- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.721
hayirli ollsun ve verdigin kilolar kalici olsun canim tebrikler:))))))KIZLAR SELAMMMMM...
bugun sabah bildiğiniz üzere diyetisyendeydim ve koruma diyeti aldım:)
ideal kiloma ulaştım. peki ben sporu ve sağlıklı yaşamayı bırakacak miyim??? tabiki hayır...
diyetisyene tek gidişim 175 tl kızlar, üstelik eve de işe de uzak.20 tl de her seferinde taksi parası sırf gidiş.
yaklaşık 1200 tl m gitti:)
fazlası var eksiği yok.
ama ilk defa bu kararı verdiğim için çok mutluyum helali hoş olsun.
benim hayata yiyeceklere bakış açımı tamamen değiştirdi.. üstelik bir psikolog görevi gördü.
çok şey kattı hayatıma.
verdiğimde 10 kilocuk bişey,yani sıksam kendimi verebilirdim ama yapmadım yapamadım.:)
evett ilk uygun olduğumda koruma diyetinin fotosunu atacağım..
uzun biraz.
inşallah canım....hayirli ollsun ve verdigin kilolar kalici olsun canim tebrikler:))))))
bu durumda biz 1200 tl kardamiyiz
saka bi yana allah saglikdan ayirmasin insani, insallah kilolarimizi ve saglimizi koruyabiliriz
yanlis adres sanirimsbeden cim buhafta kilo vermem durdu cokk kacamak yaptm xunki kilom 89.500 gr
Tartı öncesi hiç iyi olmamış TuğbacımYarin 2 kg fazla cikabilirim annemin tartisi fazla cekiyi sanki ..bugunde bi dilim yas pasta yedim.. simdiye kadar kendi nefsime uymadim. bugun aman Be yeyim dedim
Aksam yemegi yemicem...offf. yemekte guzel yaaa..keske zayif olsak Demi
Oofff süpersin sen yaaKIZLAR SELAMMMMM...
bugun sabah bildiğiniz üzere diyetisyendeydim ve koruma diyeti aldım:)
ideal kiloma ulaştım. peki ben sporu ve sağlıklı yaşamayı bırakacak miyim??? tabiki hayır...
diyetisyene tek gidişim 175 tl kızlar, üstelik eve de işe de uzak.20 tl de her seferinde taksi parası sırf gidiş.
yaklaşık 1200 tl m gitti:)
fazlası var eksiği yok.
ama ilk defa bu kararı verdiğim için çok mutluyum helali hoş olsun.
benim hayata yiyeceklere bakış açımı tamamen değiştirdi.. üstelik bir psikolog görevi gördü.
çok şey kattı hayatıma.
verdiğimde 10 kilocuk bişey,yani sıksam kendimi verebilirdim ama yapmadım yapamadım.:)
evett ilk uygun olduğumda koruma diyetinin fotosunu atacağım..
uzun biraz.
Hahahyanlis adres sanirim
Kız yanlış yere yazmissinsbeden cim buhafta kilo vermem durdu cokk kacamak yaptm xunki kilom 89.500 gr
ay harikasin canim yaaa kiskansammiGÜNAYDIN GÜNAYDIN hanımlarbahar mevsiminin geldiği ve havaların iyice ısınmaya başladığı bir tartı gününe daha hoşgeldiniz..
Günün ilk kilo bildirimini açmış bulunmaktayım.. Eki Görüntüle 1808730
Tekrar bu kiloma geri donemek hayal gibiydi ama şimdi gerçek oldu..
Emek verdim sonuç aldım... Vakit güzel sonuçların keyfini çıkarma vaktidir..
Geçen hafta kilom 59.300
Ve bu hafta kilom 58.700
Giden kilo - 500 by by
canim sirada biz varizXanimlar sabahiniz xeyir.kilo veren herkesi tebrik edirem.beyaz-kelebek kaw mende 58 kq olam.
Kecen hefte 77.9
Bu hefte 76.8
Ayy asıl sen harikasın canım benimay harikasin canim yaaa kiskansammi
yok ama kiskanmayim imreniyorum sana muthissin...
inan sen olmasan birakmistim belkide iyiki varsin...
bende yapcam bende gorcem onlari
Sen bu kiloları 1 günde mi aldın, yada bir haftada 80 kilo olmadın degil mi ?Xanimlar sabahiniz xeyir.kilo veren herkesi tebrik edirem.beyaz-kelebek kaw mende 58 kq olam.
Kecen hefte 77.9
Bu hefte 76.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?