- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.401
Keske yemeseydin dicem ama olmus bitmis ben sekerli bisey isteyince canim hurma yiyomRegl oldum bugun , oglanda canimi sikti i suru cikolata yedim, sporda yapmadim
Aynen komsum tokinin camlarda masallah vuvv vuvvv ruzgar esti durdu, bende usudum bugun...oglanda hic durmadi halada uyumadi...hava ilisaydi sahile dogru bi yuruyus iyi gelecekti:)Bende olamadim komsu .....burasi cok soguk usuyorum..
Telefonlarimizin bunlardan daha pis oldugunu okumustum
Telefonlarimizin bunlardan daha pis oldugunu okumustum
Canim islak mendilde hic iyi birsey degil ondada bakteri oldugunu biliyorum:)Evet aynen öyle.. Aynı zamanda kumadanlar ve tabletler..
Ben ıslak mendille daimi silerim.. Hijyenik olmak şart.
Nasil yani ıslak mendil bakteri olabilir ?Canim islak mendilde hic iyi birsey degil ondada bakteri oldugunu biliyorum:)
Nasil yani ıslak mendil bakteri olabilir ?
Hoşgeldin canım..İyi aksamlar kizlar bayaa bir uzun aradan sonra bn geldim.tekrardan araniza.... En som sehir disina cikmistim ve aranizdan ayrilmistim... Gittim.geldim.falan bir turlu geri donemedim araniza veridgim kilolati geri almadjm sabit kaldım ondan gelmedim herhalde :) ama su bi iki haftadir doymak bilmiyorum ve kilo almaya basladimve hemen aranixa geri donmeye karar verdim... Benii desteklersnizi umarım da kilolari geri veririm coookk kotuyuuummm
Him.. Şimdi anladım..ıslaklık kaldığı zaman bakteri ürüyor ya ondan demiş sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?