Kendim Diyetim. ( resimli)

arkadaşlar azimlerinize hayranım 75 kiloydum 74.500cıktım bu hafta buda bişey benim için
Tabiki birsey canim ilk basta benimde oyleydi hatta birakicaktim arkadas dediki haftada 500 olsa ayda 2 kilo,
ya dedim oda birsey kucumsenmez sonra daha cok gitmeye basladi:))

tebrik ederim kilo veren herkesi.benim olmadi olmayacak çok uzgunum.iradem yok spora keyfim yok.ben moraıinizi bozmayim.başarilarinizin devamini dilerim hanimlar.supersiniz hepiniz.bana yol göründü olmuyor malesef veremiyorum
YE NEDEN hemen pes ediyosun yapma ne olur disipline et kendini yapacam de vereceksin inan

Selam arkadaşlar hepinizi kutluyorum hepinizde harika sonuçlar aldınız.. yaşasın yaşasın yuppi
hepimiz ne istediğini bilen akıllı kadınlarız

Benimde misafirler gitti ufaklığı uyuttum bulaşıkları makinaya koydum oopp koltuğa attım kendimi..

Bugünkü ikramlarım merak edenler için foto ekledim..

Neler yedim ; 1 tane prof yedim 7 tane çiğ köfte yedim 1 patlıcan 1 biber dolması yedim 2 tane irmikli top yedim yarın dilim pasta yedim. Mantı börek ve kurabiye yemedim..

İnanın şuan patlayacak gibiyim uzun zamandır bu kadar şişkinlik hissetmemiştim...oofff biraz yürüyüş yapsam iyi olacak yada en iyidi ip atlayım..

Waaww harika gözüküyor afiyet olsun bu menüye göre çok hafif atlatmissin tebrikler:)

Fena oluyorum ben fistikli olan bide kat kat borek olan ney tarifler ne bide yogurtlu olan

Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor lar ...

Bu arada sürahidekini merak ettim o ne özel bir karışım mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…