- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.741
sen şimdi canım 17 kilomu verdin maşallahh sana yaa tebriklerrr....GÜNAYDIN GÜNAYDIN hanımlarbahar mevsiminin geldiği ve havaların iyice ısınmaya başladığı bir tartı gününe daha hoşgeldiniz..
Günün ilk kilo bildirimini açmış bulunmaktayım.. Eki Görüntüle 1808730
Tekrar bu kiloma geri donemek hayal gibiydi ama şimdi gerçek oldu..
Emek verdim sonuç aldım... Vakit güzel sonuçların keyfini çıkarma vaktidir..
Geçen hafta kilom 59.300
Ve bu hafta kilom 58.700
Giden kilo - 500 by by
Teşekkür ederim canımMaşallah canım ya sanki kilo vermeye programlanmış gibisin,. V zaten kilo vermediğin bir haftan olmadı. Topiği açmadan önce zaten diyorum ki kesin vermiştir. Verdiğin kilo yuda hiçbir zaman geri almadın mesela ben de öyle olmuyor. Bi hafta önce eksi çıktığım rakam öbür hafta geri gelebiliyor. Çözemedim dikkat ettiğim halde. Neyse canım senin ve kilo veren arkadaşların başarısını konuşmak daha iyi benim hiç iç açıcı bir durumum yok. Ben bu hafta o kadar dikkat etmedim. Aşırıya da kaçmadan tabii. 71.5bugünkü kilom, geçen hafta 72idim daha fazla bekliyordum çünkü önceki haftalar gibi çok dikkat etmedim.
Teşekkür ederim canımsen şimdi canım 17 kilomu verdin maşallahh sana yaa tebriklerrr....
Teşekkür ederim canım
Uzun sürede 4 aydır diyetteyim..
Bende cok çok teşekkür ediyorumCnm çok tebrik ederim, bi zamanlar ki halim aklıma geldiins omur boyu sağlıklı kilon sa kalırsın...
Sen sadece günde iki öğün şeklinde yiyorsun demi,? anladığım kadarıyla da sabahları mutlaka yumurta omlet ya da haşlama şeklinde , yanına yeşillik domates salatalık vs akşama da çorba yoğurtla geçiştiriyorsun ve mutlaka aç yatıyorsun???
Sen sadece günde iki öğün şeklinde yiyorsun demi,? anladığım kadarıyla da sabahları mutlaka yumurta omlet ya da haşlama şeklinde , yanına yeşillik domates salatalık vs akşama da çorba yoğurtla geçiştiriyorsun ve mutlaka aç yatıyorsun???
kız ben şeye takıldım tarçınlı süte Nasıl ceviz koyuyorsun?Şimdi sabah aç karnına limon ve elma sirkesi karşımı içiyorum ama Hergün değil 1 hafta içiyorum 3 gün ara veriyorum..
Evet günde 2 öğün besleniyorum çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum.. Kahvaltıda protein karbonhidrat alıyorum.. Ben meyvemi sabah yiyorum en 2 çeşit yiyorum ve üzerine tarçın ve yoğurt koyuyorum.. Elma olsun portakal olsun kivi olsun muz olsun mutlaka tarçın döküyorum.. sonra sade türk kahvesi içiyorum mutlaka tarçın koyuyorum..
Öğün aralarımı en 3 en az 4 saat uzatıyorum bu arada sadece su içiyorum bazende içtiğim suyun içine limon damlatıyorum..
Tekrar 4 saat aradan sonra akşam üzeri saat 4 gibi 1 su bardağı süte yarım çay kaşığı tarçın ekliyorum içiyorum.. İçine 1 tane ceviz koyuyorum harika oluyor şeker ihtiyacım kalmıyor ve iştahım kapanıyor..
Akşam yemeğini saat 7 olmadan yiyorum.. Genelde akşam yemeğimi evde olduğum zamanlar salata ve yoğurt çorba ile geçiriyorum.. Saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum sadece bitki çayları bazende yatarken süt içiyorum..
Mangal olarak tavuk balık yemeklerinde evde yapmıyorum dışarıda yiyoruz..
