- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.601
Merhaba bende emziriyorum ve çok yavaş kilo veriyorum gram gram yani niye böyle oluyor ki ya
Yok canım yemiyorum. 5günde hızlı tempolu yürüyorum, ya bide uykusuzluktan da olabilir bölük pörçük uyuyorum oğlumdan dolayıBende kısa zamanda kilo vermemi emzirmeye bagliyodum. Emziriyorum diye abur cubur tatli yemiyorsunuz dimiii
Geçen gün bi arkadaş ile tanıştım oda 2yıl emzirmiş ve aynı benim gibiymiş. Yediklerime dikkat etsem de veremiyodum diyor, ne Zaman emzirmeyi kestim kendiliğinden bi Anda gitti dedi gerçekten bende ilk oğlumda da öyleydi bu doğru bence ölesiye spor da yapsak yok sağlık lı beslensekte yokMerhaba bende emziriyorum ve çok yavaş kilo veriyorum gram gram yani niye böyle oluyor ki ya
bunyeden bunyeye farklılık gösterebilirGeçen gün bi arkadaş ile tanıştım oda 2yıl emzirmiş ve aynı benim gibiymiş. Yediklerime dikkat etsem de veremiyodum diyor, ne Zaman emzirmeyi kestim kendiliğinden bi Anda gitti dedi gerçekten bende ilk oğlumda da öyleydi bu doğru bence ölesiye spor da yapsak yok sağlık lı beslensekte yok
Valla bende anlamıyorum tam 5 aydır düzenli spor yapıyorum haftanın 5-6 günü ama yine de yok arkadaş...Geçen gün bi arkadaş ile tanıştım oda 2yıl emzirmiş ve aynı benim gibiymiş. Yediklerime dikkat etsem de veremiyodum diyor, ne Zaman emzirmeyi kestim kendiliğinden bi Anda gitti dedi gerçekten bende ilk oğlumda da öyleydi bu doğru bence ölesiye spor da yapsak yok sağlık lı beslensekte yok
Canımm@Violet Life KİLON NERDE SEN NERDESİNMaria_can sen bayadır yoksun aramıza dön canım @Ceremyo bi geldin yine yoksun
Yok canım yemiyorum. 5günde hızlı tempolu yürüyorum, ya bide uykusuzluktan da olabilir bölük pörçük uyuyorum oğlumdan dolayı
Oğlum 7 aylık olacak canım ayın 3ünde.mama da vermiyorum sadece anne sütü. Ek gıdaya geçtik zaten ama sürekli emziriyorum.Hmm anliyorum canim. Kac aylikti oglusun
Sanki beni anlatıyorsun valla. Aynen düzenli spor yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum 3 ayda sadece 5 kilo verebildim.Valla bende anlamıyorum tam 5 aydır düzenli spor yapıyorum haftanın 5-6 günü ama yine de yok arkadaş...
Hayır millet sadece emziriyorum diye Bi yandan da yediği halde veriyor kiloları, bana niye etki etmiyor anlamış değilim
Ayy aynen ben benimki de 7 snde 7 aylık oluyor, ve hep anne sütü aldı ,mama falan hiç vermedim, o kadar da emziriyorum 22 ekimde spora başladım yediklerime öyle çok dikkat de edemiyorum, çok sık acıkıyorum çünkü, ha birde aşırı derecede tatlı krizlerine giriyorum hamileyken böyle değildim valla::Oğlum 7 aylık olacak canım ayın 3ünde.mama da vermiyorum sadece anne sütü. Ek gıdaya geçtik zaten ama sürekli emziriyorum.
Benim de ikinci çocuğum, çikolata yı bende çok seviyorum ama çok az yiyorum, 3 aydır çok dikkat ediyorum ekmeği falan da az yiyorum, tatlı ya çok düşkün olmama rağmen yemiyorum eskisi gibi bakalım 72de takıldım kaldımAyy aynen ben benimki de 7 snde 7 aylık oluyor, ve hep anne sütü aldı ,mama falan hiç vermedim, o kadar da emziriyorum 22 ekimde spora başladım yediklerime öyle çok dikkat de edemiyorum, çok sık acıkıyorum çünkü, ha birde aşırı derecede tatlı krizlerine giriyorum hamileyken böyle değildim valla::(
İkinci çocuğum... Bu ara akşamları aç yatmaya çalışıyorum bu yöntem bana çok etki ediyor ah şu çikolata bağımlılığımı da bırakabilsem Bi çok iyi olacak
Gulcum annene ve senin kilo vermene cok sevindim.bugunlerimize sukur..iyiki varsin.yeniden gecmis olsun.acilsifalar diliyorum canimBugün evdeyim birazdan kahvaltımı yapar annemi ziyarete giderim.. Evden çıkmadan tartılayım dedim.. Eki Görüntüle 1805376
Çıkan ssonuç buu.. Görünce şaşırdım..
Geçen hafta kilom 60.300
Ve bu hafta kilom 59.300
Verilen kilo tam 1 kilo
Hoşgeldin aramıza yeniden canım, Allah şifa versin anneciğine , geçmiş olsun tekrar. İnan gözlerimiz hep seni aradı, ve derslerimize hep iyi çalıştık,Günaydın günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım..
Kilo veren herkesei teprik ediyorum , hepinizde azimli ve başarılısınız.. Çünkü biz ne istediğini bilen akıllı anneleriz
Benim ufaklığı halasına bıraktım o baktı sağolsun ve 4 Gün boyunca hastaneye taşındım.. Çok şükür bugün sabah taburcu olacak artık evimizde dinlenir iyileşir daha rahat eder..
Zor günler geçirdik hepsi geride kaldı.. Allahım dert verip derman aratmasın herşeyin gelip geçici ama herşeyin de başı sağlık olduğunu anlıyorsun.. Sağlığın yerinde olmasa gezdiğin de yediğinde içtiğinde hiç herşeyin tadı yok malasef..
Allahım tekrar yaşatmasın..
Dualarınız bir bir kabul olsun arkadaşlarım.. Hepinize teşekkür ediyorum:)
Bugün evdeyim birazdan kahvaltımı yapar annemi ziyarete giderim.. Evden çıkmadan tartılayım dedim.. Eki Görüntüle 1805376
Çıkan ssonuç buu.. Görünce şaşırdım..
Geçen hafta kilom 60.300
Ve bu hafta kilom 59.300
Verilen kilo tam 1 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?