Kendim Diyetim. ( resimli)

Yaaa işte öyle ben sporumu bırakmadım ama yememden de maşallah hiççç geri kalmadım iki güne bir yaş kekler kurabiyeler börekler makarnalar dolmalar vs vs...
Ondan sonra da ağlarım tabi "ben niye kilo veremiyorummmm diye" aradaki fark büyük fark"BOĞAZI TUTMAKK" benden giden 6 kilo senden giden 17 kilo

Kizlar mrb..oncelikle gulcum harikasin yine iyiki varsin canim benim.bu haftaki kilom73.5 im.gecen hafta 72.1 dim.iki sebep var tarti fazla cikartiyor olabilir.ikincisi burada sislik yasiyorum..yoksa sadece bigun pasta yedim ardina evi sildim kizlar.3gunde mumkun deil benim 2kilo almam.evde 70.5 i bile gordum yaa

Yani şimdi emzirmekte olduğun bir bebeğin var illaki yemek zorundasın zaten aç kalarak kilo verilmiyor vücud direnç yapıyor..
Sütun kalitesi düşsün istemezsin dediğim gibi bende emziriyorum ve herşeyden yiyorum. Sağlıklı olan manavdan aldığım taze yeşillikleri yiyorum..

4 aydır aburcubur ağzıma almıyorum.. 17 kilo gitti ama benimde nefsim baya köreldi midem küçüldü iradem güçlendi..

Sende acele etme işin içine bebeğin beslenmesi girince durum farklı bir hal alıyor.. Kilon yavaş yavaş gitsin spor yaptığın için kalıcı olur..

Ahh Tuğbacım..
Kesin ödem yaptın sen.. Turşu ve tuzlu şeyler mi yedin naptın. ? Bol bol maydonoz yemelisin tatlım eğer şişkinlik ve ödem varsa vücudun atar..

Cevabiniz icn tesekkurler

bugün bende deneyeceğim bakalım nasıl olcak, ne kadar tarçın atıyosunuz acaba??

ya bende ip atlamak istiyorum ama başaramıyorum, baldırlarım ağrıyo kilolarca yük bağlamışlar gibi ağırlaşıyo zıplayamıyorum
ne güzel yağlar löp löp gidiyor...
günlük 1000 tane atlıyordum. o yüzden alışmıştım:)
hatta tersten bile atlıyorum hızlı hızlı.
evde dubleks ohhh

ne güzel yağlar löp löp gidiyor...
günlük 1000 tane atlıyordum. o yüzden alışmıştım:)
hatta tersten bile atlıyorum hızlı hızlı.
evde dubleks ohhh
ne güzel yaa, bende spor yaparken habire alt kata bakıyorum evdelermi,cam,ışık açık mı?
spor yaptığım odaya gelmişlermi kasılıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…