- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.421
Aayyy canım yaaaGünaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum. Bende 2 - 3 gündür zumba yapıyorum artık ve kaslarımı biraz daha çalıştırmak istiyorum kilo vermeyi hızlandırmak lazım sıkıldım valla kızlar. Şu ana kadar toplam 7kilo verdim. Sizlerle tanıştığımdan bu yanada 5kilo verdim 2kilo öncesinde vermiştim. Çok yavaş gidiyor bunaldım biraz daha o yüzden koşuya ara verdim ve zumba yapıcam şimdide vücut alışmış olabilir koşuya biraz vücudumu şaşırtmaya karar verdim. Birde egzersizlerimi artık dambıl ile yapıcam. Ben evde kendim ağırlık ayarlamıştım kaç gündür yapıyorum eşimde görünce ben sana alırım dedi, bana dambıl alacak.
Kolay gelsin canım yansın yağlar gelsin sıkı bir vücutAayyy canım yaaa
Evet daha fazla kalori harcamak için bende dambıl kullanıyorum.. Eeee bebek olunca spor salonuna gidemiyoruz ama evi spor salonuna çevirebiliriz demi
Bence evet programm değiştirmek iyi olur.. Bende bugün hem kardio hem pilates programı buldum onu yapacam..
Hoşgeldin canım..
O zaman kaldığımız yerden devam ederizz..
Afiyet olsun canım..Kizlar kahvaltimin fotosunu atamadim galiba yazayim bari
3 tane ceri deomatesi
1 tane salatalık
Bir bardak az sekerli cay
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 tatli kasigi nutellaa
Ama ekmek yemediiimm
Benim moralem sifir sifir sifir
Regldenmi yani bu kilonun sali gunkinden fazla cikmasi halbuki ozene bezene sporda yaptim aha dedim gidecek bi suru ama tarti cok uzucu...kacinci gun gidicek simdi bunlar bugun 3. Gunum
Geçen haftaki yeme düzeniniz, bu haftakikilonuzdur.
Geçen ay yaptığınız spor, bu ayki görüntünüzdür. (netten alıntı)
Yani bencede durum bunu gösteriyorViolet Life
Bakma öyle.. Ne oldu
Duzen deyince dank etti cok kalori almasamda kahvalti sonrasi duzensiz oldu bi kac gunBakma öyle.. Ne oldu
Hsobuldum kUzum :*Ceremyo hosgeldin bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?