Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizllaarrrr dayikiziyla pantalonlari degistik
3 yil once görüşmüştük en son. Ben 70, o 58 kiloydu
Simdi o 70 ben 61
Pantalonlar azcicik dar geldi bacaktan.zaten dize kadar tunik giyiyorum. Cok guzel oldu.Simdiki amacimm bu pantalonlari dahada iyi giymek
Diyete devammm
Cunku noluurr gitmeden banada verdirt diyor. Ona sok diy yaptiriyorum ilk sonra bizim gibi dicem. Yuruyus yapiyoruz. Dun yapamadık ama bugunden itibaren sporda yapacagiz evde
Istanbulda kilo almayacagim ins
Haftaya edirneye geciyorum. Ins ordada devam ederim
Arada girip okuyorum ama musait olamiyorum
Yarin sabahtan aksama teyzemde
Cumada dayimdayim. Ins ye diye zorlamazlar.eger kiii dikkat edersen haftasonu kacamak yapacagim ogle saatlerinde
Opuyorum hepinizi

Bende seni öpüyorum Meleğim

Güzel haberlerle geldin devamida gelir inşallah..

İşte bu gerçekten zayıf birisi olmanın hissi bu..

Tatilin çok keyifli geçiyor.. Dayı kızına selamlar canım

• karatay#saglik#canankaratay#karataydiyetiYUMURTA HAYAT KURTARIR NASIL, NE ZAMAN, NE KADAR YİYELİM Yumurtayı, köy tereyağı veya soğuk sıkım sızma zeytinyağıyla menemen de yapabilirsiniz, peynirli omlet de. Önemli olan yumurta ve yağların yanmaması ya da kavrulmaması… Yumurta az pişmiş olacak, kayısı kıvamında olabilir, rafadan olabilir ya da yoğurt, sarımsak ve zeytinyağıyla çılbır yapılabilir, nefis ve doyurucu olur. Peynirli omlet olabilir. Pastırmalı yumurta olabilir. Ancak burada fabrikasyon ortamda üretilmiş sucuk, salam, sosis gibi karışık cinsli işlem görmüş kırmızı etten bahsetmiyorum. Çünkü bunlar yenmemeli… Yumurtayı katı olarak haşlarsak, hani pikniğe gittiğimizde yaptığımız gibi, sarısının etrafı gri-yeşil renk olursa, işte o yumurta sarısı artık doğal bir yumurta sarısı değil! Kanserojen kimyasal maddelere dönüşmüştür. Zaten ağzımıza aldığımızda un ufak olur, ağzımızın içinde yayılır ve yapışır. İşte asıl zararlı ve tehlikeli olan yumurtanın pişirilme şekli! Doğal ve az pişmiş yumurtanın hiçbir zararı yok… Sahanda yumurta yasak değil, tereyağı ya da soğuk sıkma sızma zeytinyağıyla yaparsak az pişirmek şartıyla! Yumurtanızın içine zeytin, beyaz peynir veya eski tip kaşar peyniri ekleyebilirsiniz. Nefis lezzetli oluyor, öneririm. Ama maalesef ekmekten uzak duracaksınız!

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
    Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı
    Karatay Sağlık Kitapları Yazarı

Hayirli sabahlar hayirli kandiller..yazamiyorum annemlerdeyim.burada zaman nede guzel geciyor.hep aklimdasiniz.bu arada gulcum annen nasil canim iyi oldumu.acil sifalar diliyorum bebem.
Annem çok iyi şükürler olsun.. Potoloji sonuçlarıda temiz çıktı.. Kendiside yavaş yavaş iyileşiyor..

Sağol tatlım

Bugün Kandil günü diye oruç tuttum.. Geceden sahura kalktım.. Büyük bir kase yoğurt ve salatalık yedim..

Saat 19 gibi akşam yemeğini yedim..

Tarhana çorbam salatam ve püre yatağında tavuk sote..

Oruç beni biraz zorladı.. Allahım kabul etsin.. Amin..

Canlar asıl zor olanda bu son 2 3kiloyu vermek işte
Ben bundan 8 9 yıl önce 25kg verdim 2sene içinde.ozmndan beri 55 57arasiydim buarada boyum 158.
Hamilelikte aldım sonra verdim derken oğlum 3yaşînda ben ise 57bucuk 58arasiyim ama son kilolarimi motive olupta veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…