Kendim Diyetim. ( resimli)

aynen hic degilse yeme bitirme diye cingar cikarmiyorum bende artik
bitiriyorum ben bunu diyo mesela ben bitiiiirrrr
Demi .
önceden diyorumki ne kadar gözum acmis fazla fazla alip bide kotu olmasin diye yiyodum.simdi 2 cogkofte gozume okadar fazla geliyoki.
benim yaptigim yanlis aman cope gitmesin kotu olmasin diye yemek.bide fazla yapiyodum yenir diye bana kaliyodu hep.simdi 3 gun de beklese yemek dolapta copede gitcek olsa yemiyorum.
ben nezaman diyete baslasam esimde basliyo ben nezaman yesem oda yiyo ondanda rahat oldugum icin yemek derdim yok.

Aynen bende bu yazdıklarına katılıyorum..

Sırf artan kalan yiyecekler yüzünden kilo alıyormuşum tabi birde doğum kilolarımda var..

Aman kalmasın yazık çöpe gitmesin diye yediğim zamanlar oluyordu.. Öyle öyle mide genişledi iştah açıldı falan derken baktım gidiyor ve artık evde misafir gelmedikçe hamurişi yapmamaya karar verdim.. Evde yemek pisirdigim tencereleri küçülttüm , yemek aldığım tabakları küçülttüm kalan yemek olsa bile asla bitirmek için yemedim kendime söz verdim nefsime hakim oldum..

Kalan yemekleri balkonda küçük bir kap var oraya koyuyorum kuşlar naspileniyor.. Eğer yemekleri fazla yaptığım olduysa bir tabak komşulara ikram ediyorum böyle daha iyi oluyor..

Herşeyin bir çaresi var en önemlisi keskin karar alabilmek..!

günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım. Güne limon suyu ve elma sirkesi karşımı içerek başladım..
Dünkü kaçmaktan sonra bu cardio ve piltes programını yaptım. İnanılmaz terledim çok iyi oldu..
Birazdan kahvaltımı yaparım en hafif şekilde atlatmaya çalışırım..

ayy masanda benim evimdeki masamdanmis evimi ozledim esyalarimi ozledim yaaa

bak yiyecekleri gormedim bile artik degistim

gunaydin bu arada zayif arkadaslarim
Canımsın yaa.. Geçecek inan düzelecek herşey yoluna girecek tatlım biraz daha sabır sebat edelim Allaha tevekkül edelim arkadaşım
Sen güçlü bir annesin.

Günaydın arkadaşlarım viyolet Life güzel incelmişsin tebrikler . Canım seninde ikramlıkların çok güzel görünüyordu, eline sağlık. Bişey sorcam ben bu limonlu suyu çok denedim sütümü azaltıyor gerçekten, o yüzden hiç içmiyorum seninkini azaltmıyor mu.

canimm o B beyazmelek0116 :)))

Evet haklisin.bu sefer kesin kararliyim ne olursa olsun birakmiyacam.simdiden 8 kg gitti bile.mayisin ortasina kadar en kotu ihtimalle 65 olmam lazim.o yuzden biraz sıkı tutuyorum kendimi.az yiyip cok spor yapiyorum.vucut alisti zaten harekete tempoya fazla zorlanmiyorum.

Teşekkür ederim beseye mm

Yooo aksine ben çok faydasını gördüm gerçekten yağ yakımı yapıyor.inanarak içiyorum..

Neten çok araştırdım hiç biryerde emziren anneler içemez gibi yazılar okumadım..

Çok iyi vermişsin 8 kilo gitmiş bile.. Tebrik ederim canım.

Sıkı bir diyet ve spor yaptığın zaman kesin kısa zamanda sonuç alırsın.. Benide artık yürüyüşler etkilemiyor zor programlar yapıyorum iyi ter atıyorum işte o zaman yoruluyorum..

Kararlı ve istikrarlı olman hoşuma gitti.. Sevdim :)

Tesekkurederim.
verdikce vucutta toparlandikca daha bi motive oluyosun.yaza elbise giymek istiyorum:)

Tesekkurederim.
verdikce vucutta toparlandikca daha bi motive oluyosun.yaza elbise giymek istiyorum:)
Evet aynen .. Sonuç aldığını gördükçe mutlu oluyor insan.. İstediğin giyisileri giyinmenin mutluluğu tarif edilemez..

Artık bedenn arama sorunsalı kalmıyor..

Aynen beninde eşim kahvalti tarzi daha çok sevdiginden bazen yenek bile yapniyorum ben nesfit yiyorum sůtle veya yogurtla.oda çay ile yiyo bişiler.
birkacgūndūr oda diyette.gecen dedj cigköftemi alsak dedim beni baştan çikarma sende yeme :)

nesfitlerin falan saglikli oldugunu dusunmuyorum..
bende cok istemistim almayi ..
markette kalori degerine bakinca boyle kalmistim

Yemedim valla dun cigkofte 4 birakmis dedim onlarida ye.
Yememis bu sabah atildi mecbur.
valla iyi kotu zor kotek veriyorum zaten kararliyim azimliyim istikrarliyim
kimse hicbisey motivasyonumu bozamaz

nesfitlerin falan saglikli oldugunu dusunmuyorum..
bende cok istemistim almayi ..
markette kalori degerine bakinca boyle kalmistim
Dozunda yedigin sūrece gayet gūzrl kilo verirsin.tabiikide bir öğūnde onu yiyorsam digerinde dikkat edip sebze zeytin yumurta yiyerek dengeliyorum
Ayricada yillardir yerim arada bi ve gayet saglikliyim cicim :)

Dozunda yedigin sūrece gayet gūzrl kilo verirsin.tabiikide bir öğūnde onu yiyorsam digerinde dikkat edip sebze zeytin yumurta yiyerek dengeliyorum
Ayricada yillardir yerim arada bi ve gayet saglikliyim cicim :)
saglikli degil derden gozleri portletip dalak buyumesi manasinda degildi tabii...kalori diyet acisindan bana gore gereksiz...sacma sapan bir para tuzagi BENCE...
bende cok severim ozellikle corn flakesi almadim aylardir tabiki...yanlislarimin farkina vardim...kilo vermeyi birakicak olursam alirim birgun...
onun yerine yulaf ezmesi yemek daha mantikli BENCE...

merhaba nesfit çokta sağlıksız değil sanırım benim listemde var.
şöyle...
1paket form bisküvi =4 yemek kasıgı yulaf ezmesi=6 yemek kaşığı nesfit şeklinde (koruma programında.)
yani tüketilebilirler listesinde.önceden bende tüketmezdim ama önerince tükettim tabi tercihimi yulaftan yana kullanıyorum.

bu arada eğer çiğköfte yemişsseniz o gün bu yukarda yazdıklarımı artı çorba/pilav/makarna gurubunu ve ceviz fındık badem gurubunu yememeniz gerek:) o zaman dengeliyormuşuz.6 adet etsiz çiğköfte için gün içinde bunlardan vazgeçiyorsunuz. ben 1 yada 2 yiyorum. hepsinden vazgeçmiyorum.: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…