Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum. Bende 2 - 3 gündür zumba yapıyorum artık ve kaslarımı biraz daha çalıştırmak istiyorum kilo vermeyi hızlandırmak lazım sıkıldım valla kızlar. Şu ana kadar toplam 7kilo verdim. Sizlerle tanıştığımdan bu yanada 5kilo verdim 2kilo öncesinde vermiştim. Çok yavaş gidiyor bunaldım biraz daha o yüzden koşuya ara verdim ve zumba yapıcam şimdide vücut alışmış olabilir koşuya biraz vücudumu şaşırtmaya karar verdim. Birde egzersizlerimi artık dambıl ile yapıcam. Ben evde kendim ağırlık ayarlamıştım kaç gündür yapıyorum eşimde görünce ben sana alırım dedi, bana dambıl alacak.

Aayyy canım yaaa

Evet daha fazla kalori harcamak için bende dambıl kullanıyorum.. Eeee bebek olunca spor salonuna gidemiyoruz ama evi spor salonuna çevirebiliriz demi

Bence evet programm değiştirmek iyi olur.. Bende bugün hem kardio hem pilates programı buldum onu yapacam..

Kolay gelsin canım yansın yağlar gelsin sıkı bir vücut

Kizlar kahvaltimin fotosunu atamadim galiba yazayim bari
3 tane ceri deomatesi
1 tane salatalık
Bir bardak az sekerli cay
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 tatli kasigi nutellaa
Ama ekmek yemediiimm
Afiyet olsun canım..

Ben ekmek yemedigim gün kahvaltıda doymuyorum.. Ekmek karbonhidrat ama sağlıklı olanı gun boyu enerji veriyor.. Çikolatada öyle karbonhidrat içerir ama geçici enerji veriyor.. Tekrar çabuk acıkıyorsun..

Benim moralem sifir sifir sifir
Regldenmi yani bu kilonun sali gunkinden fazla cikmasi halbuki ozene bezene sporda yaptim aha dedim gidecek bi suru ama tarti cok uzucu...kacinci gun gidicek simdi bunlar bugun 3. Gunum

Benim moralem sifir sifir sifir
Regldenmi yani bu kilonun sali gunkinden fazla cikmasi halbuki ozene bezene sporda yaptim aha dedim gidecek bi suru ama tarti cok uzucu...kacinci gun gidicek simdi bunlar bugun 3. Gunum

Geçen haftaki yeme düzeniniz, bu haftakikilonuzdur.

Geçen ay yaptığınız spor, bu ayki görüntünüzdür. (netten alıntı)

Yani bencede durum bunu gösteriyor Violet Life

Kizlar ben bugunku kilomu paylassam olmaz mii
Cunku eminim yarin daha fazla cikacagim. Bugun yediklerimi yazayim
Sabah
2 bucuk yumurta haslama( bol kirmizi biber ve kekikli)
1 dilim kepek ekmek
Form cayim bitmis normal cay yapmadım. Bi oglus bi ben yedim.doydum saat 10 da

14 30 da oglusla disari ciktik.hava guzeldi
Arkads ve bebislerle 1 saat yuruduk.yarim saat parkta guneslendik

16 da eve geldikkk
Hmm kacamagimi soyleyim. Canim simit istedi.fırına girdim simit bitmis.portakalli kurabiye vardi, ebati acma gibi. 2 tane aldim. Arkadas yeni yemek yedigi icin yemedi. 1 tanesini parkta yedim. 1 tanesini eve gelince yedim. Ilk yeyip sonra yuruseydim iyiydi

17 de 2 tane biber dolma ve yarim kase yogurt yedim

Simdi oglus uyudu. Yorulmusum. Uzaniyorum ama birazdan kalkip sporumu yapacagim. Bugunku kilomu yarin sabahta gormek istiyorum. Cunku cook guzeldi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…