Kendim Diyetim. ( resimli)

Merhaba YouLosTtt aynen bende bu elma çayından yapıyorum ara ara çünkü 3_4gün içince etki etmemeye başlıyor. Mükemmel idrar söktürür. Ama ben ne yaparsam yapayım metabolizmamın yavaş çalıştığına karar verdim. Belkide emzirmeyle alakalıdır. Bilemiyorum,zar zor 7kilo verdim ama göbeğim çatladı resmen, şimdi de ceviz suyu içmeye başladım bu gün, bakalım bide bunu deneyeceğim. Yoksa bende bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artık 3 ayda 5kiloyu ancak verdim ama bide bana sor haftada 5gün spor yapmama ve emzirmeme rağmen tabiki sağlıklı ve düzenli beslenerek.

Merhaba.
bana metebolizman hizli demisti yag oranimda fazla yoktu.
guatr baslangici var demisti.ondan kilo aliyosundur belki demisti.
ben cok hizli veriyorum.bide cok haraket ediyorum.ama istedigim kiloya ulastiktan sonra ne haraket ediyom ne dikkat yediklerime ondanda hemen aliyorum.
80.ciktigim zaman hemen basliyom diyete:)
Suan iki hafta oldu 76 oldum.simdi bile okadar farkediyoki.sanki 10 kilo vermisim gibi.vucut bile belli ediyo.gobegim felan kalmadi.
ama bu sefer istedigim kiloya dustugunde birakmiyacam:))

aramıza hosgeldiniz

Evet bugün de temizlik günümdü bütün evi dik bucak sildim sürürdüm.. Öğleden beri ayaktayım yeni oturdum..

Yemeğimi yedim şimdi dinlenme zamanı..
Salata cacık fırında patlıcan patates kıymalı..

Simdi yumusacik pogaca,guzel bi tatli olsa yemezmiydim yaaa.....
Yerdim yerdimm...
Ama sonra yedigime pisman olup midem bulanirdi bu saatte yenirmi onlar resmen cinayet
Bir gun yapcam sabahda cayi demliycem kalkcam istedigim kadar yicem kahvaltida
Heeyyy cıısss onlar..

Kilo vermek için ne kadar mücadele ettiğini düşün.. Asla pes etmek yok. Şimdilik yemiyoruz ama zamanında herşeyden çok çok yedik öyle degil mi ?
Yine yiyeceğiz ama kilomuzu korumak için ölçülü yiyeceğiz asla abartma olmadan..

Oyy kıyamam sana yaa:)

Amaa amaa ogretmenimm diyet yapacagimi bilsem daha cok yerdim
Dayanamiyorum mayali pogacaya ya, hele bide kibris tatlisi varya cevizli incirli cok guzeldi yaa:)

Amaa amaa ogretmenimm diyet yapacagimi bilsem daha cok yerdim
Dayanamiyorum mayali pogacaya ya, hele bide kibris tatlisi varya cevizli incirli cok guzeldi yaa:)
Başka birşeyler düşünelim.. Hıııımm mesela güzel bir elbise düşün içinde harika görünüyorsun ve seni kıskanan çekemeyenler olduğunu..

Aaaaa nasılda zayıf aaaa nasıl kilo vermiş doğum yapmış çocuğu var ama genç kız gibi deseler nasıl olur ?

Yada tam tersi düşün.. Karar senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…