- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.321
Bence surahinin rengiBu arada sürahidekini merak ettim o ne özel bir karışım mi? :)
Ama baksana üstü açık renk yani 1 bardaklik boşluk var :)Bence surahinin rengi
Bende tatliyla boregin tarifini bekliyorum yarin alisverise gitcez aliyimda malzeme yapiyim
Yeter artik
Oburlukdan olecez yani artikda yiyip icemioz acaba o mor sivi neBence surahinin rengi
Bende tatliyla boregin tarifini bekliyorum yarin alisverise gitcez aliyimda malzeme yapiyim
Yeter artik
Sürahinin kendi rengi öyle mor renkte canım:)))))Bu arada sürahidekini merak ettim o ne özel bir karışım mi? :)
Sürahinin kendi rengi öyle mor renkte canım:)))))
http://www.nefisyemektarifleri.com/patatesli-rulo-borek-tarifi/ böreğin tarifi bu şekilde..Bence surahinin rengi
Yeter artik
Bilmem ?
İnanmıyorum bende de ne göz var
1 tane değil 7 tane yiyeceği gözümün önüne koydun. Benimde şaftım kaydıBilmem ?
Sen herşeyi yiyecek ve içecek olarak gormeye başladın bence :)
Karnımız doymuyor bari gözümüz gönlümüz doysun şekerim1 tane değil 7 tane yiyeceği gözümün önüne koydun. Benimde şaftım kaydı
Borek guzelmiydiKarnımız doymuyor bari gözümüz gönlümüz doysun şekerim
Valla güzeldi.. Istersen sadece peynirli yapabilirsin ama soğan koymadan..Borek guzelmiydi
Ayy dolmalarda cok guzel, yarin bende yapiyim kuru biber varda halebim yokValla güzeldi.. Istersen sadece peynirli yapabilirsin ama soğan koymadan..
Çoğunluk börek yenildi hiç kalmadı.. Dolma kalmadı manti da bitti pasta ve irmikli toplar kaldi biraz..
Olur olur sade biber yaparsın sende..Ayy dolmalarda cok guzel, yarin bende yapiyim kuru biber varda halebim yok
eline saglık canım afiyet olsunEki Görüntüle 1796170
Selam arkadaşlar hepinizi kutluyorum hepinizde harika sonuçlar aldınız..yaşasın yaşasın yuppi
hepimiz ne istediğini bilen akıllı kadınlarız
Benimde misafirler gitti ufaklığı uyuttum bulaşıkları makinaya koydum oopp koltuğa attım kendimi..
Bugünkü ikramlarım merak edenler için foto ekledim..
Neler yedim ; 1 tane prof yedim 7 tane çiğ köfte yedim 1 patlıcan 1 biber dolması yedim 2 tane irmikli top yedim yarın dilim pasta yedim. Mantı börek ve kurabiye yemedim..
İnanın şuan patlayacak gibiyim uzun zamandır bu kadar şişkinlik hissetmemiştim...oofff biraz yürüyüş yapsam iyi olacak yada en iyidi ip atlayım..
afiyet olsun canımBende çooooktan uyandım ama hiç ama hiç aç değilim..mecburen kahvaltımı yapıyorum..Eki Görüntüle 1796495
Dünkü kaçmaktan sonra mı desem ödüller sonrası mı desem bilemedim ama haliyle kkahvaltıyı hafif tutmaya çalıştım..
Slogan ; kaldığımız yerden diyete devam devam..!!
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?