Kendim Diyetim. ( resimli)

Mene destek olsaniz cox yaxwi olar mayin 31 ne kimi hec olmasa 65 olaram inwAllah
Bence saglikli olan o zamana kadar en fazla 69 olman canim 65 olmaz:) saglikli olmaz gercekten...
Bende 73dum ocak 5de basladim yarin kilo paylasimimiz goruceksin neler yaptik..
Insallah ev sahibimiz Ay__Prensesi imizde gelirde icimiz rahat eder

merhaba kızlar, haftasonum verimli geçti,
eşim sınav gözetmeniydi fırsattan istifade sabah 8.30 da spor salonna bıraktırdım kendimi.3 saat spor yaptım.
pazar sabahıda videolardan 1.5 saat spor yaptım. aksam yıne spor salonuna gittim ama yorgundum 1 saat kaldım.
diyet listemede uydum..
hayırlısı:)

M Melek-Sabina
canim gunluk heaplasan sana 1400 kalori falan cikar 1000 kalori almaya calis garanti olsun 300 400 kalorilikde egzersiz hafta 1 kg gider...

Bak once kalori say yani yediklerinin kalorisine bak hamur isleri yok...ekmek tam bugday cavdar...aksam hic yok...sonra alisiyorsun zatn bence diyet degil bu dogru beslenme

Kalori hesablayaraq ariqlamaq mencede yaxwi fikirdi.bu gunden bawdiyacam her yediyim yemeyide yazacam

Seher 1 st sirkeli su 1 st adi su
1 yumurta bitki cayi 1 dilim pendir

Birazdan darcinli sud
Canim harika ama bastan soyleyim pes etmek yok:))ilk basta 200 300 gram falan gider...bak pes etmedik ne kadar mutluyuz..
Egzersiz olarak leslie 3 mille baslayabilirsin

Arkadaşlar ben şu an hastanedeyim annemin yanındayım bu sabah ameliyat oldu yumurtalığın da kist alındı sabahtan bu yana çok ağrısı vardı şimdi biraz rahatladı..

Annem taburcu olana kadar topige giremem.. En kısa zamanda aranıza dönerim inşallah.. Sizler kaldığınız yerden devam edin. Bende diyete devam ediyorum ama spor yapamıyorum. Zaten moralim yerinde değil..

İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.. Iyiki varsınız arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…