Kendim Diyetim. ( resimli)

Sagol caniimm...bn doydum valla bugun gzuel bur gunde gercektn az yedim hic ekmek yemedim iyiydi :))

Kizlae bu arada bn asiri kansizliktan dolayi tekrardan iki hafta once kan ilacina baslamistim sanriim.bnm doymak bilmemem o yuzden buna nasil care bulucam kizlar ilaci da icmem lazim ama acayip istah aciyor bi arkadasim kilo almak icin kullaniyormus ayni ilaci istahini acsi diye vermis doktoru

Benim için yoğun bir gündü Oofff.. Misafirliğe gittim sonra akşama misafir geldi derken yorgun düştüm..

Sadece 20 dk cardio pilates yaptım..

Yarın muhteşem salı.. Moral bozmak yok herkes eksilerle burda olur inşallah..

Yarın görüşmek üzere

merhaba, kan ilacını 2 kez bende kullandım,3-4 ay ara verdim toplam 1 sene içtim, inan bana asla iştah açmıyor, ben özellikle akşam yemeğinden sonra zaten birşey yemiyoruz ya , yatmadanda birkaç saat önce alıp yatıyodum, sende bu şekilde dene istersen

Yok ama biliyorum gecen hafta tartiyi gorunce simardim ben, bi kac gun aksam yemeklerinde evde olamadim duzen bozuldu, cikolata yedim, simit pogca yedim..ben biliyorum sucumu, aksam yemege kadar aclikdan olmedim, sabahlari istahla saldirmadim...cezaaa bana hic kacamak yok artik...

Tebrik ediyorum seni Violet Life :)))
Güldüm güldüm sabah sabah :))

Al bendede o kadar canım yaaa :)))) hehehhe

Günaydın fit olma yolunda ilerleyen anneler ben iki gün önce 71.1kiloydum yani geçen hafta ya göre 500gr vermiştim. Ama dün suyum bitmişti çeşme suyu midemi bulandırıyor içemiyorum suda almamıştım dolayısıyla çok çok az içtim 2-3bardak falan, sanırım su tuttu vücut az su içmekten. Bugün de 72çıktım,ama bu gerçek kilom değil hiç kaçamak yapmadım sadece iki küçücük ve incecik çikolata yedim bir parmak kadar yoktur. Eksileri gören arkadaşları tebrik ediyorum

Dolu dolu enerji dolu bir kahvaltı..

Diyeti bırakmak yok kaçamak yok.. Yaz geliyor.. Bu haftasonu yaz saati uygulaması yapılacak ve biz halen yolu yarılamış durumdayız..
Haydi hanımlar biraz daha gayret edelim egzersizlere spora ağırlık verelim vücudumuz kilo verirken ayni zamanda şekile girsin daha fit görünelim

guncel kilom 72.1 giden 300gr
Tebrikler canım.. Bu rakamları asla küçümseme bir ayın sonunda 3 kilo gitmiş olacak ve sen 6 lı rakamları görmüş olacaksın.. Inan kendini daha iyi hissedeceksin..

Bence hemen tahlil yapmalısın. Hamile olup olmadığı öğrenmen lazım.. Gerçi korunuyor musunuz ama yinede olsun kaçmış olabilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…