- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.801
Allah kabul etsinEki Görüntüle 1810213 Bugün Kandil günü diye oruç tuttum.. Geceden sahura kalktım.. Büyük bir kase yoğurt ve salatalık yedim..
Saat 19 gibi akşam yemeğini yedim..
Tarhana çorbam salatam ve püre yatağında tavuk sote..
Oruç beni biraz zorladı.. Allahım kabul etsin.. Amin..
Amin şekerim sağol..Allah kabul etsin
Evet canım aynen nasıl da biliyorsun merak edeceğimizi... Bak ne aklıma geldi sen hani bize önceki sonraki resmini gösterecektin.. Before afterYarın misafirim var arkadaşlar.. Full hazırlık içindeyim..
Yarın belki topige gelemem ama ikramların fotosunu çekerim sizlere ..
Bilirim merak edersiniz şimdi siz :))
Aklımdasınız , unutmadım..Evet canım aynen nasıl da biliyorsun merak edeceğimizi... Bak ne aklıma geldi sen hani bize önceki sonraki resmini gösterecektin.. Before after
Benim oglen oluyor oyle birazcik yiyim diyorum sonra ne varsa zaten yedim deyip herseyi yiyorum.bi kackere yeyip pisman olduktan sonra bidaha yapmiyosun:) o an hemen kendime salatalik domates marul guzelce bi salata yapip yiyorum.tutuyorum kendimi.sonra geciyor zaten.sizinde acikinca basiniz donuyo gibi olup bir anda bi suru sey yiyesiniz gelip sabrediomusunuz?????????????
ay cok mantikli ya benimde yesillik hic bulunmaz evde bozulur bitiremem diye almiyorum....alicam ama bundan sonra cok harika fikirBenim oglen oluyor oyle birazcik yiyim diyorum sonra ne varsa zaten yedim deyip herseyi yiyorum.bi kackere yeyip pisman olduktan sonra bidaha yapmiyosun:) o an hemen kendime salatalik domates marul guzelce bi salata yapip yiyorum.tutuyorum kendimi.sonra geciyor zaten.
Daimi yazarım tabiiki cūnkū motive oluyorum burada ve sūrekli yazabilcegim biryer ariyordum.Amin şekerim sağol..
Daimi yazacaksan gel.. Sonra bende katılayım diyenler çok oluyor
Kimseyi almıyoruz
Buara bende o moddayımBenim oglen oluyor oyle birazcik yiyim diyorum sonra ne varsa zaten yedim deyip herseyi yiyorum.bi kackere yeyip pisman olduktan sonra bidaha yapmiyosun:) o an hemen kendime salatalik domates marul guzelce bi salata yapip yiyorum.tutuyorum kendimi.sonra geciyor zaten.
Canım yaaa ne guzel2 harika çıtır görünüyorsun.. Önceki halin baya olgunsu..Kaptan ben bi oncesi sonrasi foto patlasayim
Sira sendeeee
Her goren yeter diyor ama 58 olana kadar devam. Simdi 61.5 kilom
Bedenime uygun pantalon aldim. Tunikte alacagim ins.uzerimdeki bol geliyor
Eki Görüntüle 1810825
ayy masanda benim evimdeki masamdanmisEki Görüntüle 1810879 Bugün ki misafirlere hazırladigim ikram tabağım. Börek tuzlu kurabiye ve irmik top yemedim..
Çiğ köfte dolgu kek ve milföy pasta yedim.
Benim de bu hafta canim tatli seyler istiyodu normalde hic yemem ama ictigim suyun icine bitane cubuk tarcin atiyorum aksama kadar onu iciyorum.ben bide diyelim kahvenin yaninda lokum yedim bitane yarim saat yuruyorum yada kendime diyorum eger bunu yersen bi saat fazla yurursun deyip yemiyorum.dun esim cigkofte almis dayanamadigim tek sey iki tabak yerim olsa.esime dedim sen bitir bunu.baktim tutamiyacam kendimi hemen spor yapmaya basladim ondan sonra zaten geciyo onemli olan biraz sabretmekBuara bende o moddayım
Adetim yaklaştı feci bir açlık olduğunda salatalık havuç ard arda ev yapımı yoğurt ūstūne karnımı onlarla şişiriyorum
Cok fit ve guzel gorunuyoKaptan ben bi oncesi sonrasi foto patlasayim
Sira sendeeee
Her goren yeter diyor ama 58 olana kadar devam. Simdi 61.5 kilom
Bedenime uygun pantalon aldim. Tunikte alacagim ins.uzerimdeki bol geliyor
Eki Görüntüle 1810825
aynen hic degilse yeme bitirme diye cingar cikarmiyorum bende artikBenim de bu hafta canim tatli seyler istiyodu normalde hic yemem ama ictigim suyun icine bitane cubuk tarcin atiyorum aksama kadar onu iciyorum.ben bide diyelim kahvenin yaninda lokum yedim bitane yarim saat yuruyorum yada kendime diyorum eger bunu yersen bi saat fazla yurursun deyip yemiyorum.dun esim cigkofte almis dayanamadigim tek sey iki tabak yerim olsa.esime dedim sen bitir bunu.baktim tutamiyacam kendimi hemen spor yapmaya basladim ondan sonra zaten geciyo onemli olan biraz sabretmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?