Kendim Diyetim. ( resimli)

Kesinlikle balım burda cok guzel dostluklar kuruluyor yuregine sağlık

Yeni bi baslangic INŞALLAH hersey guzel olur kuzum

INŞALLAH seninde hersey gönlünce olur oyle guzel yuregin varya ALLAH razı olsun cok sagol gonul dostum

Ben birşey sormak istiyorum
bu tarçınlı sütü akşam yemeğinden sonra icebiliyor muyuz diyelim saat 22 00 de yani bu sütü ne aralıkta günde kaç defa tuketebiliyoruz

Ben birşey sormak istiyorum
bu tarçınlı sütü akşam yemeğinden sonra icebiliyor muyuz diyelim saat 22 00 de yani bu sütü ne aralıkta günde kaç defa tuketebiliyoruz
Günde 2 defa içebilirsin..

Evet akşam yatmadan önce ve akşam üzeri yemekten 1 saat önce içiliyor.

Bu nedir açıklar misiniz bende yapmak isterim
Birde sirke ve limon ne kadar sıkıyor sunuz
Bir bardak süte kaç kaşık tarçın ekliyor sunuz

Bu program benim eski telefonumda vardi bildigin adımsalar yani.. Istersen play store den buna benzer programlar indirebilirsin..

Sabahları aç karnına yarım limon suyu yemek kaşığı elma sirkesi 1 bardak sıcağa yakın suya ilave ediyorum içiyorum..

Cezvede ilinmiş olan süte yarım çay kaşığı tarçın ekliyorum içiyorum.. Istersen soğuk olarakta içebilirsin..

Düzenli içildiği takdirde ayda 4 kilo verdirdiği gerçektir! Tabi diyetle birlikte faydası olur..

Katılabilir miyim diye herkes izin istemiş sizden ben istemedim kusura bakmayın,katılabilir miyim ??
Cevaplar için çok teşekkür ederim
Ben tarçınlı sütü çok seviyorum 4 kilo olayı da supermis
sirkeyi daha once ictim
Soğan suyu da müthiş ödem atıyor usenmesem faydasını çok gördüm
Denediniz mi hiç ?

Tabiki katılabilirsin.. Kararlı ve istikrarlı diyet yapan herkese kapımız açıktır..

Ben verebileceğim kiloların sonuna geldim ama arkadaşlarımla birlikte devam ediyorum.. Hepsininde mutlu sona ulaşana kadar yanlarında olacam birbirimize söz verdik..

Yarın kilo bildirimi yapıyoruz +lar -ler ortaya çıkıyor..

Şimdiden kolay gelsin..

Yooo soğan kürü hiç denemedim , nasıl oluyor ki o ?

Günaydn herkese günün ilk kilo bildirimi benden olsun. Geçen hafta 72idim bugün 70.5. Bu sefer olacak içimde öyle bir his var. 6lıları görmeye az kaldı
Tebrik ederim canım arkadaşım

Aayyy senin kadar bende heyecanla bekliyorum ve inanıyorum bu sefer olacak inşallah

Çok iyi sonuçla geldin mutlu oldum..

Hadi haftaya 6 lı rakamları görelim inşallah aayyy

Tebrik ederim canım arkadaşım

Aayyy senin kadar bende heyecanla bekliyorum ve inanıyorum bu sefer olacak inşallah

Çok iyi sonuçla geldin mutlu oldum..

Hadi haftaya 6 lı rakamları görelim inşallah aayyy
Canım arkadaşım benim ya . Senin bu yorumların beni dahada motive ediyor. Öyle yürekten sevindiğine inanıyorum ki benim adıma, çok sağol bu güzel yüreğine teşekkür ediyorum canım

Harika bir kahvaltı olmuş.. Afiyet olsun günün devamında çocuklarınla birlikte zaman geçirmek keyifli olur.

Gün geçtikçe eksilmenin mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.. Tabiki sevinirim oohh ne güzel hafifliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…