Kendim Diyetim. ( resimli)

Güzel başarının devamını dilerim

Kizlar bugun oglusum cok huysuzdu
Oglen 1 2 arasi uyudu. Diger uykusunda aksam yemegini hazirlarim diye dusunmustum ama aksam 7 ye kadar uyumadi. Onun icin 6 da muz findik fıstık yedim.7 dede uyuyunca gec oldu diye yemedim.
Aslinda spor icin hic keyfim yoktu ama spor keyif degil, su icmek yemek yemek gibi olmali hayatimda diye kalktım
20:10 - 21:00 arasi 50 dk aerobik yaptim.
Sozde uyuyacagim diye 15 dk once yataga gectim ama elimde telefon hala
Size yazmadan uyumayayim dedim
Yarin tarti gunumuz
Ins hepimiz bol eksilerde oluruz

Bende 1 saat falan oldu uyusun diye yataga geldik elektirikde gitmisti, gozleri kapali agladi agladi naptiysam uyumadi babasi aldi simdi...
Cok tukendim artikk cok yoruldum

Bazen bizimkide sebebini bilemedigim şekilde huzursuz oluyor . uykusu var olduğu halde uyuyamıyor ağlayarak kendini ifade ediyor.. Eee tabi benim enerjimi bitiriyor.
Bende 1 saat falan oldu uyusun diye yataga geldik elektirikde gitmisti, gozleri kapali agladi agladi naptiysam uyumadi babasi aldi simdi...
Cok tukendim artikk cok yoruldum
Belki bir ağrısı falan vardır.. Çok az ağrı kesici versen rahatlar belki..

Benimde yarın misafirim var kız kardeşim yardıma gelecek birlikte kahvaltı yapacaz.. Biraz telaşlı olurum ama ilk fırsatta tartılıp kilomu yazarım..
7 çeşit hazırlık yaptım yarın servis menüyü foto çeker atarım

Ne kadar güzel çocuklarınız huysuzlugunu bile dertlesmeniz ... allah herkese nasip etsin ben bekar biri olarak siz böyle yazısınca gülümsüyorum hoşuma gidiyor :)

Aksam yemeğim et çorbası 2 kaşık yeşil fasulye.

Çok korkuyorum bu hafta pek aktif olamadım ama kaçamak da yapmadım inşallah vermisimdir.
Yarın buraya hepinizin(benimde) mutlu bir şekilde kilonuzu yazmayı diliyorum:)

İyi geceler güzel anneler

Darısı sana olsun canım..

Önce kuğu gibi bir gelin olman sonrada fit ve genç bakımlı bir anne olman dileğiyle..

Sanada iyi geceler olsun..

Darısı sana olsun canım..

Önce kuğu gibi bir gelin olman sonrada fit ve genç bakımlı bir anne olman dileğiyle..

Sanada iyi geceler olsun..
Aminnnn canım benim ne kadar güzel bir dilek bu böyle hayallere daldirdin beni

Aminnnn canım benim ne kadar güzel bir dilek bu böyle hayallere daldirdin beni
Gunaydin canim ben seni hayalden uyandirayim
Cok zor cok annelik, ozellikle yurudukden sonra bi an gozunu ayiramiyorsun, birde emmeyi cok seviyor benimki 16 aylik oldu az kaldi ama kesicem boyle giderse , 2 yasina kadar dedim ama artik dayanamiyorum...
Allah hakkimizda hayirlar versin hepimizin insallah

7 cesittt...misafir cagirasim geldi simdi
Kilodan cok ikramliklari bekliyorum bugun kurt gibi

supersinnnn canim benimmm
Oglustan firsat bulunca hemen paylasacagim bende

Bu arada 7 cesit
Ozel gun mu var yoksa ozel misafirler mi
Gonderde fotoyu bizde yemis kadar olalim

Ben neden foto yukleyemiyorumm
Boyutu fazlaymis
Neyse yazayim bende

Gecen hafta: 65.6
Veeee simdi: 63.3 (-2.300 gr)

Guuull bende hakettim yaptiklarindan dimiii
Anneeemmm sen naptin oyle
Nasil basardin bunu
Canim fotoyu whatsappdan birine at sonra o attigini yukle , yuksek gelio pixeli

Maşallah maşallah arkadaşım sana hiç duraksamadan kilo vermek sanırım çok güzel bir duygudur. Bende yazayım geçen hafta 72 bu hafta 71.6 yani - 400gr vermişim buna da şükür tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…