- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.781
Bende seni öpüyorum MeleğimEki Görüntüle 1809471
Kizllaarrrr dayikiziyla pantalonlari degistik
3 yil once görüşmüştük en son. Ben 70, o 58 kiloydu
Simdi o 70 ben 61
Pantalonlar azcicik dar geldi bacaktan.zaten dize kadar tunik giyiyorum. Cok guzel oldu.Simdiki amacimm bu pantalonlari dahada iyi giymek
Diyete devammm
Cunku noluurr gitmeden banada verdirt diyor. Ona sok diy yaptiriyorum ilk sonra bizim gibi dicem. Yuruyus yapiyoruz. Dun yapamadık ama bugunden itibaren sporda yapacagiz evde
Istanbulda kilo almayacagim ins
Haftaya edirneye geciyorum. Ins ordada devam ederim
Arada girip okuyorum ama musait olamiyorum
Yarin sabahtan aksama teyzemde
Cumada dayimdayim. Ins ye diye zorlamazlar.eger kiii dikkat edersen haftasonu kacamak yapacagim ogle saatlerinde
Opuyorum hepinizi
canım spora giderken kızını kime bırakıyosun ?Yarım çay kaşığı ilave ediyorum..
Sen ilk yapacaksan biraz daha az ekleyebilirsin..
Ben şimdi spora gidiyorum
canim 60 altini diyete alamiyoruzKızlar kilom 57buçuk 58 arası 1buçuk 2kg vermem lazım .burda motive oluyorum benide araniza alın
Hoşgeldin bahar, zaten kilolu sayılmazsın ki ?Kızlar kilom 57buçuk 58 arası 1buçuk 2kg vermem lazım .burda motive oluyorum benide araniza alın
Kızımla birlikte gidiyorumcanım spora giderken kızını kime bırakıyosun ?
çok güzel ya.Kızımla birlikte gidiyorum
Çalışan bayanlar için durum farklı tabiki..çok güzel ya.
ben sabah 7 de evden cık aksam 7 de evdeyim
Hayirli sabahlar hayirli kandiller..yazamiyorum annemlerdeyim.burada zaman nede guzel geciyor.hep aklimdasiniz.bu arada gulcum annen nasil canim iyi oldumu.acil sifalar diliyorum bebem.
bravo tebrikler maşallah hangisini desem önce bilemedimKızımla birlikte gidiyorum
cümlemizin amin mübarek olsun
aynen bndeeçok güzel ya.
ben sabah 7 de evden cık aksam 7 de evdeyim
Annem çok iyi şükürler olsun.. Potoloji sonuçlarıda temiz çıktı.. Kendiside yavaş yavaş iyileşiyor..Hayirli sabahlar hayirli kandiller..yazamiyorum annemlerdeyim.burada zaman nede guzel geciyor.hep aklimdasiniz.bu arada gulcum annen nasil canim iyi oldumu.acil sifalar diliyorum bebem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?