- 24 Şubat 2016
- 43
- 61
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.301
ayyy bende bir 100gram versem zil takıp oynarım canım ya :) bende nasıl yapacağım bilmiyorum başlayacağım da nasıl oy oy :)arkadaşlar azimlerinize hayranım 75 kiloydum 74.500cıktım bu hafta buda bişey benim için
Tabiki birsey canim ilk basta benimde oyleydi hatta birakicaktim arkadas dediki haftada 500 olsa ayda 2 kilo,arkadaşlar azimlerinize hayranım 75 kiloydum 74.500cıktım bu hafta buda bişey benim için
canım snde cok qüzel kilo weriyosun ya maşallahTabiki birsey canim ilk basta benimde oyleydi hatta birakicaktim arkadas dediki haftada 500 olsa ayda 2 kilo,
ya dedim oda birsey kucumsenmez sonra daha cok gitmeye basladi:))
Bire bir ayniyiz canim
bnde senin qibi düşünüodum nasıl başlasam diye diyeayyy bende bir 100gram versem zil takıp oynarım canım ya :) bende nasıl yapacağım bilmiyorum başlayacağım da nasıl oy oy :)
çok haklısın canımm inş senin qibi bnde cok cokk veririm kilolarııTabiki birsey canim ilk basta benimde oyleydi hatta birakicaktim arkadas dediki haftada 500 olsa ayda 2 kilo,
ya dedim oda birsey kucumsenmez sonra daha cok gitmeye basladi:))
SONUÇ HARİKA TEBRİKLER CANIMKizlarrrr günaydın ben anca uyanıyorum :)
Geçen haftaki kilom 78.2
Şimdiki 77.0
YE NEDEN hemen pes ediyosun yapma ne olur disipline et kendini yapacam de vereceksin inantebrik ederim kilo veren herkesi.benim olmadi olmayacak çok uzgunum.iradem yok spora keyfim yok.ben moraıinizi bozmayim.başarilarinizin devamini dilerim hanimlar.supersiniz hepiniz.bana yol göründü olmuyor malesef veremiyorum
Tesekkur ederim canim:)canım snde cok qüzel kilo weriyosun ya maşallah
inşallaahhhh canımmTesekkur ederim canim:)
Insallah sizlerde yetisceniz bize...
Waaww harika gözüküyor afiyet olsun bu menüye göre çok hafif atlatmissin tebrikler:)Eki Görüntüle 1796170
Selam arkadaşlar hepinizi kutluyorum hepinizde harika sonuçlar aldınız..yaşasın yaşasın yuppi
hepimiz ne istediğini bilen akıllı kadınlarız
Benimde misafirler gitti ufaklığı uyuttum bulaşıkları makinaya koydum oopp koltuğa attım kendimi..
Bugünkü ikramlarım merak edenler için foto ekledim..
Neler yedim ; 1 tane prof yedim 7 tane çiğ köfte yedim 1 patlıcan 1 biber dolması yedim 2 tane irmikli top yedim yarın dilim pasta yedim. Mantı börek ve kurabiye yemedim..
İnanın şuan patlayacak gibiyim uzun zamandır bu kadar şişkinlik hissetmemiştim...oofff biraz yürüyüş yapsam iyi olacak yada en iyidi ip atlayım..
Teşekkür ederim canım..Waaww harika gözüküyor afiyet olsun bu menüye göre çok hafif atlatmissin tebrikler:)
Fena oluyorum ben fistikli olan bide kat kat borek olan ney tarifler neEki Görüntüle 1796170
Selam arkadaşlar hepinizi kutluyorum hepinizde harika sonuçlar aldınız..yaşasın yaşasın yuppi
Benimde misafirler gitti ufaklığı uyuttum bulaşıkları makinaya koydum oopp koltuğa attım kendimi..
Neler yedim ; 1 tane prof yedim 7 tane çiğ köfte yedim 1 patlıcan 1 biber dolması yedim 2 tane irmikli top yedim yarın dilim pasta yedim. Mantı börek ve kurabiye yemedim..
İnanın şuan patlayacak gibiyim uzun zamandır bu kadar şişkinlik hissetmemiştim...oofff biraz yürüyüş yapsam iyi olacak yada en iyidi ip atlayım..
Eki Görüntüle 1796170
Bu arada sürahidekini merak ettim o ne özel bir karışım mi? :)Eki Görüntüle 1796170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?