- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.541
Gecmis olsun melegim
Sanada geçmiş olsun Meleğim.. Bencede tedavi olman lazım kendi kendine hastalık bira zor geçiyor üstelik birde bebeğin var.. Serum alırsan gece rahat bir uyku uyursun rahatlarsın inşallah..
Ani sancı oldu dr gittik ultrasona girdi rahminde kist varmış alınması gerekiyormus..
Amin sağol..
Geçmiş olsun arkadaşım bu aralar hepimiz hastayız ne hikmetse. Ben 2 haftadır iyileşemedim.Kizlar selamin aleykum
Basima gelenleri bir bilseniz derdimden dun ne yedim ne ictim yedim ictigim cikti durmadi ondeen arkadan hayatimda boyle hasta olmadim..bugun daha iyiyim.cok sukur..ulu orta yazmayim derdimi bilmek isterseniz ozelden yazin yazarim ben size dualarinizi bekliyorumm canlarimm...allah kimseyi sagligindan etmesin, sevdiklerinden ayirrmasin sizi seviyorum
Komsum gecmis olsun canim..bi ara benim cocuklarda ole gecirdi salgin anacim maalesef.yatak dosek kalmadi ishal kusmadan ...anladigim kadariyla sendede durum ayniKizlar selamin aleykum
Basima gelenleri bir bilseniz derdimden dun ne yedim ne ictim yedim ictigim cikti durmadi ondeen arkadan hayatimda boyle hasta olmadim..bugun daha iyiyim.cok sukur..ulu orta yazmayim derdimi bilmek isterseniz ozelden yazin yazarim ben size dualarinizi bekliyorumm canlarimm...allah kimseyi sagligindan etmesin, sevdiklerinden ayirrmasin sizi seviyorum
Canim bende ole oldum sesim iki hafta oturmadi yerine..katarin ic hem terletir hemde bogazini yumusatir.beni iyi eden o oldu..yeniden melegime gecmis olsunRabbim dermansiz dert vermesin
Tekrardan gecmis olsun canim
Esim 8 de geldi aksam. Hastane 5 dk lik yurume mesafesinde ama hicc halim yoktu gitmicem dedim. Az once uyandigimda ses gitmis bogazim coook kotu. Ben hapta icemiyorumen iyisi bugun gideyim hastaneye, serum takilsin.gargara isteyim
Canim bende ole oldum sesim iki hafta oturmadi yerine..katarin ic hem terletir hemde bogazini yumusatir.beni iyi eden o oldu..yeniden melegime gecmis olsun
Cok gecmis olsun canim ya uzun surmus benimde 20 gun falan once usutmustum kendi kendine gecti enfeksyon olmamisti tabi bogazimda..oksuruk falan vardi..Geçmiş olsun arkadaşım bu aralar hepimiz hastayız ne hikmetse. Ben 2 haftadır iyileşemedim.
Sağol teşekkür ederim. Evet canım malesef tekrarlıyor bu seneki gripler. Geçti diyorsun tekrardan hasta oluyorsun .Cok gecmis olsun canim ya uzun surmus benimde 20 gun falan once usutmustum kendi kendine gecti enfeksyon olmamisti tabi bogazimda..oksuruk falan vardi..
Anaaâ saka gibi bugun kimse bisi yazmamis..herkes hasta tabi;( nasil oldunuz kizlar..umarim iyisinizdir..bende yesilcayimi icip yatacam.. Optum sizi iyi geceler
geçmiş olsun meleğim..toprağıma iyi bak nede olsa adanalıBende simdi giriyorum canim
12 de kahvaltiya ordan esim icin hastaneye
Eve gelip 1 saat sonrada arkadasin bebisi icin dgunu partisine gittik. 8 bucuktq evdeydik
Cok anaç oldum. Kendimi bosverip esimi iyilestirmeye calisiyorum. Cook nazlii
Bide haftasonuydu ya. Yarin yine civil civil olur burasi
iyi geceler
Hosgeldin canim:)Salam xanimlar.nece vaxti sizleri izleyirem.cox xowum geldi qrupunuzdan.menide araniza alin.cox kilom var.ariqlamaq istiyirem ama bacarmiram .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?