Kendim Diyetim. ( resimli)

Aynen.. Çabucak doyuyoruz ne güzel:)
Yani kendimi cayi sekerli ictigimi dusununce sanki bir bardak sekerli cay icsem karnimdan bacagimdan 50 gramlik yag pirtliycak gibi hissediyorum...guzel oluyor sekerli evet ama eskiso kadar zevk vermiyor sekersizde oluyormus..haftada 1 bardak sekerli cayda odul gibi oluyor ve tatli yerine geciyor artik benim icin...ama sabah aksam sekerli cay iciyordum bir suru bu bile korkunc dusununce

Günaydın kızlar benim biraz moralim bozuk tvdeki beratcan için çok üzüldüm nasıl insanlar var ya 10 yaşında ki daha çiçek gibi bir şeyden, hayatını daha yaşayamamış, bir çocuk tan ne istersin dünden beri çok üzülmüştüm valla hüngür hüngür ağladım nasıl dayansın annesi

Ben gormedim. Bakmiyim canim ya sutum hemen etkileniyo
Aylardir haber izlemiyorum
Birkac gundur netten de bakmıyorum

Selam arkadaşlar. Benide aranıza alinnn kendimden bahsedeyim. 160 boy 62 kilom var olmak istediğim 52 zayıflığı seviyorum. Bir haftadır 1 saat yürüme bandında tempolu yürüyüş yapıyorum. Yemeklerime dikkat ediyorum. Squat ve lies in 3 mile walk yapıyorum. Birazda mekik çekiyorum. Ins kiloda göbekte gidip yazın bikini içinde güzel durmak istiyorum. Birde 3 arkadaş yarışa girdik Mayıs 20 ne kadar 5 kilo vermeye. Arkadaşlarımda baya iyi şekilde diyet yapıyorlar. Bakalım kim başarılı olacak.

Hosgeldin canim aramiza..

Kizlar dun grip oldum. Bu hafta hic spor yapamadim. Hep aksam yapacagim diyorum ama aksam yorgun halsiz oluyorum. Yarina iyilesir sporumu yaparim insallah. Sporsuz cok eksik oluyormus gibi hissediyorum
Oyy Meleğim geçmiş olsun canım sende mi hasta oldun

Dikkat et canım bebeğine geçmesin.. Havalar bir sıcak bir soğuk tam hasta olmalık.. Gündüzleri güzel sıcak akşamları buz gibi..

Senin sağlığın daha önemli.. Önce tamamen iyileş sonra devam edersin..

Çok şükür bugün de hedefime ulaştım.. Iyi bir yürüyüş oldu..

Hem kalori yaktım hem gezme yaptık.. Kızımlar alışverişe gittik kendime yeni pantalon aldım 38 beden üzerine beyaz tişört aldım valla arkadaşlar harik oldu ben bile aynada kendime şaşırdım.. Süper fit gördüm kendimi..

Eşim bugün yeter artık istersen kilo verme artik dedi. :))

Oldum hemde bugun dahada kotuyum canim ya bogazim cook aciyo yutkunamiyorm.burnum bi tikaniyo bi akiyo. Etraf donuyo resmen. Esim uyuyo birazdan ise gidecek.aksam 9 10 da gelecek. Bana bugun hastaneye yolu gozuktu
Oglusa bulasmasindan cok korkuyorum. Bu 1haftadır gelip gogsumde yatiyor. Insallah bulasmadan atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…