- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.441
Sagol caniimm...bn doydum valla bugun gzuel bur gunde gercektn az yedim hic ekmek yemedim iyiydi :))Afiyet olsun canım..
Ben ekmek yemedigim gün kahvaltıda doymuyorum.. Ekmek karbonhidrat ama sağlıklı olanı gun boyu enerji veriyor.. Çikolatada öyle karbonhidrat içerir ama geçici enerji veriyor.. Tekrar çabuk acıkıyorsun..
Gunaydin canim ben bu hafta fitemedim
Ehh sağlık olsun napalim..Gunaydin canim ben bu hafta fitemedim
merhaba, kan ilacını 2 kez bende kullandım,3-4 ay ara verdim toplam 1 sene içtim, inan bana asla iştah açmıyor, ben özellikle akşam yemeğinden sonra zaten birşey yemiyoruz ya , yatmadanda birkaç saat önce alıp yatıyodum, sende bu şekilde dene istersenKizlae bu arada bn asiri kansizliktan dolayi tekrardan iki hafta once kan ilacina baslamistim sanriim.bnm doymak bilmemem o yuzden buna nasil care bulucam kizlar ilaci da icmem lazim ama acayip istah aciyor bi arkadasim kilo almak icin kullaniyormus ayni ilaci istahini acsi diye vermis doktoru
Tebrik ediyorum seniBen paylasayim bari gecen hafta
64.1 veeeee bu haftaaaaaa
64.0 tam 100 gramm
Bu buyuk basariya nasil ulastim bilemiyorum
Acaba spora yuklenince yaglar kasmi olduki
Bir 63u goremedim tarti bile dalga gecti 63.9 64 arasinda gitti gitti geldi gitti geldi 64 de durdu
Abooo diyorum sana kuzum:)gunaydın bu arada ....halen regl olmadım.bi gun gecti. hamilemiyim dusuncesinden kafayı yicem
Olsun bu rakamlar zaten super canim ya masallah sanaEki Görüntüle 1800126
Anladım 5 li rakamlar beni biraz zorlayacak.. Artık kilo verdikçe her hafta eksileri görmekte zor oluyor..
Geçen hafta kilom 60.700
Ve bu hafta kilom 60.400
Giden kilo -300
Tebrikler canım.. Bu rakamları asla küçümseme bir ayın sonunda 3 kilo gitmiş olacak ve sen 6 lı rakamları görmüş olacaksın.. Inan kendini daha iyi hissedeceksin..guncel kilom 72.1 giden 300gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?