- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.361
İnşallah birgün aklın iradenin önüne geçer ve kararlı bir şekilde kilo verirsin canim..hayran olduğum kadın brovo sana ve darısı başıma ama ya-pa-mı-yo-rum bende fit bir anne olmak isityorum bende ama yok bende irade denen şey yok şimdi de adet dönemindeyim iyice halsizleştim.birşey yapasım yok ama yiyesim var :)
iyiym canım işteyim yeni masama oturdum..diyete devam:)bakalım ne kadar gidecek bu haftaGÜNAYDIN Tuğbam , iyiyim tatlımsen nasılsın?
Merhaba Meleğim.. :)Merhaba kizlarr
2 gundur yazamiyorum ama ilk firsatta yazacagim
Simdi oglusu uyutayim... Sonra spor yapayimm... Aksama yazarim
Siki spor yapacagim.. Cunku bugun coook ciisss seyler yedim
Merhaba Meleğim.. :)
Merakla bekliyoruz neler yedin acaba
Hoşgeldin canım..Iyi aksamlar arkadaslar.gecen yaz 14 kilo vermistim.cok kisa bi surede yemiyerek bol haraket spor yaparak.simdi 10 kiloyu geri aldim:) 3 gundur yeniden basladim.vucuttaki odem gidince bile insan hafifliyo 3 gunde.
aksam yatmadan once yogurt biber limon suyu karistirip yiyorum.iyi geliyo bana.
Afiyet olsun MeleğimDunku yemegim
Sabah rutin kahvalti
Ogleden sonra 1 dilim yaspasta nescafe
Aksam 5 te izgara hamsi
Bugun
Sabah kahvaltida 1 dilim yaspasta form cay
Oglen 2 de arkadasa gittik
1 dilim patateali börek
1 tane cupcake
1 kucuk dilim krem santili kek
1 kase makarna salatasi
Aksam yemegi tabissiii yemedim
Spor olarak
50 dk lik latin dans aerobic videosu
Ardindan
25 dk lik step videoau
Ter icinde kaldimm superdi
Sozde dus aldiktan sonra kondisyon bisikletine gececektim ama cok yorulmusum. Tembellik yapip uzaniyorum
Bugun cok sagliksiz seyler yemisim ama saliya kadar kacamak yookk
Afiyet olsun Meleğim
Baya bir kaçamak olmuş ama cezanı yaptın.. Yidiklerini enerjiye çevirdin
Bak salıya 3 gün kaldı tam zamanında frenledin kendini
Bence geçen hafta birde sporun etkisi çok oldu sana..Tesekkur ederim canim benim
Gecen haftar regl ninde etkisiyle 2.300 verdim. Bu hafta cok beklemiyorum ama ins azda olsa eksilerde olacagim
Bence geçen hafta birde spor salonuna gittin yaa onun etkisi daha çok oldu sana..Tesekkur ederim canim benim
Gecen haftar regl ninde etkisiyle 2.300 verdim. Bu hafta cok beklemiyorum ama ins azda olsa eksilerde olacagim
Gunaydin.Hoşgeldin canım..
Spor yaptığın halde geri mi kilo aldın?hıımm.
Kilo vermeden ziyada kiloyu korumak formda kalmak daha zor sanırım.. Hep dengeyi bulmak lazım..
Kilo verdikten sonra 2 sene boyunca aynı kilonu korursan daha sonra vücud alışıyor kendi korumaya başlıyor. Kilon sabit kalıyor tabi 2 sene formda kalmak gerekiyor..
Sana kolay gelsin canım. Bol eksili günler diliyorum..
Limon yoğurt ve acılı pul biber işe yarıyor
Sanada günaydın sportif gençGunaydin sportif arkadaslarim
Insallah sali gunu yine eksilerle buluscaz
Benim arkadasim hamile biraz rahatsiz ona bakmaya gittigim halde ona yaptiklarimdan yemiyorumakilli bir cocuk oluyorum hatta yemiyorum diye beni pataklamak istiyorlar ama ben hayir hayir
Evet bende yoğurt süt tarçın bunları günlük olarak tuketiyorum gerçekten sindirime harika faydası oluyor..Gunaydin.
Kilo verdikten sonra hic spor yapamadim.biraktim tabi hemende geri aldim.
yogurtun soyle bi faydasi oluyo bende sabah tuvalete rahat cikabiliyorum.zaten iki hafta duzenli yenirse gobek eritiyomus.
Bu arada kilom 77
boyum 169.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?