Kendim Diyetim. ( resimli)

tatata taaaaam işte haftanın en çok kilo veren hanımı..tebrik ediyorum meleğim sonuç çok guzel
Ben neden foto yukleyemiyorumm
Boyutu fazlaymis
Neyse yazayim bende

Gecen hafta: 65.6
Veeee simdi: 63.3 (-2.300 gr)

Guuull bende hakettim yaptiklarindan dimiii

Maşallah maşallah arkadaşım sana hiç duraksamadan kilo vermek sanırım çok güzel bir duygudur. Bende yazayım geçen hafta 72 bu hafta 71.6 yani - 400gr vermişim buna da şükür tatlım
canım senle basbasa ilerliyoruz nerdeyse 1 gr da versek kar kutluyorum kilo vermeye devam

komsum ne arıyosun nede soruyosun..23 nisana hedeflemistim hadi seni kırmayım 19 mayıs yapıyorum 65 e gelcem
Kuzum sen musait olunca ararsin diye bekledim
Evdeyim ben artik , oglanin dellendirmesinden baska isim yok
Cikip yanina gelesim geliyor golun sagina sagina baktikca ordaymissin gibi hissediyorum

Ewettt olduu

Cok saolsun kizlar. Bende hepinizi tebrik ediyorum Gecen hafta 200 gr vermiştim. Onun acisini cikardim. Bide gecikmeli oldu 2 gun once regl oldum. Onunda faydasi var galiba ama cok mutlu olsum 63 u gordugume
Ins bir sonraki hedef 60 a az kaldi

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-15-09-11-25.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu ne canim
Afiyet olsun
Yumurta kapamaymis canim:)
Yumurtayi haslyip ikiye boluyorsun, tereyagi eritip icine toz pul karabiber nane koyuyorsun oyle az şıkır şıkır kizario gibi aliosun sonra harikaydi bandira bandira

Bende hasta olcam 1 2 gune bakalim , gerci benim cok etkilenmio ya

yavaş gel anam yavaş şşşşşşş

oh oh kapamalar ikramlıklar ortalıkta hoş kokular geziniyorrrrr...ben yine yememeye devam hahahaha...

kızlar bu hafta 75i gördüm yemiyorumda..tahın pekmezden midir acaba daha onuda yemicem....3 gunde 72e geri döndüm ama hala kendimi 78 hissediyorum..çok takılı kaldıl orda sanırım ondan:)
canım kilo almak isteyenler tahin pekmez yer. aklında olsun.
kızlar sabahki kilom 57.2 ydi.
gram gram veriyorum resmen,spor yapmıyorum bu ara ondan sanırım. hedefim şimdilik yok.
kendimi iyi hissettiğim kiloda bırakacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…