Kendim Diyetim. ( resimli)

Gün geçmesin ki kötü haber almayalım.. Yine masum insanlar ölüyor yine içimiz acıyor.. Ne söylesek ne yazsak faydasi yok.. ! Hergün birilerinin evine ateş düşüyor..

Dua ermekten başka birşey yapamıyorum.. Allahım tekrar yaşatmasın.. Ülkemizin üzerinden gitsin bu kara bulutlar.. Daha güzel barış dolu sabahlara uyanalım istiyorum..

Canım sıkkın ama hayat kaldığı yerden devam ediyor..

Herkese iyi geceler diliyorum..

Dunku tatsiz olaydan moralim cok bozuktu
Sabah herseyden habersiz omlet 2 dilim ekmekle kahvaltimi yaptim
Ogleden sonra canim hic yemek yapmak istemedi. Esimde aksam yemekte olamayacakti. Bende 14 te yarim ekmek tahin pekmez yedim. Sonra 14 30 da diger yarim ekmekle 1 domates yedim. Ekmek boyutu biraz kucuk. Sinirden uzuntuden ellerim titredi. Evde elma tarcinda yoktu. Yemeseydim iyiydi ama pisman degilim simdi. Neyse dostlar spor falanda yapmadim. Hmm aksam yarim saat pedal çevirdim. 2 bucuktan sonra bisey yemedim.canim istemedi

Şimdide zorlada olsa biseyler yeyip kahvaltimi yapayim

ACABA BUGUN NE DUYACAĞIZ

İyi aksamlar kizlar bayaa bir uzun aradan sonra bn geldim.tekrardan araniza.... En som sehir disina cikmistim ve aranizdan ayrilmistim... Gittim.geldim.falan bir turlu geri donemedim araniza veridgim kilolati geri almadjm sabit kaldım ondan gelmedim herhalde :) ama su bi iki haftadir doymak bilmiyorum ve kilo almaya basladim ve hemen aranixa geri donmeye karar verdim... Benii desteklersnizi umarım da kilolari geri veririm coookk kotuyuuummm

Hoşgeldin canım..

O zaman kaldığımız yerden devam ederizz..

Gunaydinnn arkadaslar

Bizim icinde vatanimiz icinde guzel bir gune uyanmisizdir ve artik her gunumuz guzel geçer, kotu haberler duymayiz yasamayiz ins

Tarti gunumuze son 1 gun
Ben 2 gundur spor yapamiyorum ama aksama acisini cikarcam ins

Sizler nasilsiniz bakim gorusmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…