- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.461
Olsun bu rakamlar zaten super canim ya masallah sana
bende seni tebrik ediyorumEki Görüntüle 1800126
Anladım 5 li rakamlar beni biraz zorlayacak.. Artık kilo verdikçe her hafta eksileri görmekte zor oluyor..
Geçen hafta kilom 60.700
Ve bu hafta kilom 60.400
Giden kilo -300
unuttum bebeğim biliyomusun seni ihmal ettiğim için özür diliyorum gulcum..kızma bana kafam leyla...korunuyorum canım ama allahın takdiri....içime kurt dusmesin yeterkibende seni tebrik ediyorum
Basenlerin varsa benim gibi bölgesel çalışman lazım.. Spor yaparken Mutlaka basenlere strech film sarmani öneririm bir en az 45 dk önceden sade türk kahvesi içmelisin ki daha fazla yağ yakabilmek için..57,2 kırmış bulunuyorum. 56,4 (hala kendimi beğenmiyorum boyum uzun değil basenliyim ondan olabilir.)
bakalım haftaya neler olacak.
spor salonu çok etkiliyor. en az 500 kalori yakıp geliyorum.çok yakın değil eve aman gelmişken şunuda yapayım bunuda derken...
eve gelir gelmez hoop yataktayım.
Sorun değil tatlım.. Biz hep buralardayız sen bizi birakmazsan biz seni hiç bırakmayız..unuttum bebeğim biliyomusun seni ihmal ettiğim için özür diliyorum gulcum..kızma bana kafam leyla...korunuyorum canım ama allahın içime kurt dusmesin yeterki
Bende seni tebrik ediyorum MeleğimMerhaba dostlaarrr
Hepinizi tebrik ediyorum
Gecen hafta 63.3
Bu hafta62.3 ( -1.0 kilo )
Kaptan bende senin gibi 60 lari gormek istiyorum ve en yakin zamanda gorecegim insallah
Seni yakalamam lazim gecen haftada benden azdin gene azsinMerhaba dostlaarrr
Hepinizi tebrik ediyorum
Gecen hafta 63.3
Bu hafta62.3 ( -1.0 kilo )
Kaptan bende senin gibi 60 lari gormek istiyorum ve en yakin zamanda gorecegim insallah
Günaydın canım kendini bu kadar da şartlama bence bir fincan salep içmişsin, üzülme bu kadar. Arada böyle şeylere ihtiyacımız var, unutma tatlım hala emzirmeye devam da ediyorsan, enerjiye ihtiyaç oluyor. Sporda yapıyorsun sonuçta,Eki Görüntüle 1800700
Neler yaptık bir özetleyelim..
Akşam yemeğini hafif yedim. Yine olmazssa olmazim salatam ve 1 porsiyon taze bakla yemeği..
Yine aktif birgün geçirdim..
30 dk cardio yapıldı harika bir yürüyüş yaptım hedefe ulaştım....
Buraya kadar herşey iyi normal ilerledi taaaaki eşimle salep içmeye gidene kadar..
Bu akşam salep içtim.. Yine kaçamak oldu yarın telafi edecez inşallah..
Bugün gün kendimi yorgun bitkin hissederken salep acayip iyi geldi.. Bütün enerjimi yeniden topladı..
Oofff neyse hadi uyuyalım.. Yarın olsun hayr olsun.. Iyi geceler canlar..
Haklısın doğru söylüyorsun..Günaydın canım kendini bu kadar da şartlama bence bir fincan salep içmişsin, üzülme bu kadar. Arada böyle şeylere ihtiyacımız var, unutma tatlım hala emzirmeye devam da ediyorsan, enerjiye ihtiyaç oluyor. Sporda yapıyorsun sonuçta,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?