- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.581
canım benim geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..iyiki sende varsın gulum benim:)Arkadaşlar ben şu an hastanedeyim annemin yanındayım bu sabah ameliyat oldu yumurtalığın da kist alındı sabahtan bu yana çok ağrısı vardı şimdi biraz rahatladı..
Annem taburcu olana kadar topige giremem.. En kısa zamanda aranıza dönerim inşallah.. Sizler kaldığınız yerden devam edin. Bende diyete devam ediyorum ama spor yapamıyorum. Zaten moralim yerinde değil..
İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.. Iyiki varsınız arkadaşlar..
Arkadaşlar ben şu an hastanedeyim annemin yanındayım bu sabah ameliyat oldu yumurtalığın da kist alındı sabahtan bu yana çok ağrısı vardı şimdi biraz rahatladı..
Annem taburcu olana kadar topige giremem.. En kısa zamanda aranıza dönerim inşallah.. Sizler kaldığınız yerden devam edin. Bende diyete devam ediyorum ama spor yapamıyorum. Zaten moralim yerinde değil..
İlgilendiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.. Iyiki varsınız arkadaşlar..
gunaydın kızlar 3 gun oncesine kadar 70.5 tim gun itibariyle 72.3 um geçen haftaya göre 200 gr almısımda..ama ole değil reglim tam 8 gündür geçiyor sanırım regl olacam hatta 70.5 in fotosunuda çekmiştim..telefon hafıza dolu hatası veryo..
Günaydın canlar, bende regl olacağım o yüzden ödem tutuyoruz, aynen Benide çok sevdi 70ler yakamı bir türlü bırakmıyorgunaydın kızlar 3 gun oncesine kadar 70.5 tim gun itibariyle 72.3 um geçen haftaya göre 200 gr almısımda..ama ole değil reglim tam 8 gündür geçiyor sanırım regl olacam hatta 70.5 in fotosunuda çekmiştim..telefon hafıza dolu hatası veryo..
Salam qizlar. Aranizda en kilolu menem
77.9
canım benim ben basladığımda senden daha kiloluydum ortalama 82 miydim neydim dusun yanı 5 ocakta basladım yaklasık 12 kiloya yakın verdimSalam qizlar. Aranizda en kilolu menem
77.9
CANIM BENİM 100 GR DA İYİ EN AZINDAN AFERİN MELEĞİME ÖPTÜM BEBEMBu fotodan sunu anliyorum kiii
Yediklerime ne kadar dikkat etsemde spor sartt
Gecen hafta: 62.3
Bu hafta: 62.2 (-100gr)
Yinede cok sevindim cunku arti bekliyordum. Haftaya en az 60.9 la karsinizda olacagimmm
yaşasın sonunda indin yuppi darısı bize komsum şimdi ne guzel olmusundur...hahahahaGunaydinlar seventeenlerim benim
Hakkaten yetmisler sizi birakmiyor ama az kaldi regleri bir olun bitsin haftaya 60lari gorcez insallah...
Bende gecen hafta 64.00
Bu haftaki kilomda 61.90
Hic spor yapamadim canim sikkindi hasta falan oldum ya bide regldim oda bitti ondan boyle oldu...regl oldugum hafta sadece 100 gram gitmisti cok spor yapmama ragmen...
Yuzumdr iyice kendine gelmeye basladi cok sukur eski bana benziyorum
bebeğim hiç dert etme bak komsuma 4 kiloya yakın gitmiş bizdede ole olur sonuçta içim rahat rejimimi bozmamısım odemim oldugu gayet belli senende oledir:)Günaydın canlar, bende regl olacağım o yüzden ödem tutuyoruz, aynen Benide çok sevdi 70ler yakamı bir türlü bırakmıyor. Bugün 72çıktım yine dün 71.5dum 71de oldum hafta içi ama salı günleri tavan yapıyorum . Maşallah kilomu çok güzel koruyorum
canım benim ben basladığımda senden daha kiloluydum ortalama 82 miydim neydim dusun yanı 5 ocakta basladım yaklasık 12 kiloya yakın verdim
cox gozel kilo vermisiz.inwAllah mende 2 aya 12 kq vererem
CANIM BENİM 100 GR DA İYİ EN AZINDAN AFERİN MELEĞİME ÖPTÜM BEBEM
Komsuu abartma kizbebeğim hiç dert etme bak komsuma 4 kiloya yakın gitmiş bizdede ole olur sonuçta içim rahat rejimimi bozmamısım odemim oldugu gayet belli senende oledir:)
Evet aynen bende oyle saniodum masallahh onaCanim sen 82 yle baslamistinsuper kilo vermissin. Ben 75 falan saniyodum
Hoşgeldin aramıza canım konuşmaların çok hoşuma gidiyor. Söylemeden edemeyeceğim hiç üzülme verirsin hatta beni bile geçersin kısa zamanda çünkü ben emziriyorum, ve çooook çooook yavaş kilo veriyorum. Artık kendimi böyle kabul ettim yavaş ta olsa veriyorum. Senin öyle bir probleminde yok sanırım. Çabucak verirsin burda en yavaş kilo veren benimSalam qizlar. Aranizda en kilolu menem
77.9
Merhaba bende emziriyorum ve çok yavaş kilo veriyorum gram gram yani niye böyle oluyor ki yaHoşgeldin aramıza canım konuşmaların çok hoşuma gidiyor. Söylemeden edemeyeceğim hiç üzülme verirsin hatta beni bile geçersin kısa zamanda çünkü ben emziriyorum, ve çooook çooook yavaş kilo veriyorum. Artık kendimi böyle kabul ettim yavaş ta olsa veriyorum. Senin öyle bir probleminde yok sanırım. Çabucak verirsin burda en yavaş kilo veren benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?