Kendim Diyetim. ( resimli)

gunaydin bebekler

gecen hafta 62.4
bu hafta 61.3
-1.1 kg
insallah 5 li rakamlara az kaldi,
bir an once kavusmak dilegiyle...
darisi hepinizin basina
@tuanairem @beyazmelek0116
tebrik ediyorum sizide gezmelere ragmen iyisiniz

Sanada GÜNAYDIN can

Bu hafta en güzel sonuç senden geldi. Tebrik ediyorum seni

5 li rakamlar uzak değil 2 haftaya seninde tartında olacak inşallah

harikasin gullerin en guzeli
ama sanirim verdikce bu kilo verme sevdasi dahada artiyor
napmayi dusunuyorsun durcakmiyiz
gerci korumaya gectim demistin demi
Sağol tatlım canım benim

Dediğin gibi bırakmak istemiyorum Alıştım böyle çok iyiyim.. Artık diyet şeklinde değilde sağlıklı beslenme olarak devam edicem çünkü tekrar kilo almaktan korkuyorum

Sizleride bırakmak istemiyorum yine hep birlikte bu yolda devam.. Hepimiz hedefe ulaşana kadar burda birbirimizin yanında olacaz

Günaydın arkadaşlar bende hafta sonu antep teydim, eşimin tarafında, sanırım bana da gezmeler iyi geliyor, Antepin güzel yemeklerine rağmen geçen hafta 71.5dum bugün 70.7 giden - 800gr. . İyi geldi bu bana 6lı rakamları bir görsem oturup ağlıycam. Bir aydır kilom aynıydı düşüşe geçtik şükür.

Hayırlı olsun canım hedefin darısı başımıza

Yaşasın yaşasın mucize gibi birşey oldu galiba..

Tebrik ediyorum seni..

Günün en guzel haberi 6 lı rakamları görmeye az kaldı

Eki Görüntüle 1813296 ya ben dayanamadim kurabiye yaptim yedim 3 tane ceviz kadar falan..
of ya ama gunlerdir tutuyorum kendimi ..
kacamak yapmamistim sporumuda cok yaptim bugun simdi kilomu alcam
Eki Görüntüle 1813295
Oofff yaaa bu nasıl güzel kurabiye böyle.. Nar gibi kızarmış yememek için dayanmak zor olsa gerek..

Olsun Aynurum o kadardan birşey olmaz.. Tartı günü eksileri görme ödülün kurabiye olsun devamı gelmediği sürece kilo almazsın.. Sadece kilo vermen biraz yavaşlar o kadar..

Hem çok iyi kalori yakmışsın..

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…