Kendim Diyetim. ( resimli)

Woouuww yavaş yavaş yenilenme başlıyor..

Nasıl küt model mi kestirdin? Omuzunda sitmetri mi ?

Bende kestirecegim..
Canım omuzlarımdan biraz yukarıda katlı kesim, hafifledim sanki çok uzamıştı ve dökülüyor diye sürekli topluyordum, tabi çocukla olmuyo zaten uzun. Değişiklik herzaman iyidir

Bende 28 yaşındayım..
Ne güzel bir karar vermişsin.. Bende yapay güzellikten yana değilim ama yakisana yakışıyor..

Bende daha önce röfle yaptırdım sonra pilatin sarıya geçtim ombre yaptırdım sonra karamel renge döndüm en sonunda hamileligimden önce boyamayı bıraktım çünkü saçlarım çok yıprandı uzadıkça kestirdim ve 3 senedir boyamıyorum artık kendi doğal renginde..

Bu sene tekrar boyatmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.. 3 senedir koyu renk saçlarım biraz açtırmak istiyorum değişiklik istiyorum sonrada diyorum ki boyle doğal kalsın daha çıtır genç kız gibi hissediyorum kendimi :)))))

Ayyy ne bileyim bakalım zaman ne gösterecek?

Sarı saçlar insani olgun gösteriyor bence

Bugün kalktım kendime diyet tatlı yaptım..

Şimdi malzeme listesine bakın..
Gördüğünüz gibi şeker un yağ hiç birşey yok.. Ben tarcini çubuk olarak fotoda görünsün diye koydum ama 1 Çay kaşığı yada arzuya damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz..
Öncelikle elmalari rendeleyip pişirelim soğumaya bırakalım.. Cevizleri kırıp ezelim aynı şekilde bbisküvileride kırıyoruz karışım kabında sırasıyla bütün malzemeleri koyup karıştırıyoruz. Öyle hamur yoğurur gibi degilde fazla ezmeden malzemelerin birbirine karışması yeterli olur.. Ben hindistan cevizi1 Çay bardağına yakın kullandım ama sanırım yarım çay bardagi yeterli olur, sizlerde kendiniz ayarlayabilirsiniz..
Yuvarladım granül süslere buladım ve buz dolabında 2 saat beklettim..

30 dk pilates yaptım ve ikindi kızımla birlikte balkonda oturduk aciktigimi hissetim..

Kendime sütlü mistik çay yaptım ve yanında 2 tane tatlımdan yedim..

Hım.. Tadı harika olmuş , ben çok beğendim. Kalorisi çok düşük hemde olan malzemelerden baya bir fazla oldu 15 tane falan çıktı.. Tatlı krizleri için harika bir alternatif..

Hafif bir tatlı.. Mutlaka deneyin

Aman pek güzel bir tarifmiş şekerim. Ellerine sağlık bende kuruincirlisini denemişdim bir zamanlar, sayende hatırlamak güzel oldu bende yapıyım ayy :)

Aman pek güzel bir tarifmiş şekerim. Ellerine sağlık bende kuruincirlisini denemişdim bir zamanlar, sayende hatırlamak güzel oldu bende yapıyım ayy :)
Teşekkür ederim:)
Çok pratik ve doyurucu oldu.. Seçeneklerle malzeme değiştirilip yapılabilir.

Sana afiyet olsun canım benim

Canim supersiinnn
Afiyet sifa olsun.kilo olmasin
Benimde birkac gun once tatli krizim geldi ama senin kadar guzel geçiştiremedim malesef
Yaptiktan sonra 3 tane
Ertesi sabah 1 tane yedim
Evde kalmasin diye esimle ise yolladim

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-02-23-17-36.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 102
Canim supersiinnn
Afiyet sifa olsun.kilo olmasin
Benimde birkac gun once tatli krizim geldi ama senin kadar guzel geçiştiremedim malesef
Yaptiktan sonra 3 tane
Ertesi sabah 1 tane yedim
Evde kalmasin diye esimle ise yolladim
Ahhh Meleğim , biz alıştık artık senin bu tatlı kaçamaklarına

Hemde browni kurabiye him.. Iyi yapmışsın bencede evde kalmasın gönder gitsin komşuna falan ver

Bir dahaki sefer bu tarifi deneyebilirsin

Ahhh Meleğim , biz alıştık artık senin bu tatlı kaçamaklarına

Hemde browni kurabiye him.. Iyi yapmışsın bencede evde kalmasın gönder gitsin komşuna falan ver

Bir dahaki sefer bu tarifi deneyebilirsin

Ama biliyomusun ertesi gun eksilerdeydim
Yedigim halde kilo vermeme sinirlenenler var. Bas harfi Violet Life
Saka bi yana bugun acma yapacaktim ama aynur arkadasim beni engelledi. Cok saol arkadasimmm

Kizlar gunaydin,
Malesef yillardir aliskanlik: tatillerde haftasonlarinda bayramda seyranda cok cok erken saatlerde kalkiyorum.
Ailem oyleydi ve asla bizide yatirmazdi.kalkin gelen olur derdi.sabahin 6 sinda kim gelecekse. velhasil ben bunu avantaja ceviriyorum.esimin uyanmasina en az 3-4 saat var. Spor yapacagim.hadi bana kolay gelsin.

Bir haber daha dunki kilom 55.7
Diyetisyene gidecem pazartesi.bir kilo icin bir daha gidemem...ve diyetin en onemli parcasini alacagim.koruma diyeti.yani hayatimizda genel olarak yememiz gerekenler,sanirimsizlede paylasirim...

Ama biliyomusun ertesi gun eksilerdeydim
Yedigim halde kilo vermeme sinirlenenler var. Bas harfi Violet Life
Saka bi yana bugun acma yapacaktim ama aynur arkadasim beni engelledi. Cok saol arkadasimmm
Sizi sizi muhteşem ikilisi sizi :))

Cansınız siz yaa iyi bir takımız..

GÜNAYDIN sana canım

Ne güzel erkenden uyanıp sporunu yapıyorsun ve gün boyu vücudun akşama kadar yağ yakmaya devam edecek bu gerçekten çok iyi bir avantaj..

Evet kilo koruma formda kalma daha önemli..! Sanırım bu konuda yardım almak lazım.. Bende diyetisyene gitmek istiyorum yada netten iyi bir araştırmaya girmeliyim..
Tekrar kilo almaktan korkuyorum benim icin kilo koruma evresi daha önemli..

Senden güzel bilgiler bekliyoruz..

Eline saglik afiyet olsuncanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…