- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.681
Canım omuzlarımdan biraz yukarıda katlı kesim, hafifledim sanki çok uzamıştı ve dökülüyor diye sürekli topluyordum, tabi çocukla olmuyo zaten uzun. Değişiklik herzaman iyidirWoouuww yavaş yavaş yenilenme başlıyor..
Nasıl küt model mi kestirdin? Omuzunda sitmetri mi ?
Bende kestirecegim..
Bende 28 yaşındayım..kızlar yaşım 30 (söylemek zor geliyor :)
benimde en güzel kararım doğal saç rengine dönme kararım...
yaklaşık 1 yıldır boyatmıyorum.daha fresh ve doğal göründüğümü düşünüyorum.
saçlarımda uzundu onuda omuz altı yaptım rahatladım.
saçların uçlarında hala boya var. saç rengime boyatmıyorumki hiç boya girmesin o şekilde kestire kestire kurtulayım istiyorum.bu sefer herkes ompre mi, ışıltı mı:) deyip duruyolar.
Günaydın tatlımEki Görüntüle 1807269 GÜNAYDIN GÜNAYDIN canlar
Aman pek güzel bir tarifmiş şekerim. Ellerine sağlık bende kuruincirlisini denemişdim bir zamanlar, sayende hatırlamak güzel oldu bende yapıyım ayy :)Bugün kalktım kendime diyet tatlı yaptım..
Şimdi malzeme listesine bakın..Eki Görüntüle 1807600
Gördüğünüz gibi şeker un yağ hiç birşey yok.. Ben tarcini çubuk olarak fotoda görünsün diye koydum ama 1 Çay kaşığı yada arzuya damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz..
Eki Görüntüle 1807605 Öncelikle elmalari rendeleyip pişirelim soğumaya bırakalım.. Cevizleri kırıp ezelim aynı şekilde bbisküvileride kırıyoruz karışım kabında sırasıyla bütün malzemeleri koyup karıştırıyoruz. Öyle hamur yoğurur gibi degilde fazla ezmeden malzemelerin birbirine karışması yeterli olur.. Ben hindistan cevizi1 Çay bardağına yakın kullandım ama sanırım yarım çay bardagi yeterli olur, sizlerde kendiniz ayarlayabilirsiniz..
Yuvarladım granül süslere buladım ve buz dolabında 2 saat beklettim.. Eki Görüntüle 1807607
30 dk pilates yaptım ve ikindi kızımla birlikte balkonda oturduk aciktigimi hissetim..
Kendime sütlü mistik çay yaptım ve yanında 2 tane tatlımdan yedim..
Hım.. Tadı harika olmuş , ben çok beğendim. Kalorisi çok düşük hemde olan malzemelerden baya bir fazla oldu 15 tane falan çıktı.. Tatlı krizleri için harika bir alternatif..
Hafif bir tatlı.. Mutlaka deneyin
Teşekkür ederim:)Aman pek güzel bir tarifmiş şekerim. Ellerine sağlık bende kuruincirlisini denemişdim bir zamanlar, sayende hatırlamak güzel oldu bende yapıyım ayy :)
Bugün kalktım kendime diyet tatlı yaptım..
Gördüğünüz gibi şeker un yağ hiç birşey yok.. Ben tarcini çubuk olarak fotoda görünsün diye koydum ama 1 Çay kaşığı yada arzuya damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz..
Eki Görüntüle 1807605 Öncelikle elmalari rendeleyip pişirelim soğumaya bırakalım.. Cevizleri kırıp ezelim aynı şekilde bbisküvileride kırıyoruz karışım kabında sırasıyla bütün malzemeleri koyup karıştırıyoruz. Öyle hamur yoğurur gibi degilde fazla ezmeden malzemelerin birbirine karışması yeterli olur.. Ben hindistan cevizi1 Çay bardağına yakın kullandım ama sanırım yarım çay bardagi yeterli olur, sizlerde kendiniz ayarlayabilirsiniz..
Yuvarladım granül süslere buladım ve buz dolabında 2 saat beklettim.. Eki Görüntüle 1807607
30 dk pilates yaptım ve ikindi kızımla birlikte balkonda oturduk aciktigimi hissetim..
Hım.. Tadı harika olmuş , ben çok beğendim. Kalorisi çok düşük hemde olan malzemelerden baya bir fazla oldu 15 tane falan çıktı.. Tatlı krizleri için harika bir alternatif..
Ahhh Meleğim , biz alıştık artık senin bu tatlı kaçamaklarınaCanim supersiinnn
Afiyet sifa olsun.kilo olmasin
Benimde birkac gun once tatli krizim geldi ama senin kadar guzel geçiştiremedim malesef
Yaptiktan sonra 3 tane
Ertesi sabah 1 tane yedim
Evde kalmasin diye esimle ise yolladim
Ahhh Meleğim , biz alıştık artık senin bu tatlı kaçamaklarına
Hemde browni kurabiye him.. Iyi yapmışsın bencede evde kalmasın gönder gitsin komşuna falan ver
Bir dahaki sefer bu tarifi deneyebilirsin
Sizi sizi muhteşem ikilisi sizi :))
Ama biliyomusun ertesi gun eksilerdeydim
Yedigim halde kilo vermeme sinirlenenler var. Bas harfiViolet Life
Saka bi yana bugun acma yapacaktim ama aynur arkadasim beni engelledi. Cok saol arkadasimmm
GÜNAYDIN sana canımKizlar gunaydin,
Malesef yillardir aliskanlik: tatillerde haftasonlarinda bayramda seyranda cok cok erken saatlerde kalkiyorum.
Ailem oyleydi ve asla bizide yatirmazdi.kalkin gelen olur derdi.sabahin 6 sinda kim gelecekse.velhasil ben bunu avantaja ceviriyorum.esimin uyanmasina en az 3-4 saat var. Spor yapacagim.hadi bana kolay gelsin.
Bir haber daha dunki kilom 55.7
Diyetisyene gidecem pazartesi.bir kilo icin bir daha gidemem...ve diyetin en onemli parcasini alacagim.koruma diyeti.yani hayatimizda genel olarak yememiz gerekenler,sanirimsizlede paylasirim...
Eline saglik afiyet olsuncanimBugün kalktım kendime diyet tatlı yaptım..
ya bi 60in altina insem 58 falan olsam bir icim rahatliycak bir yicem bir yicem
Oda olacak tabiki.. İşte o zaman daha bir dikkat gerekiyor..ya bi 60in altina insem 58 falan olsam bir icim rahatliycak bir yicem bir yicem
Siz ikiniz yarışa mı girdiniz ?bakalim hangimiz ilk 50 lerde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?