Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlar saatlerdir salak gibiyim.is ark ablasi yok. O saatlerde kizilaydaymis zaten orda calisiyor avm de. Tum hastanelere sormuslar tlf nunu acan yok 30 yasinda kiz,bu saate kadar cikmaz miydi ortaya.kizi taniyodum.yani suan hungur hungur aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.

Sabaha kadar uyumadik kizlar,yarim saat once aradi ark. Kimliksiz beyin ameliyatindan cikan bir bayan var diye kiyafetlerini gostermisler oymus.yuzu gozu sariliymis.sukur yasiyor.patlayan otobusyeymis.

Rabbim acil sifa versin bayana ve tum yaralilarimiza canim ya. Haberi duydugum andan beri bende cok uzgun cok sinirliyim Allahin gazabi vatan hainlerine ve destekcilerine olsun insallah.Rabbiimm ulkemizden hepsini temizlettirsin

Sabaha kadar uyumadik kizlar,yarim saat once aradi ark. Kimliksiz beyin ameliyatindan cikan bir bayan var diye kiyafetlerini gostermisler oymus.yuzu gozu sariliymis.sukur yasiyor.patlayan otobusyeymis.
Allahim ne buyuk aci ya , ayni sey hepimize olabilirdi...olmayacak diye birseyde yok, ne icin bir hic icin....lanet ustune lanet olsun bunlara...bu vatani bu hale getirenlerin hepsi kendileri gebersin tez zamanda...

Güzelim Ülkemizden cennet vatanımızdan soğuttular bizleri.. ! Her günşehit haberleri, Hergün çatışma patlama haberleri alıyoruz.. Yaşanacak yer bırakmadılar.. O masum insanların ne suçu var.. !! Bu kaçıncı oldu artık son bulmasını diliyorum..

Bazen çekip gitmek istiyorum bu Ülkeden.. Evet gerçekten istiyorum çünkü bu gidişat hiç iyi değil malesef..!!

kızlar işe geldim zor şartlarda metroyu otobüsü kapatmışlar aracımızla geldik yoluda kapatmışlar...
dün çok kötüydüm patlıyacaktım .sizlerle paylaştım.
bu buhranlı havayı dağıtalım lütfen sayfaya her girdiğimde ağlıyorum. makamdada yalnızım zaten....paylaşacağım kimsede yok...
hadi beyaz kelebek sen o güzel kahvaltını paylaş. biz yorum yapalım...

Canım benim yalnız değilsin.. Bizler yanındayız ve senin için duacıyız.. Henüz olay o kadar çok tazeki içimiz acıyor görmezden gelemiyoruz bizde bu vatanın evlatlarıyız duyarlı olmak zorundayız.. Devletmiz , milletimiz için ciddi bir sorun terör ve aşılamaması çözüm bulunamaması çok üzücü...

Sende haklısın zor saatler geçirdin.. Allahım bir daha yasatmasın.. Senin içine kalbine ferahlık versin..

Aynisini dun arkadasla konustum canim. Ne mutlu turkum turkiyeliyim diye gururla soyleyen ben simdi firsatim olsa cekip gidecegim buralardan... 3 5 it sürüsu buyudu buyudu artik bizim canlarimizi aliyorlar ve ne hikmetse bitiremiyoruz. Hep kallesce hep tuzaklarla. Cunku onlarin bizim karsimiza cikacak yurekleri yok

Allahım sabır,güç versin yakınlarına, yaralıyada güç versin sağlık versin, yaşananlar çok acı,tarifi yok,Allahım fırsat vermesin birdaha bunlara, masum insanları korusun

Kizlar canim hala cok sikkin
Sozde bugun arkadasi davet edecektim ama hic birsey yapasim yok. Çağırmadim.hava zaten bogucu karanlik yagmurlu.bizde oglusumla disari çıkarmıyoruz
Ne yediklerimi yazayim
Sabah hic canim bisey istemedi ama öğün atlamayim diye 2 kepek ekmegiyle kasarli tost yaptim. Yagsiz tuzsuz tabi. 1 bardak form cay. Oglen oglum uyurken 1 tabak sutlac, cok sekerli yapmamistim bide limon kabugu rendelemistim.cok güzel tat veriyor. Sutlac ve 3 tabe yulafli biskuvi yedim. Cook acim ama bisey yiyesim yok. Böyle sacma bir ruh halindeyim. Siz napiyorsunuz

Bugün gök bile ağlıyor ...
Canım sıkkın inşallah geçecek bu günler. .

Bende bugün kahvaltıda 2 salatalık yumurta 1 tatlı kaşığı bal yedim.
Öğlen de 4 kaşık yeşil fasulye 50 gram haşlanmış et bir kepcede et çorbası.
Spor olarak da lesli 2 mil 10 dakika cardio 30 da squat yaptım.

Aynen bende öyle hiç moralsiz geçti.. Doğru düzgün birşey yemedim yarına misafirlerim var hazırlık yaptım mecburen.. !

Oofff .. Allahım yar ve yardımcımız olsun..

Ben iki ileri bi geri
Tam anlamıyla yapmış olsaydın şimdiye 7 li rakamları görmüş olurdun..

Benim hayat felsem böyle benim için birşeyler ya vardır ya yoktur aralarda kalmayı hiç sevmem..

Ben yeniden doğmayı hayatın tadına varmayı seçtim.. Sonuna kadarda giderim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…