Evde pilav makarna börek yaptığım zaman sadece 2 kaşık yiyorum.. Börek 2 lokma alıyorum.. Salata cacık ağırlık veriyorum 2 porsiyon salata yerim.. Bol limonlu bol acılı.. Mercimek çorba yerim bol limonlu.. Metobolizma hızlanmasında yardımcı oluyor.. Baklagil evde yapıyorum kuru fasulye 1 porsiyon yerim nohut yemem.. Akşam yemeğinde asla ekmek yemem.. Sebze yemekleride 1 porsiyon yerim..
Akşamları meyve tatlı gibi atıştırmaliklar yemiyorum.. Yediğim zamanlar kendimi cezalandiriyorum yaptığım egzersizlere 15 dk daha ekliyorum..
Başka sorunuz varsa M Metebaturbegum75
İşde sabreden sürekliliği başarabilen çatır çatır veriyor anam, Maşallah tatlım..Şimdi sabah aç karnına limon ve elma sirkesi karşımı içiyorum ama Hergün değil 1 hafta içiyorum 3 gün ara veriyorum..
Evet günde 2 öğün besleniyorum çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum.. Kahvaltıda protein karbonhidrat alıyorum.. Ben meyvemi sabah yiyorum en 2 çeşit yiyorum ve üzerine tarçın ve yoğurt koyuyorum.. Elma olsun portakal olsun kivi olsun muz olsun mutlaka tarçın döküyorum.. sonra sade türk kahvesi içiyorum mutlaka tarçın koyuyorum..
Öğün aralarımı en 3 en az 4 saat uzatıyorum bu arada sadece su içiyorum bazende içtiğim suyun içine limon damlatıyorum..
Tekrar 4 saat aradan sonra akşam üzeri saat 4 gibi 1 su bardağı süte yarım çay kaşığı tarçın ekliyorum içiyorum.. İçine 1 tane ceviz koyuyorum harika oluyor şeker ihtiyacım kalmıyor ve iştahım kapanıyor..
Akşam yemeğini saat 7 olmadan yiyorum.. Genelde akşam yemeğimi evde olduğum zamanlar salata ve yoğurt çorba ile geçiriyorum.. Saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum sadece bitki çayları bazende yatarken süt içiyorum..
Mangal olarak tavuk balık yemeklerinde evde yapmıyorum dışarıda yiyoruz..
Evde pilav makarna börek yaptığım zaman sadece 2 kaşık yiyorum.. Börek 2 lokma alıyorum.. Salata cacık ağırlık veriyorum 2 porsiyon salata yerim.. Bol limonlu bol acılı.. Mercimek çorba yerim bol limonlu.. Metobolizma hızlanmasında yardımcı oluyor.. Baklagil evde yapıyorum kuru fasulye 1 porsiyon yerim nohut yemem.. Akşam yemeğinde asla ekmek yemem.. Sebze yemekleride 1 porsiyon yerim..
Akşamları meyve tatlı gibi atıştırmaliklar yemiyorum.. Yediğim zamanlar kendimi cezalandiriyorum yaptığım egzersizlere 15 dk daha ekliyorum..
Başka sorunuz varsa M Metebaturbegum75
Birde Türk kahvesine tarçın mı koyuyorum dedin orasını da anlamadım ilk kez duyuyorumİşde sabreden sürekliliği başarabilen çatır çatır veriyor anam, Maşallah tatlım..
Bir bardak sütü cezveye koyuyorum üzerine yarım çay kaşığı tarçın ekliyorum süt ve tarçın karışınca ocaktan alıyorum ılık oluyor sonra 1 yada 2 tane ezilmiş dövülmüş cevizi koyup karıştırıyorum..Ewet @
kız ben şeye takıldım tarçınlı süte Nasıl ceviz koyuyorsun?
Evet tarçınlı türk kahvesi hiç duymadın mi ?Birde Türk kahvesine tarçın mı koyuyorum dedin orasını da anlamadım ilk kez duyuyorum
Evet kesinlikle haklisin.. İşin sırrı istikrar.. !!İşde sabreden sürekliliği başarabilen çatır çatır veriyor anam, Maşallah tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?