- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.701
yarisa girmedikde cunku artik kopma noktasindayim spor falan yapasim gelmiyor bide duzenim bozuldu saatler degisince...ama hanimefendi lokantalar kurabiyeler hic durmuyor birde ustune kilo veriyorOda olacak tabiki.. İşte o zaman daha bir dikkat gerekiyor..
Bende tekrar kilo alma korkusu kaygısı başladı..
Siz ikiniz yarışa mı girdiniz ?
Bende merakla bekliyorum.. Birbirinize iyi rakip oldunuz
Çoğu gitti azı kaldi Aynurcum..yarisa girmedikde cunku artik kopma noktasindayim spor falan yapasim gelmiyor bide duzenim bozuldu saatler degisince...ama hanimefendi lokantalar kurabiyeler hic durmuyor birde ustune kilo veriyor
bende bi kac gundur hazimsizim oyle yani
haklisin canim aslinda kisa surede cok kalorilik spor lazim bana...su ziplamali squat iyi ama squati yanlis yapmakdan cok korkuyorum, yarardan cok zarari olur..bir turlu kestiremedin dogrusunu gozume, diz ileri gitmiycek falan ya..belki yapiyorum dogru ama.emin olamiyorumÇoğu gitti azı kaldi Aynurcum..
Herkesin vücud yapısı farklı çalışıyor.. Biz biraz daha gayret edelim..
Hem madem sıkıldın biraz ara ver istersen diyeti bırak demiyorum ama değişik sporlar deneyebilirsin..
GÜNAYDIN MeleğimGunaydiiinnn kizlaarrr
Ne guzel bir guunn
Yarin tatile cikiyorum oglusumla kafa dagitmaya. Ulkemin bi ucundan bi ucuna gidecegiz. Yarin erkenden evden cikmamiz lazim. Onun icin kilo bildirimimi bugun yaptimmm
Ayyy 60 olmaya sonra 58 olmaya az kaldi
Yanina gidecegim arkadas bizim evde diyet yasak diyoama ben onu kandirip herhun yuruyuse cikartcam. Yediklerime dikkat edecegim.. Ins eve dondugumde kilo almamis hatta vermis olurum
Sizi seviyorummm
GÜNAYDIN Meleğim
Valla çok iyi senin adına çok sevindim..gittiğin yerde kilo verdiğini nasılda fark ederler hemen..
Bu arada tebrik ederim bol kaçamaklarına rağmen eksilerdesin
Iyi tatiller bop eğlenceler diliyorum..
Gunaydiiinnn kizlaarrr
Ne guzel bir guunn
Yarin tatile cikiyorum oglusumla kafa dagitmaya. Ulkemin bi ucundan bi ucuna gidecegiz. Yarin erkenden evden cikmamiz lazim. Onun icin kilo bildirimimi bugun yaptimmm
Ayyy 60 olmaya sonra 58 olmaya az kaldi
Yanina gidecegim arkadas bizim evde diyet yasak diyoama ben onu kandirip herhun yuruyuse cikartcam. Yediklerime dikkat edecegim.. Ins eve dondugumde kilo almamis hatta vermis olurum
Sizi seviyorummm
canim ayda bi kac kere kronik olarak yazip yazip gidiyorsun..öncelikle herkese mutlu sabahlar ve mutlu haftalar.sizi yakından takip ediyorum belki bana da bir ilham gelir diyeama yok anam yok bende azim irade yok.kilolarımla gerçekten başım dertte ama bende verme potansiyeli yok.hipotiroidi yüzünden aldım kiloları ve hayatımda hiç olmadığım kiloya geldim boyda olmayınca kilo daha bir farkediyor. bende aranıza katılabilir miyim? evde tartım yok en kısa zamanda alacağım bugün tartılıp güncel kilomu yazarım inşallah.ve inşalalh hepimiz veririz fazlalıklarımızı
kilolarımız yakın bende bugün 61,9 geldim, hedefimde 58, sanırım sizin hedefte 58 yani oda aynı [benim belki 56 da olabilir ama önce bi 58 göreyim dedim :))]
sizi yakın takibe aldım
bu arada iyi tatiller, tatilde k.hidrattan uzak kalabilirsen en azından yerinde sayarsın belki
Tesekkurler
Boyum 168... Ideal kilom 60 yaziyor canim ama bende ust kisim yok alt var. Onun icin 58 istiyorum simdilik, dahada dusebilir
Ayy yakin takipteysem daha cok dikkat edeyim kendime
Senin boy kac
ayyyy offf utandım resmen ya gerçekten de öyle canım ben kara kara düşünürken siz verdiniz bile bende sizinleyim artık eğer kabul ederseniz tabicanim ayda bi kac kere kronik olarak yazip yazip gidiyorsun..
kimse sana zayiflama tutama kendini demiyor...
yaziyoruz uygulamiyorsunn...
sen bos bos gecirirken biz 3 4 ayda 10ar kilo verdik yani...
sen karar vermedikden bogazini tutmadikdan sonra yazip yazip gitmenin manasi yok yani...
gram veremezsin bu sekilde...
kendineAy__Prensesi arkadasimdan daha iyi ornek bulamazsin...
napmamizi ne dememizi bekliyorsun merak ettim...
yani boyda kisaysa olmaz oyle adile nasit gibi olursun bi 5 10 seneye iyice....
ya demin bir arkadasimla konustum...oda calisio iki haftadir sabah 5 km yuruyup gunluk 1000 kalori bile almiomus ustune 2yuz gram almis...cozemedim yanlis olan seyi.ayyyy offf utandım resmen ya gerçekten de öyle canım ben kara kara düşünürken siz verdiniz bile bende sizinleyim artık eğer kabul ederseniz tabiuygulamaya gelince gerçekten uyguluyorum ama kilo gitmedikçe de yapma hevesim kalmıyor.
kaslar ödem yapmıştır, fazla uzun sürmez aldığını verir,biraz dinlenmesi lazımya demin bir arkadasimla konustum...oda calisio iki haftadir sabah 5 km yuruyup gunluk 1000 kalori bile almiomus ustune 2yuz gram almis...cozemedim yanlis olan seyi.
valla aynen ben belki onun kadar yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum ama olmuyor ya birde benim sorunlarım var belki de o yüzden buna o kadar bağlanamıyorum.şimdi bile mesajda tartışma eşimle ya anlamıyorum niye böyle of kusura bakma çok doluyum şuanya demin bir arkadasimla konustum...oda calisio iki haftadir sabah 5 km yuruyup gunluk 1000 kalori bile almiomus ustune 2yuz gram almis...cozemedim yanlis olan seyi.
Mutlaka ödem şişlik yapmış olabilir yada regl dönemi yakın olabilir..ya demin bir arkadasimla konustum...oda calisio iki haftadir sabah 5 km yuruyup gunluk 1000 kalori bile almiomus ustune 2yuz gram almis...cozemedim yanlis olan seyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?