- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.341
Geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar bende çooook taaan kalktım yine 5 buçuk tu saat. Oğlum erken uyumuştu o yüzden erken kalktı. Artık erken kalkmaya alıştım ama çok kötü grip oldum gece de nefes alamadığım için uyuyamadım, boğazım felaket ağrıyor. Minoset ten başka da ilaç kullanamıyorum emzirdigim için elma çayı, ıhlamur bunları içtim. Ben bu sene çok hasta oldum emzirdigim için mi yoksa oğlum anaokulu na başladı ordan mı kapıyor bilemedim gitti. Bende durumlar böyle kızlar, nefes alamadığım için de yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorum tavsiye ettiğiniz bişeyler varsa kendinizde iyi gelen söyleyebilirsiniz
Biliyorum canım ama aferin türü ilaçlarda kafein ve direk süte geçen maddeler var o yüzden kullanamam en masum parasetemol türevleri oda minoset hatta minoset in Plus olanını bile kullanmıyorum tatlım. Ancak bitkisel şeyler ile destekleyeceğim. Teşekkürler yine de desteğin içinGeçmiş olsunbeseye , antibiyotik kullamazsın belki soğuk algınlığı için aferin bir yada iki tane alabilirsin.. Tek başına bitki çayları tedavide uzun surede etki eder.. Hastalığın 3. gününden sonra rahatlarsın.. Bol bol c vitamini almalısın sıcak çorbalar ve bitki çayları içmeye devam edebilirsin..
İnşallah En kısa zamanda iyileşirsin arkadaşım..
her yıl yataklara düşen ben hasta olmadım.Biliyorum canım ama aferin türü ilaçlarda kafein ve direk süte geçen maddeler var o yüzden kullanamam en masum parasetemol türevleri oda minoset hatta minoset in Plus olanını bile kullanmıyorum tatlım. Ancak bitkisel şeyler ile destekleyeceğim. Teşekkürler yine de desteğin için
hayran olduğum kadın brovo sana ve darısı başıma ama ya-pa-mı-yo-rum bende fit bir anne olmak isityorum bende ama yok bende irade denen şey yok şimdi de adet dönemindeyim iyice halsizleştim.birşey yapasım yok ama yiyesim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?