- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.841
allah sifa versin tez zamanda canım..senin ve annen adına sevindimAnnem çok iyi şükürler olsun.. Potoloji sonuçlarıda temiz çıktı.. Kendiside yavaş yavaş iyileşiyor..
Sağol tatlım
hosgeldin komsummm:)gunaydın bayanlar ben geldim...
oooo ne dersin tartım bozulmus canım dun eve girdim hemen geçtim tartıya tartıda ne yazı var ne biişey...aksam piline bakcam ama yarın fazla olurum takıldım bebem gitmiyor...hosgeldin komsummm:)
naptin yarina suprizler varmi
canim cikar beklet pilini az sonra tak geri bi dene:)oooo ne dersin tartım bozulmus canım dun eve girdim hemen geçtim tartıya tartıda ne yazı var ne biişey...aksam piline bakcam ama yarın fazla olurum takıldım bebem gitmiyor...
Merhaba canım..merhaba nesfit çokta sağlıksız değil sanırım benim listemde var.
şöyle...
1paket form bisküvi =4 yemek kasıgı yulaf ezmesi=6 yemek kaşığı nesfit şeklinde (koruma programında.)
yani tüketilebilirler listesinde.önceden bende tüketmezdim ama önerince tükettim tabi tercihimi yulaftan yana kullanıyorum.
bu arada eğer çiğköfte yemişsseniz o gün bu yukarda yazdıklarımı artı çorba/pilav/makarna gurubunu ve ceviz fındık badem gurubunu yememeniz gerek:) o zaman dengeliyormuşuz.6 adet etsiz çiğköfte için gün içinde bunlardan vazgeçiyorsunuz. ben 1 yada 2 yiyorum. hepsinden vazgeçmiyorum.: )
Maşallah sanaYemedim valla dun cigkofte 4 birakmis dedim onlarida ye.
Yememis bu sabah atildi mecbur.
valla iyi kotu zor kotek veriyorum zaten kararliyim azimliyim istikrarliyim
kimse hicbisey motivasyonumu bozamaz
Teşekkür ederim.. Bir parça faydam olduysa ne mutlu bana:)Nuw olsun.her gun seni izleyirem yazdiqlarini maraqla oxuyuram.menim ucun cox ezimli iradeli bir xanimsiniz.
harikasın bebem bi ara 69 dun fotonu paylasmıstın simdi sende inanamıyosundur:)Edirne yolcusu kalmasiiinnn
Gecen hafta 61.5
Bugun 61.1 (-400gr)
Ins edirnedede diyetimi bozmam
GÜNAYDIN Tuğbacım:)gunaydın kızlar guncel kilom 72,5 geçen hafta 73,5 dim..hala adananın şişkinliğini atamadım özüme donmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?