Kendim Diyetim. ( resimli)

tebrik ederim kilo veren herkesi.benim olmadi olmayacak çok uzgunum.iradem yok spora keyfim yok.ben moraıinizi bozmayim.başarilarinizin devamini dilerim hanimlar.supersiniz hepiniz.bana yol göründü olmuyor malesef veremiyorum
Karar kabul edilmemistir:)
Gidemezsin canim
Seni mutsuzlugami terk edicez

Fazla hayallere daldım heralde anca uyanıyorum:)

Bi kalktım ki annem kahvaltımı hazırlamış yumurtami haslamis :)
Yani sen kısaca bana bu günlerin kıymetini mi bil diyorsun

merhaba hanımlar ya sizleri takip ediyorum hep ve hepinizi tebrik ediyorum keşke bende de azim olsa da bende yapabilsem hep söz veriyorum yapacağım diye ama bir türlü olmuyor.63 kiloydum geçen gün tartıldığımda ve boy 157 civarı yaklaşık 8-9 kilo verip 55 ya da en fazla 57 olsam yetecek gibi ama ben veremiyorum bir türlü hareket etme ihtimalimde yok işe yürüyerek gelecektim ama bu ara havalar çok bozdu onuda yapamadım ne yapcam ben böyle yaaaa yardım edin bana da

tebrik ederim kilo veren herkesi.benim olmadi olmayacak çok uzgunum.iradem yok spora keyfim yok.ben moraıinizi bozmayim.başarilarinizin devamini dilerim hanimlar.supersiniz hepiniz.bana yol göründü olmuyor malesef veremiyorum
Kaçıp gitmek yok ya pes etme vereceksin lütfen üzme kendini de bizide...

ne güzel bak 3 4 güne havalar güzelleşecek ve sende yürüyerek gidersin ve bir yerden başlamış olursun.
Zaten bir başlasan devamı gelecek dahada hareket edip kalori yakmak için kendine fırsatlar yaratacaksin :) e bide yediklerine dikkat edersen karşında kimse duramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…