Kendim Diyetim. ( resimli)

57,2 kırmış bulunuyorum. 56,4 (hala kendimi beğenmiyorum boyum uzun değil basenliyim ondan olabilir.)
bakalım haftaya neler olacak.
spor salonu çok etkiliyor. en az 500 kalori yakıp geliyorum.çok yakın değil eve aman gelmişken şunuda yapayım bunuda derken...
eve gelir gelmez hoop yataktayım.

Basenlerin varsa benim gibi bölgesel çalışman lazım.. Spor yaparken Mutlaka basenlere strech film sarmani öneririm bir en az 45 dk önceden sade türk kahvesi içmelisin ki daha fazla yağ yakabilmek için..
Aayyy ne güzel 50 li rakamları gördün. Harika

Bende sporun en sevdiğim yanı.. Başlamışken sonuna kadar bütün hareketleri yapıp bitirmek.. Yarım kalmasından ve eksik olmasını hiç sevmiyorum...

unuttum bebeğim biliyomusun seni ihmal ettiğim için özür diliyorum gulcum..kızma bana kafam leyla...korunuyorum canım ama allahın içime kurt dusmesin yeterki
Sorun değil tatlım.. Biz hep buralardayız sen bizi birakmazsan biz seni hiç bırakmayız..

Allahım baska dert vermesin.. Hayırlısını diliyorum sekerim

Merhaba dostlaarrr
Hepinizi tebrik ediyorum

Gecen hafta 63.3
Bu hafta 62.3 ( -1.0 kilo )

Kaptan bende senin gibi 60 lari gormek istiyorum ve en yakin zamanda gorecegim insallah
Bende seni tebrik ediyorum Meleğim

Evet aramizda fazla fark kalmadı..

Gerçekten iyi kilo verdin..

Merhaba dostlaarrr
Hepinizi tebrik ediyorum

Gecen hafta 63.3
Bu hafta 62.3 ( -1.0 kilo )

Kaptan bende senin gibi 60 lari gormek istiyorum ve en yakin zamanda gorecegim insallah
Seni yakalamam lazim gecen haftada benden azdin gene azsin
Tebrik ederim canim harika ya darisi bizlere insallah
Bende bugun disari cikmistim geldim 63.8 geldim aslinda kahvalti yaptigim ve su ictigim halde

Neler yaptık bir özetleyelim..

Akşam yemeğini hafif yedim. Yine olmazssa olmazim salatam ve 1 porsiyon taze bakla yemeği..

Yine aktif birgün geçirdim..
30 dk cardio yapıldı harika bir yürüyüş yaptım hedefe ulaştım....

Buraya kadar herşey iyi normal ilerledi taaaaki eşimle salep içmeye gidene kadar..

Bu akşam salep içtim.. Yine kaçamak oldu yarın telafi edecez inşallah..

Bugün gün kendimi yorgun bitkin hissederken salep acayip iyi geldi.. Bütün enerjimi yeniden topladı..

Oofff neyse hadi uyuyalım.. Yarın olsun hayr olsun.. Iyi geceler canlar..

Günaydın canım kendini bu kadar da şartlama bence bir fincan salep içmişsin, üzülme bu kadar. Arada böyle şeylere ihtiyacımız var, unutma tatlım hala emzirmeye devam da ediyorsan, enerjiye ihtiyaç oluyor. Sporda yapıyorsun sonuçta,

Haklısın doğru söylüyorsun..

Bazen diyorum kendimi bu kadar sıkmayım diyorum ama zor kilo veren bir yapım var bu yüzden abartmadan fazla kaçamak olmadan devam edersem kilo veriyorum..

Gunaydin.
diyete basladigimda hic bisey yiyemiyorum artik beyine nasil enrrji veriyosam.
ilk iki gun biraz halsiz yorgun basagri ile geciyor.sonra ki gunler baya hafif enerjik.
sporumu hic aksatmam.
gunluk 3 saat yuruyus.1.5 saat hareket ediyorum.
sabah 1 saat ogle 1saat aksam 1saat seklinde.
3lt yakinda su ama cok sık tuvalete gittigim icin artik biktim okadar icmemeye gayret ediyorum.
ama nedense yiyemiyorum.oysaki surekli biseyler yiyen ben oyle boyle degil asiri yerim.ama diyete basliyorum dedigim gun kapaniyo o istah.
bugun:
Sabah 1 patates haslanmis maydonoz ve dereotu dogranmis.
Turk kavesi
su.
bunlada yatarim heralde

Bundan 7 sene once diyetiysene gitmistim.
odem atici olarak
yarim demet maydonoz
yarim taze nane
bitane limon kesilip
biraz ihlamur
1lt su ile kaynatilip sabah ogle aksam bi bardak yemekten once iciyodum.ilik olcak.

Metobolizma hizlandirici olarakta
1 elma dorde bolunup
1 limon yine bolup
1 cubuk tarcin
1tatli kasigi karanfil
1tatli kasigi tane karabibet
1tatli kasigi karanfil
2 lt su kaynatilip yemekten sonra bir bardak sabah ogle aksam.
Baya faydasini gormustum.
simdilerde erindigimden pek yapamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…