Kendim Diyetim. ( resimli)

ayyy canim hep diyorum iyiki varsin...
iyiki allah seninle karsilastirmis yoksa onca kiloda eminim gitmeyecekti pes edecektim...
icimi rahatlattin azda olsa...
asil mesele siskinlik hissetmek bu hissi sevmiyorum aksamlari o yuzden genelde 5den sonra hic birsey yemiyorum, bu bile rahatsiz etti inan...
cay iceyim bir iki bardak belki rahatlatir

Sende iyiki varsın, iyiki bu topiktesin arkadaşım

Hepimizin hayali fitt bir anne olmak ve o yolda ilerlemek.. Sen bu hayali gerçeğe çevirmek istedin ben vesile oldum yani sen kilo vermeyi gerçekten içten istiyordun ve oldu..

Kimse bir insana istemediği birşeyi zorla yaptiramaz bunu kendisinin istemesi lazım.. !
Sen kilo vermeyi istedin, fazlalıklardan kurtulup daha güzel giyinmeyi görünmeyi seçtin..

Evet akşamları bendede şişkinlik oluyor sanki tencere dolusu yemek yemişim gibi oluyorum.. Sanırım fazla su içiyorum ondan oluyor.. 3 lt içiyorum bazen daha fazla oluyor..

Bende bitki çayları ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Aslında en güzeli biraz yürüyüş yapmak ama vakit yok malesef.. !

aynen aynen tencere dolusu yemek bayildim buna
olurmu ama senin onden gitmen bile harika, sana yetismek icin elimden geleni yapiyorumm..
bazi seyler gercekten yanliz olmaz, ufak bir kirilma noktasinda hersey basa donebilirdi
kadinlarin muthis dayanismasini topimigimizde hep beraber konusturduk...
cunku burasi

Iyide ben senden önce diyete başladım.. Başlangıç tarihim 20 kasım ve kilom 75 küsur kilo olarak..

Sende çok hızlı geldin pes etmeden ilerledin..
Aramızda fazla fark kalmadı çok kısa bir süre sonra istediğin kiloya ve ideal kilona kavuşacaksın inşallah..

Kilo vermek zor ama imkansız değil... Bunu burda hepimiz gördük öğrendik

Bakma sen benim asıl rakibim B beyazmelek0116 , usul usul geliyor kacamaklara rağmen hızlı şekilde ilerliyor Meleğim , sporcu annem benim

gunaydın kızlar..masallah çok guzel kilo veriyorsunuz..ben hariç.. 20lik dişimi çektirdim ve yüzümde acayip bi şişme mevcut ..ağzımı kasık kadar acabiliyorum ve iki gundur sabah poğaça aksam çorba yiyorum..heralde benden bişeyler gitmeyecek.topiğe girmeye bile hevesim kalmadı

Offf geçmiş olsun canım..
Bir kaç gün idare edersin ama sonra kaldığın yerden devam edersin..

Bırakmak yok Tugbam lütfen.. ! Kilo veremiyorum diye pes etme Biraz daha gayret edelim bak nasıl gidiyor..

ay kuzumm kiyamam ya cok cok gecmis olsun ya insallah bir an ince iyilesir

Offf geçmiş olsun canım..
Bir kaç gün idare edersin ama sonra kaldığın yerden devam edersin..

Bırakmak yok Tugbam lütfen.. ! Kilo veremiyorum diye pes etme Biraz daha gayret edelim bak nasıl gidiyor..
canım benim net gitti ve ben seni bi türlü tebrik edemedim..seni seviyorum canım ..tebrikler...geç oldu kızma emi

canım benim net gitti ve ben seni bi türlü tebrik edemedim..seni seviyorum canım ..tebrikler...geç oldu kızma emi
Ben sana nasıl kızayım kuzum yaaa

Hiç sorun değil... Sen sağlığınla ilgilen bir an once iyileş..

Sakın diyeti bırakma giden kilolar çabucak geri gelir hemde fazlasıyla..

Ben seni 6 lı rakamlarda görmek istiyorum..

ay tokat gibi indi bana bir tikinasim varrdii:)
Aynen banada bu söz çok iyi geldi.. Elimdeki 1 kase sütlacı usulca geri bıraktım geri bıraktım..
Sonra dedimki kendime ben zar zor ne hallerle bu kiloya indim tekrar o zorlukları çekmek kilo almak istemiyorum dedim :))

Hıh iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…