Kendim Diyetim. ( resimli)

Gunaydin.
ben menu paylasimi yapmiyorum ama takip ediyorum burayi sizinkilere bakiyorum.
cok saglikli olmadigi icin pek bisey yiyemedigimden motive dusurmek istemiyorum.
Herkesin vücud yapısı farklı olduğu için kendine göre diyet yapıyor bu yüzden topigin adı kendim diyetim :)

Canım benim okadar mutlu oldum ki anlatamam başlardada hep diyordun ya beyaz tişört alıcam kendime falan diye. Ve sen hedefine ulaştın vede aldın istediklerini, azmedip başardın canım ne mutlu sana sanki kendim gibi sevindim gerçekten. Bende inşallah ulaşıcam hedefime şu yavaş metabolizmamı hızlandırabilirsem şimdiye çoktan yol kat etmiştim ama napalım buda hayatın bana bir cilvesi bazen umutsuzluğa kapılıyorum istediğim kiloda karşılayamayacağım bu yazı diye, napalım elimden geleni de yapmaktan vazgeçmiyorum canım, ben yapayımda çok uğraştım olmadı demek daha iyi geliyor bana çok şükür mücadeleden vazgeçmeyen bir yapım var bu yönümü seviyorum. Bakalım zaten biraz daha deneyeyim yoksa bi diyetisyene gidicem

bende kilo veremeyip veremeyip pes edip diyetisyene gidenlerdenim...
neyse kızlar benim zayıflama sürüvenim tayt giymek istiyordum ama giyemiyordum. bundan ötürüdür.
şuan hala giyebilecek pozisyonda görmüyorum o ayrı...

Bende senin gibi mücadeleci bir yapım var.. Başladığım herhangi bir işin sonuna kadar giderim asla yarıda bırakmam..

Teşekkür ederim canım inan bende mutlu oldum :))
Ben sana inanıyorum ve güveniyorum sende kısa bir süre sonra istediğin vücuda kavuşacaksın.. Biraz zorlayacaksın ama imkansız değil..
Belkide takıldıgın yerden bir diyetisyenden yardım alabilirsin.. Ben senin yerinde olsam şimdiye destek almıştım.. Hatta kilomu daha iyi korumak için yardım almayı düşünüyorum..

Ben hayellerime yavaş yavaş sabırla kavuştum.. Şimdi kilo vermekten ziyada kilo koruma sabit formda kalma daha önemli..

Yaza kadar hem tayt giyersin hem beyaz kapri.. Hadi pes etmek yokk...

Gecmis olaun canim
Rabbim acil sifa versin
Neyi var...
Ben minik simdi uyudu. Uyansin serum taktirmaya gidecegiz bizde
Sanada geçmiş olsun Meleğim.. Bencede tedavi olman lazım kendi kendine hastalık bira zor geçiyor üstelik birde bebeğin var.. Serum alırsan gece rahat bir uyku uyursun rahatlarsın inşallah..

Ani sancı oldu dr gittik ultrasona girdi rahminde kist varmış alınması gerekiyormus..

Amin sağol..

Geçmiş olsun canım

Gulum gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…