- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.761
Yaaa işte öyle ben sporumu bırakmadım ama yememden de maşallah hiççç geri kalmadım iki güne bir yaş kekler kurabiyeler börekler makarnalar dolmalar vs vs...Evet kesinlikle haklisin.. İşin sırrı istikrar.. !!
Sonrasında diyet ve spor birbirini tamamlıyor...
Bende diyete başladığımda 4 ay önce Seda ile hemen hemen aynı kilodaydım..
Başka bir topikte karşılaştık o zamanlar ikimizde leslie yapıyorduk:)) heheh:))
Hergün yazıyorduk ne kadar yaptığımızı:))
Yani şimdi emzirmekte olduğun bir bebeğin var illaki yemek zorundasın zaten aç kalarak kilo verilmiyor vücud direnç yapıyor..Yaaa işte öyle ben sporumu bırakmadım ama yememden de maşallah hiççç geri kalmadım iki güne bir yaş kekler kurabiyeler börekler makarnalar dolmalar vs vs...
Ondan sonra da ağlarım tabi "ben niye kilo veremiyorummmm diye" aradaki fark büyük fark"BOĞAZI TUTMAKK" benden giden 6 kilo senden giden 17 kilo
Ahh Tuğbacım..Kizlar mrb..oncelikle gulcum harikasin yine iyiki varsin canim benim.bu haftaki kilom73.5 im.gecen hafta 72.1 dim.iki sebep var tarti fazla cikartiyor olabilir.ikincisi burada sislik yasiyorum..yoksa sadece bigun pasta yedim ardina evi sildim kizlar.3gunde mumkun deil benim 2kilo almam.evde 70.5 i bile gordum yaa
Cevabiniz icn tesekkurlerŞimdi sabah aç karnına limon ve elma sirkesi karşımı içiyorum ama Hergün değil 1 hafta içiyorum 3 gün ara veriyorum..
Evet günde 2 öğün besleniyorum çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum.. Kahvaltıda protein karbonhidrat alıyorum.. Ben meyvemi sabah yiyorum en 2 çeşit yiyorum ve üzerine tarçın ve yoğurt koyuyorum.. Elma olsun portakal olsun kivi olsun muz olsun mutlaka tarçın döküyorum.. sonra sade türk kahvesi içiyorum mutlaka tarçın koyuyorum..
Öğün aralarımı en 3 en az 4 saat uzatıyorum bu arada sadece su içiyorum bazende içtiğim suyun içine limon damlatıyorum..
Tekrar 4 saat aradan sonra akşam üzeri saat 4 gibi 1 su bardağı süte yarım çay kaşığı tarçın ekliyorum içiyorum.. İçine 1 tane ceviz koyuyorum harika oluyor şeker ihtiyacım kalmıyor ve iştahım kapanıyor..
Akşam yemeğini saat 7 olmadan yiyorum.. Genelde akşam yemeğimi evde olduğum zamanlar salata ve yoğurt çorba ile geçiriyorum.. Saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum sadece bitki çayları bazende yatarken süt içiyorum..
Mangal olarak tavuk balık yemeklerinde evde yapmıyorum dışarıda yiyoruz..
Evde pilav makarna börek yaptığım zaman sadece 2 kaşık yiyorum.. Börek 2 lokma alıyorum.. Salata cacık ağırlık veriyorum 2 porsiyon salata yerim.. Bol limonlu bol acılı.. Mercimek çorba yerim bol limonlu.. Metobolizma hızlanmasında yardımcı oluyor.. Baklagil evde yapıyorum kuru fasulye 1 porsiyon yerim nohut yemem.. Akşam yemeğinde asla ekmek yemem.. Sebze yemekleride 1 porsiyon yerim..
Akşamları meyve tatlı gibi atıştırmaliklar yemiyorum.. Yediğim zamanlar kendimi cezalandiriyorum yaptığım egzersizlere 15 dk daha ekliyorum..
Başka sorunuz varsa M Metebaturbegum75
Bende rica ederimCevabiniz icn tesekkurler
bugün bende deneyeceğim bakalım nasıl olcak, ne kadar tarçın atıyosunuz acaba??Eki Görüntüle 1809269
Bu sabah güne kahve içerek başlıyorum.. Sade türk kahvesi ama tarçın ilaveli..
Müthiş bir antioksidan , bağırsakları düzenliyor ve gün boyu vücudun yağ yakmasına yardımcı oluyor..
Yarım çay kaşığı ilave ediyorum..bugün bende deneyeceğim bakalım nasıl olcak, ne kadar tarçın atıyosunuz acaba??
tamam çok sağolun, hadi kolay gelsin sizeYarım çay kaşığı ilave ediyorum..
Sen ilk yapacaksan biraz daha az ekleyebilirsin..
Ben şimdi spora gidiyorum
Teşekkür ederim, sanada ariyet olsun..tamam çok sağolun, hadi kolay gelsin size
ben kilolarımın büyük kısmını hatta yan yağlarımı ip atlayarak verdim.Eki Görüntüle 1809271
Kısa yoldan ama en etkili yoldan gidelim.. Bugün ip atlayalım iyi bir kardio..Eki Görüntüle 1809272
ya bende ip atlamak istiyorum ama başaramıyorum, baldırlarım ağrıyo kilolarca yük bağlamışlar gibi ağırlaşıyo zıplayamıyorumben kilolarımın büyük kısmını hatta yan yağlarımı ip atlayarak verdim.
bu arada foto eklemeyi beceremiyorum
ne güzel yağlar löp löp gidiyor...ya bende ip atlamak istiyorum ama başaramıyorum, baldırlarım ağrıyo kilolarca yük bağlamışlar gibi ağırlaşıyo zıplayamıyorum
ne güzel yaa, bende spor yaparken habire alt kata bakıyorum evdelermi,cam,ışık açık mı?ne güzel yağlar löp löp gidiyor...
günlük 1000 tane atlıyordum. o yüzden alışmıştım:)
hatta tersten bile atlıyorum hızlı hızlı.
evde dubleks ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?