Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlar en onemlisini unuttum gecen hafta diyetisyen gununde mahcuptum,1 kilo verdim diye meger 3 kilo yag vermisim kas yapmisim ilk basta hep cavdar yada tam bugday ekmek veriyordu simdi kepege dondum. Benim sabah kahvaltim yeni menumde 1su bardgi yogurt icine zencefil tarcin iki yemk kasgi lifalif. Bu kadar.
Ara ogunler meyve yanina soda ,ayran yanina galeta yada kepek biskuvi, cayin yanina ceviz badem...

Gunaydin arkadaslar

Bugun moralim bozuk ,ust azi dislerimden birinde az bi kararti vardi cizgilerinde sabah agzima siyah parca geldi baktim galiba ordan
Cok kucuk ama temizletip doldurtmazsam cok kotu olur..memleketten yeni geldim burda bildigimiz bi doktor yokki

Bi en kotusu hayatta en korkrtugum sey disci cok gittigimden fobi oldu o koltuga oturunca agliyorum

Moralini bozma mecburen yaptırman gerekiyor.. Hem kendini öyle şartlama korkuyorum deme .. Tabi Disci bu her insan biraz tırsabilir .. Sen kendini iyi bir dişçi bul canım o koltuğa oturmadan önce söylersin ben bu konularda biraz hassasım dersin ona göre müdehale ederler.. Biraz daha dikkatli olurlar..
Çok geçmiş olsun canım..

Bizde bugün gezdik gezdik :))

Harika bir haftasonu geçirdik avm ye gittik kızıma ayakkabı aldım çünkü artık yürüyor..
Elinden bile tutturmuyor:)) ailemle birlikte vakit geçirmeyi çok seviyorum cok keyif alıyorum..

Sizler neler yaptınız arkadaşlar keyifler nasıl?

Ne kadar güzel bir gün geçirdim derken bütün moralim bozuldu.
Allahım bizi devletimizi geleceğimizi korusun
Terör denen insan görünümlü hayvanların allah belasını versin.
Ölenlerin ailelerine başsağlığı yaralılara da acil şifa diliyorum milletimizin başı sağolsun çok üzgünüm

Sokağa çıkmaya kalabalık ortamlara gitmekten korkar olduk.. Nerde böyle tuhaf giyinmiş insanlar var hemen uzaklaşıyorum..
Çok şükür bizim burda terör yok ama hiç fark etmiyor orası burası olmuş hiç fark yok.. Masun insanlar ölüyor.
Acımız çok büyük.. !

Milletimizin başı sağolsun.. Teröre lanet ediyorum..!!!

Aayyy okuyunca şok oldum..

Allahım saklamış esirgemiş seni ..

Çok büyük bir patlama olmuş , sende duymuşsundur..
Malesef iki uc yil once kumrularda olan patlamayi,gecenlerde askeri servislerin orda olan patlamayi ve bunu...malesef hepsini duydum gordum bi sekilde yasadim.cunku isyerim o guzergahta.ve zaten biryere gececekseniz mutlaka o yolu kullaniyorsunuz. Patlamalar olunca ailemin ,sehirdisindaki arkadaslarimin nasil panikleyerek aradiklarini biliyorum... suan tvde duragin patlamadan onceki halini gosterdi diyorum ya her sabh kullaniyorum, tuylerim diken diken...

Allah korusun ya şuan senin yerinde kendimi düşünüyorum çok zor hergün ölüm korkusu allahım bi daha yaşatmasın bize bu korkuyu..

Bende her ankaraya gittigimde dershane universite donemlerinde kizilaydan bikmis olan biri olarak kizilay sevdasiyla tutusuyorum ama bir gidip doyasiya gezemedim....
Aralikdan beri her gitmeye kalktigimda esim ariyor bomba yuklu arac var dikkat edin falan filan...
Bu biliniyor daha 40 arac falan var turkiyede, neden kimse kimseyi koruyamiyor kendilerini bile...
Sehitlik cok guzel birsey ama bu lanetlerin elinden olmek kader mi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…