- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.881
ayyy canim hep diyorum iyiki varsin...Oofff yaaa bu nasıl güzel kurabiye böyle.. Nar gibi kızarmışyememek için dayanmak zor olsa gerek..
Olsun Aynurum o kadardan birşey olmaz.. Tartı günü eksileri görme ödülün kurabiye olsundevamı gelmediği sürece kilo almazsın.. Sadece kilo vermen biraz yavaşlar o kadar..
Hem çok iyi kalori yakmışsın..
Afiyet olsun canım
Sende iyiki varsın, iyiki bu topiktesin arkadaşımayyy canim hep diyorum iyiki varsin...
iyiki allah seninle karsilastirmis yoksa onca kiloda eminim gitmeyecekti pes edecektim...
icimi rahatlattin azda olsa...
asil mesele siskinlik hissetmek bu hissi sevmiyorum aksamlari o yuzden genelde 5den sonra hic birsey yemiyorum, bu bile rahatsiz etti inan...
cay iceyim bir iki bardak belki rahatlatir
aynen aynen tencere dolusu yemek bayildim bunaSende iyiki varsın, iyiki bu topiktesin arkadaşım
Hepimizin hayali fitt bir anne olmak ve o yolda ilerlemek.. Sen bu hayali gerçeğe çevirmek istedin ben vesile oldum yani sen kilo vermeyi gerçekten içten istiyordun ve oldu..
Kimse bir insana istemediği birşeyi zorla yaptiramaz bunu kendisinin istemesi lazım.. !
Sen kilo vermeyi istedin, fazlalıklardan kurtulup daha güzel giyinmeyi görünmeyi seçtin..
Evet akşamları bendede şişkinlik oluyor sanki tencere dolusu yemek yemişim gibi oluyorum.. Sanırım fazla su içiyorum ondan oluyor.. 3 lt içiyorum bazen daha fazla oluyor..
Bende bitki çayları ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Aslında en güzeli biraz yürüyüş yapmak ama vakit yok malesef.. !
Iyide ben senden önce diyete başladım.. Başlangıç tarihim 20 kasım ve kilom 75 küsur kilo olarak..aynen aynen tencere dolusu yemek bayildim buna
olurmu ama senin onden gitmen bile harika, sana yetismek icin elimden geleni yapiyorumm..
bazi seyler gercekten yanliz olmaz, ufak bir kirilma noktasinda hersey basa donebilirdi
kadinlarin muthis dayanismasini topimigimizde hep beraber konusturduk...
cunku burasi
Offf geçmiş olsun canım..gunaydın kızlar..masallah çok guzel kilo veriyorsunuz..ben hariç..20lik dişimi çektirdim ve yüzümde acayip bi şişme mevcut ..ağzımı kasık kadar acabiliyorum ve iki gundur sabah poğaça aksam çorba yiyorum..heralde benden bişeyler gitmeyecek.topiğe girmeye bile hevesim kalmadı
ay kuzumm kiyamam ya cok cok gecmis olsun ya insallah bir an ince iyilesirgunaydın kızlar..masallah çok guzel kilo veriyorsunuz..ben hariç..20lik dişimi çektirdim ve yüzümde acayip bi şişme mevcut ..ağzımı kasık kadar acabiliyorum ve iki gundur sabah poğaça aksam çorba yiyorum..heralde benden bişeyler gitmeyecek.topiğe girmeye bile hevesim kalmadı
Tebrik ederim canm ideal kilona ulaşmışsınEki Görüntüle 1813572 tamda anlatmak istediğim bu.
canım benim net gitti ve ben seni bi türlü tebrik edemedim..seni seviyorum canım ..tebrikler...geç oldu kızma emiOfff geçmiş olsun canım..
Bir kaç gün idare edersin ama sonra kaldığın yerden devam edersin..
Bırakmak yok Tugbam lütfen.. ! Kilo veremiyorum diye pes etme Biraz daha gayret edelim bak nasıl gidiyor..
nerelerdesin yaşıyonmu...söle bakim kaç oldunTebrik ederim canm ideal kilona ulaşmışsın
ay tokat gibi indi bana bir tikinasim varrdii:)Eki Görüntüle 1813572 tamda anlatmak istediğim bu.
tamam tamam pes etmek yok..ilgin ve alakan için çok mutluyumOfff geçmiş olsun canım..
Bir kaç gün idare edersin ama sonra kaldığın yerden devam edersin..
Bırakmak yok Tugbam lütfen.. ! Kilo veremiyorum diye pes etme Biraz daha gayret edelim bak nasıl gidiyor..
Teşekkür ederim canım sağolTebrik ederim canm ideal kilona ulaşmışsın
Ben sana nasıl kızayım kuzum yaaacanım benim net gitti ve ben seni bi türlü tebrik edemedim..seni seviyorum canım ..tebrikler...geç oldu kızma emi
Aynen banada bu söz çok iyi geldi.. Elimdeki 1 kase sütlacı usulca geri bıraktım geri bıraktım..ay tokat gibi indi bana bir tikinasim varrdii:)
Haha yasıyorum ya 75 oldum ancak.ama tekrar başladm sende baya vermişsn massllh tgbcmnerelerdesin yaşıyonmu...söle bakim kaç oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?