- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.201
Moralini bozma mecburen yaptırman gerekiyor.. Hem kendini öyle şartlama korkuyorum deme .. Tabi Disci bu her insan biraz tırsabilir .. Sen kendini iyi bir dişçi bul canım o koltuğa oturmadan önce söylersin ben bu konularda biraz hassasım dersin ona göre müdehale ederler.. Biraz daha dikkatli olurlar..Gunaydin arkadaslar
Bugun moralim bozuk ,ust azi dislerimden birinde az bi kararti vardi cizgilerinde sabah agzima siyah parca geldi baktim galiba ordan
Cok kucuk ama temizletip doldurtmazsam cok kotu olur..memleketten yeni geldim burda bildigimiz bi doktor yokki
Bi en kotusu hayatta en korkrtugum sey disci cok gittigimden fobi oldu o koltuga oturunca agliyorum
Bizde bugün gezdik gezdik :))
Harika bir haftasonu geçirdik avm ye gittik kızıma ayakkabı aldım çünkü artık yürüyor..
Elinden bile tutturmuyor:)) ailemle birlikte vakit geçirmeyi çok seviyorum cok keyif alıyorum..
bizde bgn oğluşuma ayakkabı aldık ☺yrn 9. Ayımıza gryrz ayakkbya alşsn dedık. Senin bebiş kaç aylık cnm
Sizler neler yaptınız arkadaşlar keyifler nasıl?
Artik keyif falan kalmadi guvenparkimizida patlattilar....
Ankaranin kalbindende vurmaya basladilar basimiz
Bu son olsun nolsun yaArtik keyif falan kalmadi guvenparkimizida patlattilar....
Ankaranin kalbindende vurmaya basladilar basimiz sagolsun...
Ya adam gibi çıksınlar karşımıza kalleşçe değil onca masum insan var ya offff ...
Benim kızım 1 Mayıs doğumlu 10 aylık..
Biraz erken yürüdü sanırım.. Yürüteç kullanmıyorum artık ama çok faydası oldu... O ozlem_eren [/QUO
Maşallah cnm bnm oğlmda yurutecı cok sewyr. Emeklemeye nıyetı yok ama yurumeye heweslenyr
Aayyy okuyunca şok oldum..Kizlar hergun kullandigim durak orasi... patlama aninda tam kizilay metrodaydim asagida...
Malesef iki uc yil once kumrularda olan patlamayi,gecenlerde askeri servislerin orda olan patlamayi ve bunu...malesef hepsini duydum gordum bi sekilde yasadim.cunku isyerim o guzergahta.ve zaten biryere gececekseniz mutlaka o yolu kullaniyorsunuz. Patlamalar olunca ailemin ,sehirdisindaki arkadaslarimin nasil panikleyerek aradiklarini biliyorum... suan tvde duragin patlamadan onceki halini gosterdi diyorum ya her sabh kullaniyorum, tuylerim diken diken...Aayyy okuyunca şok oldum..
Allahım saklamış esirgemiş seni ..
Çok büyük bir patlama olmuş , sende duymuşsundur..
Allah korusun ya şuan senin yerinde kendimi düşünüyorum çok zor hergün ölüm korkusu allahım bi daha yaşatmasın bize bu korkuyu..Malesef iki uc yil once kumrularda olan patlamayi,gecenlerde askeri servislerin orda olan patlamayi ve bunu...malesef hepsini duydum gordum bi sekilde yasadim.cunku isyerim o guzergahta.ve zaten biryere gececekseniz mutlaka o yolu kullaniyorsunuz. Patlamalar olunca ailemin ,sehirdisindaki arkadaslarimin nasil panikleyerek aradiklarini biliyorum... suan tvde duragin patlamadan onceki halini gosterdi diyorum ya her sabh kullaniyorum, tuylerim diken diken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?