Kendim Diyetim. ( resimli)

Gulcum annene ve senin kilo vermene cok sevindim.bugunlerimize sukur..iyiki varsin.yeniden gecmis olsun.acilsifalar diliyorum canim
Teşekkür ederim Tugbam..
İnan bende çok sevindim dine göre bugün durumu daha iyiydi..
Cansın sen yaaa teşekkür ediyorum canım arkadaşım
Benimde hep aklıma geldiniz .. Sizlere güveniyorum
Bende seni tebrik ediyorum. İstikrarlı bir şekilde pes etmeden devam ediyorsun..senin yerinde başka biri olsaydı kilo veremiyorum diye diyeti bırakırdı..

Hosgeldinn kaptannn
Supersin senn
Rabbim dermansiz dert vermesin. Annenin iyilesmesine cok sevindim tabii geri donmene. Ozledik seni
Sağol Meleğim, sende süpersin eee artık birde fit bir annesin..

Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin..

Amiinnnn

Canim allah acil sifalar versin gercekten cok zor...allah kimseyi sagligindan etmesin...ama gecmis gitmis iste insallah en kisa surede normal yasantisina donecek annecigin
Tebrik ederim tartin harika , hep beraber guzel is cikartiyoruz
masallah hepimize

Ay__Prensesi merhaba, öncelikle tebrik ediyorum seni, 59 kiloya inmişsin bravo gerçekten...sayfanı baştan başladım okumaya ama o kadar çokk ki bebeğimde beşikte bi yandan bağırıp duruyor, sende anlarsın işte, hepsini bitiremedim
Bana bu kadar kiloyu Nasıl verdiğini madde madde olarak yazabilir misin rica etsem? Baştan azim ve kararlılık onu artık biliyorum, yardımcı olursan çok Mutlu olurum

oleyyyy hasta oldummmm...ayyy ne kadar stres yaptım ben yaaaaa.demekki kilo veremediğim regldenmiş..%100 de kendine guvensen olmadığında yine acaba diyosun..bende bu ay öle oldum
Ben 5 yıldır evlendim evleneli sadece 1 kez oldum o Zaman benimki kesin kesinin ondan

Hosgeldin canim aramiza..

Ustustemi hamile kaldin tam anlamadimda
Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım, ilk oğlumu 2,5 yıl emzirdim ve bu süre içinde hiç mens olmadım, sonra sütten kestim ilaçla bir kez oldum ondan sonra ds ikinciyi istediğimizden korunmadık ve ben sadece bir kez mens olmuş olarak hamile kaldım ikinciye... Neyse ikinci oğlum da 7 aylık ve yine olmadım, durum aynen böyle

Vaşş diyesim geldi

M Metebatur , ben yaklaşık 4 aydır diyet yapıyorum ve 15 kilo verdim yavaş yavaş ilerledim uzun vadeye yaydım ve sporla birleştirdim ki verdigim kilolar kalıcı olsun tekrar kilo almak istemiyorum.. Bu konuda sabir istikrar disiplin gerekli aldigim kilolar hemen kısa zamanda gitmezdi .. Kendimi hep frenledim..

Ben kendi vücuduma göre diyet yaptım.. Ben hipotroidi hastayım metobolizmam çok yavaş çalışıyor.. Özelliklede kilo verirken..

Karatay diyeti uyguladım hani liste olarak ölçülü değil biraz esnek olduğu için.. İstediğim herşeyden tadımlık yiyorum kaçamak olursa ceza veriyorum 45 dk lık sporumu 1 saate çıkarıyorum.. Bol bol limonlu su içtim.. Tarçınlı süt içtim.. Yemeklerim bol acılı oldu.. Hamur işi ekmek pirinç şerbetli tatlılar asla yemiyorum.. Diğer besinlerden normal şekilde yedim.. Salata cacık yoğurt çorba akşam yemeğim..
Ana yemeklerden hep az yedim kesinlikle 4 ay oldu ağzıma aburcubur şeyler almadım..
Genelde böyle esnek bir diyet bu yüzden topigin adı kendim diyetim..

Eger sende gerçekten kilo vermekte zorlaniyorsan yardım almanı öneririm.. Vücudun kilo vermemek için direniyorsa mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum..

Teşekkür ederim A aydogdu06 ..
Önemli olan kiloyu korumak. Ben halen diyetteyim verebileceğim kiloların sonuna geldim evet biraz zorlaniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…