Kendim Diyetim. ( resimli)

oooo ne dersin tartım bozulmus canım dun eve girdim hemen geçtim tartıya tartıda ne yazı var ne biişey...aksam piline bakcam ama yarın fazla olurum takıldım bebem gitmiyor...
canim cikar beklet pilini az sonra tak geri bi dene:)
dur bakalim insallah supriz cikar

Merhaba canım..
Ben diyetimde hiç paketli ürün kullanmadım ne yediysem hepsini burda resimli paylaştım.. Ben bir tek musli yedim.

Sizler çalışan bayanlar sabah hemen pratik şekilde hazırlayıp yiyebiliyorsunuz.. Neden olmasın. ?

Bende çiğ köfte yediğim zaman başka hiç birşey yemiyorum.. Hem etli hem fermante olsun içinde baya bir malzeme var cevizli yağlı yapılıyor ve çok doyuru olur. Yanında birtek yeşillik yerim.

o gün hakkım olan ekmek ve kuruyemiş hakkımı yemem zaten bulgur ile yapıldığı için protein ve şeker içeriyor.. İnanılmaz tok tutuyor..

1 haftalik istanbul maceramin yarin sonuna geliyorum
Yarin edirneye kanksimin yanina gidecegim kizlaarr
Sabah ins bende kilo bildirimimi yapacagim. Gecen hafta 61.5 tum... Kilo aldigimi dusunmesemde cokta verdigimi dusunmuyorum. Bakalim yarin tarti ne dicek. 100 200 gr dahi cok iyi. Bilirsiniz tatilde diyet zor
Opuyorum hepinizi
Hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…