum degisiyor... spor yapiyorum salona uyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?