- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.621
Teşekkür ederim Tugbam..Gulcum annene ve senin kilo vermene cok sevindim.bugunlerimize sukur..iyiki varsin.yeniden gecmis olsun.acilsifalar diliyorum canim
Cansın sen yaaaHoşgeldin aramıza yeniden canım, Allah şifa versin anneciğine , geçmiş olsun tekrar. İnan gözlerimiz hep seni aradı, ve derslerimize hep iyi çalıştık,. bıraktığın gibi devam ediyoruz tatlım. 5li rakamların hayırlı olsun inşallah tebrik ediyorum seni. Ohh be özledik seni döndün sonunda.
Sağol Meleğim, sende süpersin eee artık birde fit bir annesin..
Hosgeldinn kaptannn
Supersin senn
Rabbim dermansiz dert vermesin. Annenin iyilesmesine cok sevindim tabii geri donmene. Ozledik seni
Teşekkür ederim Tugbam..
İnan bende çok sevindim dine göre bugün durumu daha iyiydi..
Cansın sen yaaateşekkür ediyorum canım arkadaşım
Benimde hep aklıma geldiniz .. Sizlere güveniyorum
Bende seni tebrik ediyorum. İstikrarlı bir şekilde pes etmeden devam ediyorsun..senin yerinde başka biri olsaydı kilo veremiyorum diye diyeti bırakırdı..
Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin..
Canim allah acil sifalar versin gercekten cok zor...allah kimseyi sagligindan etmesin...ama gecmis gitmis iste insallah en kisa surede normal yasantisina donecek anneciginTeşekkür ederim Tugbam..
İnan bende çok sevindim dine göre bugün durumu daha iyiydi..
Cansın sen yaaateşekkür ediyorum canım arkadaşım
Benimde hep aklıma geldiniz .. Sizlere güveniyorum
Bende seni tebrik ediyorum. İstikrarlı bir şekilde pes etmeden devam ediyorsun..senin yerinde başka biri olsaydı kilo veremiyorum diye diyeti bırakırdı..
Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin..
Ben 5 yıldır evlendim evleneli sadece 1 kez oldum o Zaman benimki kesin kesinin ondanoleyyyy hasta oldummmm...ayyy ne kadar stres yaptım ben yaaaaa.demekki kilo veremediğim regldenmiş..%100 de kendine guvensen olmadığında yine acaba diyosun..bende bu ay öle oldum
Hosgeldin canim aramiza..Ay__Prensesi merhaba, öncelikle tebrik ediyorum seni, 59 kiloya inmişsin bravo gerçekten...sayfanı baştan başladım okumaya ama o kadar çokk ki bebeğimde beşikte bi yandan bağırıp duruyor, sende anlarsın işte, hepsini bitiremedim
Bana bu kadar kiloyu Nasıl verdiğini madde madde olarak yazabilir misin rica etsem? Baştan azim ve kararlılık onu artık biliyorum, yardımcı olursan çok Mutlu olurum
Ustustemi hamile kaldin tam anlamadimdaBen 5 yıldır evlendim evleneli sadece 1 kez oldum o Zaman benimki kesin kesinin ondan
HoşbuldumHosgeldin canim aramiza..
Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım, ilk oğlumu 2,5 yıl emzirdim ve bu süre içinde hiç mens olmadım, sonra sütten kestim ilaçla bir kez oldum ondan sonra ds ikinciyi istediğimizden korunmadık ve ben sadece bir kez mens olmuş olarak hamile kaldım ikinciye... Neyse ikinci oğlum da 7 aylık ve yine olmadım, durum aynen böyleUstustemi hamile kaldin tam anlamadimda
Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım, ilk oğlumu 2,5 yıl emzirdim ve bu süre içinde hiç mens olmadım, sonra sütten kestim ilaçla bir kez oldum ondan sonra ds ikinciyi istediğimizden korunmadık ve ben sadece bir kez mens olmuş olarak hamile kaldım ikinciye... Neyse ikinci oğlum da 7 aylık ve yine olmadım, durum aynen böyle
Off off ben herşey diyorum, hormonlar izin vermiyor kilo vermeme işte aylardır spor yapıyorum emziriyorum, bir dönem kalori hesabı yaptım ama yok sadece 5 doğum sonrasıyla birlikte 9 kilo verdim, gram gram yani
Vaşş diyesim geldi
Teşekkür ederim A aydogdu06 ..Ay__Prensesi
Canım tebrik ederim.
yalnız 5 li sayılarda biraz daha ağır gidiyor kilolar daha çok enerji tüketmek gerekiyor.
birazda insan rahat oluyor sanırım.
amann nasıl olsa büyük bir kısmı gitti diye:)
gunaydın canlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?