- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.521
Ayni ben:)Canlarim bugun test yaptim ve hamile deglim..ufff ne rahatladim.korundugum halde strese giriyorum.halen dusuk yaptigim psikolojimi uzerimden atamiyorum..allahima cok sukur,.
Herkesin vücud yapısı farklı olduğu için kendine göre diyet yapıyor bu yüzden topigin adı kendim diyetim :)Gunaydin.
ben menu paylasimi yapmiyorum ama takip ediyorum burayi sizinkilere bakiyorum.
cok saglikli olmadigi icin pek bisey yiyemedigimden motive dusurmek istemiyorum.
Afiyet olsun.zaten sagliklisida o.Eki Görüntüle 1802242 bak ne güzel herşeyden yiyorum herşeyin tadına bakiyorum omlette yiyorum ekmek de yiyorum..
Sadece porsiyonlarım küçük.. Katı diyetlere gerek yok tabağını ve ölçüleri küçült yeterli..
Canım benim okadar mutlu oldum ki anlatamam başlardada hep diyordun ya beyaz tişört alıcam kendime falan diye. Ve sen hedefine ulaştın vede aldın istediklerini, azmedip başardın canım ne mutlu sana sanki kendim gibi sevindim gerçekten. Bende inşallah ulaşıcam hedefime şu yavaş metabolizmamı hızlandırabilirsem şimdiye çoktan yol kat etmiştim ama napalım buda hayatın bana bir cilvesi bazen umutsuzluğa kapılıyorum istediğim kiloda karşılayamayacağım bu yazı diye, napalım elimden geleni de yapmaktan vazgeçmiyorum canım, ben yapayımda çok uğraştım olmadı demek daha iyi geliyor bana çok şükür mücadeleden vazgeçmeyen bir yapım var bu yönümü seviyorum. Bakalım zaten biraz daha deneyeyim yoksa bi diyetisyene gidicemEki Görüntüle 1802102
Çok şükür bugün de hedefime ulaştım.. Iyi bir yürüyüş oldu..
Hem kalori yaktım hem gezme yaptık.. Kızımlar alışverişe gittik kendime yeni pantalon aldım 38 beden üzerine beyaz tişört aldım valla arkadaşlar harik oldu ben bile aynada kendime şaşırdım.. Süper fit gördüm kendimi..
Eşim bugün yeter artık istersen kilo verme artik dedi. :))
bende kilo veremeyip veremeyip pes edip diyetisyene gidenlerdenim...Canım benim okadar mutlu oldum ki anlatamam başlardada hep diyordun ya beyaz tişört alıcam kendime falan diye. Ve sen hedefine ulaştın vede aldın istediklerini, azmedip başardın canım ne mutlu sana sanki kendim gibi sevindim gerçekten. Bende inşallah ulaşıcam hedefime şu yavaş metabolizmamı hızlandırabilirsem şimdiye çoktan yol kat etmiştim ama napalım buda hayatın bana bir cilvesi bazen umutsuzluğa kapılıyorum istediğim kiloda karşılayamayacağım bu yazı diye, napalım elimden geleni de yapmaktan vazgeçmiyorum canım, ben yapayımda çok uğraştım olmadı demek daha iyi geliyor bana çok şükür mücadeleden vazgeçmeyen bir yapım var bu yönümü seviyorum. Bakalım zaten biraz daha deneyeyim yoksa bi diyetisyene gidicem
Bende senin gibi mücadeleci bir yapım var.. Başladığım herhangi bir işin sonuna kadar giderim asla yarıda bırakmam..Canım benim okadar mutlu oldum ki anlatamam başlardada hep diyordun ya beyaz tişört alıcam kendime falan diye. Ve sen hedefine ulaştın vede aldın istediklerini, azmedip başardın canım ne mutlu sana sanki kendim gibi sevindim gerçekten. Bende inşallah ulaşıcam hedefime şu yavaş metabolizmamı hızlandırabilirsem şimdiye çoktan yol kat etmiştim ama napalım buda hayatın bana bir cilvesi bazen umutsuzluğa kapılıyorum istediğim kiloda karşılayamayacağım bu yazı diye, napalım elimden geleni de yapmaktan vazgeçmiyorum canım, ben yapayımda çok uğraştım olmadı demek daha iyi geliyor bana çok şükür mücadeleden vazgeçmeyen bir yapım var bu yönümü seviyorum. Bakalım zaten biraz daha deneyeyim yoksa bi diyetisyene gidicem
Yaza kadar hem tayt giyersin hem beyaz kapri.. Hadi pes etmek yokk...bende kilo veremeyip veremeyip pes edip diyetisyene gidenlerdenim...
neyse kızlar benim zayıflama sürüvenim tayt giymek istiyordum ama giyemiyordum. bundan ötürüdür.
şuan hala giyebilecek pozisyonda görmüyorum o ayrı...
Eveeeeeeet gerçekten biraz moral olur bizede çok merak ediyoruz. Lütfen lütfen
Annemin sağlık sorunları var onunla ilgileniyorum en kısa zamanda İnşallah..
Sanada geçmiş olsun Meleğim.. Bencede tedavi olman lazım kendi kendine hastalık bira zor geçiyor üstelik birde bebeğin var.. Serum alırsan gece rahat bir uyku uyursun rahatlarsın inşallah..Gecmis olaun canim
Rabbim acil sifa versin
Neyi var...
Ben minik simdi uyudu. Uyansin serum taktirmaya gidecegiz bizde
Geçmiş olsun canımSanada geçmiş olsun Meleğim.. Bencede tedavi olman lazım kendi kendine hastalık bira zor geçiyor üstelik birde bebeğin var.. Serum alırsan gece rahat bir uyku uyursun rahatlarsın inşallah..
Ani sancı oldu dr gittik ultrasona girdi rahminde kist varmış alınması gerekiyormus..
Amin sağol..
Gecmis olsun melegimKizlar dun grip oldum. Bu hafta hic spor yapamadim. Hep aksam yapacagim diyorum ama aksam yorgun halsiz oluyorum. Yarina iyilesir sporumu yaparim insallah. Sporsuz cok eksik oluyormus gibi hissediyorum
Gulum gecmis olsun canimSanada geçmiş olsun Meleğim.. Bencede tedavi olman lazım kendi kendine hastalık bira zor geçiyor üstelik birde bebeğin var.. Serum alırsan gece rahat bir uyku uyursun rahatlarsın inşallah..
Ani sancı oldu dr gittik ultrasona girdi rahminde kist varmış alınması gerekiyormus..
Amin sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?