- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.281
İnşallah6 lari gormeye az kaldi sabir ondan sonra pit pit dusecek tarti:)
Evet canım bende seni kutluyorum aynen çok yakınız. İnşallah birlikte 6lılarıda göreceğizcanım senle basbasa ilerliyoruz nerdeyse 1 gr da versek kar kutluyorum kilo vermeye devam
Karar kabul edilmemistir:)tebrik ederim kilo veren herkesi.benim olmadi olmayacak çok uzgunum.iradem yok spora keyfim yok.ben moraıinizi bozmayim.başarilarinizin devamini dilerim hanimlar.supersiniz hepiniz.bana yol göründü olmuyor malesef veremiyorum
Afiyet olsun sen ödülün en büyüğünü hakettin:)Bu da benim ödülüm
Ayy cok yediimmm ama hakettim dimi...
Diyete kaldigimiz yerden devam... Simdi bisikletteyim
Fazla hayallere daldım heralde anca uyanıyorum:)Gunaydin canim ben seni hayalden uyandirayim
Cok zor cok annelik, ozellikle yurudukden sonra bi an gozunu ayiramiyorsun, birde emmeyi cok seviyor benimki 16 aylik oldu az kaldi ama kesicem boyle giderse , 2 yasina kadar dedim ama artik dayanamiyorum...
Allah hakkimizda hayirlar versin hepimizin insallah
Harikasin canimKizlarrrr günaydın ben anca uyanıyorum :)
Geçen haftaki kilom 78.2
Şimdiki 77.0
Kaçıp gitmek yok ya pes etme vereceksin lütfen üzme kendini de bizide...tebrik ederim kilo veren herkesi.benim olmadi olmayacak çok uzgunum.iradem yok spora keyfim yok.ben moraıinizi bozmayim.başarilarinizin devamini dilerim hanimlar.supersiniz hepiniz.bana yol göründü olmuyor malesef veremiyorum
Korkutma beniiHarikasin canim
Uyu uyu ilerde cok uykusuz kalcan
merhaba hanımlar ya sizleri takip ediyorum hep ve hepinizi tebrik ediyorum keşke bende de azim olsa da bende yapabilsem hep söz veriyorum yapacağım diye ama bir türlü olmuyor.63 kiloydum geçen gün tartıldığımda ve boy 157 civarı yaklaşık 8-9 kilo verip 55 ya da en fazla 57 olsam yetecek gibi ama ben veremiyorum bir türlü hareket etme ihtimalimde yok işe yürüyerek gelecektim ama bu ara havalar çok bozdu onuda yapamadım ne yapcam ben böyle yaaaa yardım edin bana da
Harikasin canim
Uyu uyu ilerde cok uykusuz kalcan
Tebrikler canim rakamlar ne kadarda guzellesmeye basladi demiKatılıyorum sana o günlerin tadını iyice çıkarsın dimi bizim gunlerimiz de bi başka ama bebegimizle dimi yorucu ama hicbiseye degisilmez
Bende geçen hafta :69.1
Bu hafta : 68.3
Giden -800
Tebrikler canim rakamlar ne kadarda guzellesmeye basladi demi
Bire bir ayniyiz canimSaol canim hemde nasıl güzel oldu 70 ler gidince ayrı bi güzel oldu 65 hamilelik öncesi kilom ona geliyim ilk olarak sonrada 59-58 evlendigim kilom ona gelmek istiyorum inşallah
canım ya çok hoşsun beni unutmamana sevindim arkadaşımervaadilekk canim senide sahneye alalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?