- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.101
Canım yaa asıl ben teşekkür ederim
Burası her ne kadar sanal bir ortam olsada Hergün hayata dair birşeyler paylaşıyoruz yazıyoruz okuyoruz gün geçtikçe samimi oluyoruz..
Karşındaki insanı anlamanın en kolay yolu kendini onun yerine koymaktır yani empati kurmaktır..
Seninde güçlü bir yapın yapın var.. herkesin hepimizin zor günleri oluyor dirayetli olup atlamak önemli olan altından kalkabilmek..
Sende geri bıraktığını düşünüyorsun artık kendine yeni bir başlangıç yapmak için hazırlamışsın
Herşey gönlünce olsun tatlım
Eki Görüntüle 1713952
Bugün ki kalori miktarı..
Leslie 3 mill yapıldı ve 50 sguat yapıldı 30 mekik yapıldı...
Günde 2 defa içebilirsin..Ben birşey sormak istiyorum
bu tarçınlı sütü akşam yemeğinden sonra icebiliyor muyuz diyelim saat 22 00 de yani bu sütü ne aralıkta günde kaç defa tuketebiliyoruz
Bu nedir açıklar misiniz bende yapmak isterim
Birde sirke ve limon ne kadar sıkıyor sunuz
Bir bardak süte kaç kaşık tarçın ekliyor sunuz
Bu program benim eski telefonumda vardi bildigin adımsalar yani.. Istersen play store den buna benzer programlar indirebilirsin..
Sabahları aç karnına yarım limon suyu yemek kaşığı elma sirkesi 1 bardak sıcağa yakın suya ilave ediyorum içiyorum..
Cezvede ilinmiş olan süte yarım çay kaşığı tarçın ekliyorum içiyorum.. Istersen soğuk olarakta içebilirsin..
Düzenli içildiği takdirde ayda 4 kilo verdirdiği gerçektir! Tabi diyetle birlikte faydası olur..
Tabiki katılabilirsin.. Kararlı ve istikrarlı diyet yapan herkese kapımız açıktır..Katılabilir miyim diye herkes izin istemiş sizden ben istemedim kusura bakmayın,katılabilir miyim ??
Cevaplar için çok teşekkür ederim
Ben tarçınlı sütü çok seviyorum 4 kilo olayı da supermis
sirkeyi daha once ictim
Soğan suyu da müthiş ödem atıyor usenmesem faydasını çok gördüm
Denediniz mi hiç ?
Tebrik ederim canım arkadaşımGünaydn herkese günün ilk kilo bildirimi benden olsun. Geçen hafta 72idim bugün 70.5. Bu sefer olacak içimde öyle bir his var. 6lıları görmeye az kaldı
Canım arkadaşım benim yaTebrik ederim canım arkadaşım
Aayyy senin kadar bende heyecanla bekliyorum ve inanıyorum bu sefer olacak inşallah
Çok iyi sonuçla geldin mutlu oldum..
Hadi haftaya 6 lı rakamları görelim inşallah aayyy
Günaydn herkese günün ilk kilo bildirimi benden olsun. Geçen hafta 72idim bugün 70.5. Bu sefer olacak içimde öyle bir his var. 6lıları görmeye az kaldı
Harika bir kahvaltı olmuş.. Afiyet olsun1 yumurta, peynir, 4 zeytin, çay, 1çay kaşığı bal ve tereyağı 2dilim ekmek ile birlikte kahvaltı mı yaptım, aç karnına muhteşem kahvemi içtim. Şimdi de spor yapıcam inşallah hepimiz için eksili bir gün diliyorum
tebrikler canim cok guzel cok mutlu oldum senin adinaGünaydn herkese günün ilk kilo bildirimi benden olsun. Geçen hafta 72idim bugün 70.5. Bu sefer olacak içimde öyle bir his var. 6lıları görmeye az kaldı
super anne formda kaliyorEki Görüntüle 1821189 foto buslu çıktı ama rakamlar görünüyor..
Geçen hafta kilom ile aynı..
57.700
Formda kalmaya devam.
Hadi hadi bu hafta sözün vardı..ben az bekliyorum belki toletimi yaparim
tebrik ederim arkadasimm
Haftaya 6 lar geliyooo
Teşekkürler arkadaşlarım benimtebrikler canim cok guzel cok mutlu oldum senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?