- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.481
Merhaba YouLosTtt aynen bende bu elma çayından yapıyorum ara ara çünkü 3_4gün içince etki etmemeye başlıyor. Mükemmel idrar söktürür. Ama ben ne yaparsam yapayım metabolizmamın yavaş çalıştığına karar verdim. Belkide emzirmeyle alakalıdır. Bilemiyorum,zar zor 7kilo verdim ama göbeğim çatladı resmen, şimdi de ceviz suyu içmeye başladım bu gün, bakalım bide bunu deneyeceğim. Yoksa bende bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artık 3 ayda 5kiloyu ancak verdim ama bide bana sor haftada 5gün spor yapmama ve emzirmeme rağmen tabiki sağlıklı ve düzenli beslenerek.Bundan 7 sene once diyetiysene gitmistim.
odem atici olarak
yarim demet maydonoz
yarim taze nane
bitane limon kesilip
biraz ihlamur
1lt su ile kaynatilip sabah ogle aksam bi bardak yemekten once iciyodum.ilik olcak.
Metobolizma hizlandirici olarakta
1 elma dorde bolunup
1 limon yine bolup
1 cubuk tarcin
1tatli kasigi karanfil
1tatli kasigi tane karabibet
1tatli kasigi karanfil
2 lt su kaynatilip yemekten sonra bir bardak sabah ogle aksam.
Baya faydasini gormustum.
simdilerde erindigimden pek yapamiyorum.
Merhaba.Merhaba YouLosTtt aynen bende bu elma çayından yapıyorum ara ara çünkü 3_4gün içince etki etmemeye başlıyor. Mükemmel idrar söktürür. Ama ben ne yaparsam yapayım metabolizmamın yavaş çalıştığına karar verdim. Belkide emzirmeyle alakalıdır. Bilemiyorum,zar zor 7kilo verdim ama göbeğim çatladı resmen, şimdi de ceviz suyu içmeye başladım bu gün, bakalım bide bunu deneyeceğim. Yoksa bende bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artık 3 ayda 5kiloyu ancak verdim ama bide bana sor haftada 5gün spor yapmama ve emzirmeme rağmen tabiki sağlıklı ve düzenli beslenerek.
tebrikler meleğim harikasınMerhaba dostlaarrr
Hepinizi tebrik ediyorum
Gecen hafta 63.3
Bu hafta62.3 ( -1.0 kilo )
Kaptan bende senin gibi 60 lari gormek istiyorum ve en yakin zamanda gorecegim insallah
aramıza hosgeldinizGunaydin.
diyete basladigimda hic bisey yiyemiyorum artik beyine nasil enrrji veriyosam.
ilk iki gun biraz halsiz yorgun basagri ile geciyor.sonra ki gunler baya hafif enerjik.
sporumu hic aksatmam.
gunluk 3 saat yuruyus.1.5 saat hareket ediyorum.
sabah 1 saat ogle 1saat aksam 1saat seklinde.
3lt yakinda su ama cok sık tuvalete gittigim icin artik biktim okadar icmemeye gayret ediyorum.
ama nedense yiyemiyorum.oysaki surekli biseyler yiyen ben oyle boyle degil asiri yerim.ama diyete basliyorum dedigim gun kapaniyo o istah.
bugun:
Sabah 1 patates haslanmis maydonoz ve dereotu dogranmis.
Turk kavesi
su.
bunlada yatarim heralde
Hosbuldumaramıza hosgeldiniz
Oohh be sonunda 63 de gördük
Bugun aksam yemegi yemedim aciktimEvet bugün de temizlik günümdü bütün evi dik bucak sildim sürürdüm.. Öğleden beri ayaktayım yeni oturdum..
Yemeğimi yedim şimdi dinlenme zamanı..Eki Görüntüle 1801162
Salata cacık fırında patlıcan patates kıymalı..
Komsum benim yaptin yine yapacagini efferin
Aç kalma kuzum..Bugun aksam yemegi yemedim aciktim
Heeyyy cıısss onlar..Simdi yumusacik pogaca,guzel bi tatli olsa yemezmiydim yaaa.....
Yerdim yerdimm...
Ama sonra yedigime pisman olup midem bulanirdi bu saatte yenirmi onlar resmen cinayet
Bir gun yapcam sabahda cayi demliycem kalkcam istedigim kadar yicem kahvaltida
Amaa amaa ogretmenimm diyet yapacagimi bilsem daha cok yerdimHeeyyy cıısss onlar..
Kilo vermek için ne kadar mücadele ettiğini düşün.. Asla pes etmek yok. Şimdilik yemiyoruz ama zamanında herşeyden çok çok yedik öyle degil mi ?
Yine yiyeceğiz ama kilomuzu korumak için ölçülü yiyeceğiz asla abartma olmadan..
Oyy kıyamam sana yaa:)
Başka birşeyler düşünelim.. Hıııımm mesela güzel bir elbise düşün içinde harika görünüyorsun ve seni kıskanan çekemeyenler olduğunu..Amaa amaa ogretmenimm diyet yapacagimi bilsem daha cok yerdim
Dayanamiyorum mayali pogacaya ya, hele bide kibris tatlisi varya cevizli incirli cok guzeldi yaa:)
Gunaydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?